Ore De Mic Dejun Taco Bell Și Alte Sfaturi

Taco Bell este un lanț de restaurante fast-food americane texano-mexican de fuziune, fondat în 1970 și cu sediul în Irvine, California. Cu o reputație de a servi soiuri specifice de alimente, de la gluten, conținut scăzut de grăsimi și calorii scăzute până la proteine ​​ridicate și chiar hrană pentru indulgențe ocazionale, Taco Bell are mâncare care să se potrivească nevoilor tuturor.

1. Meniu Taco Bell


Meniul Taco Bell este în mare parte segregat în categorii, sub care sunt sub-listate diversele elemente de meniu Taco Bell.

 • Mic dejun - Crunchwraps, quesadillas, burritos, browns hash cu, desigur, cafea
 • Meniul valorii dolarului de dimineață - Bowl Mini Skillet, mezeluri Quesadillas cu coaj plat, Mic dejun Taco moale și alte articole pentru micul dejun la prețul de $ 1
 • Burritos - cu umplutură de pui, vită, friptură, fasole de brânză, cartofi cu brânză, cartofi la grătar și umpluturi de fasole
 • Meniul Cravings Dollar - sărbători de toată ziua, cum ar fi burritos, quesadillas, tacos și altele pentru $ 1
 • Congelări - Mountain Dew, căpșuni și zmeură Congelate aromate
 • Meniu Fresco Semnătură - cu o opțiune de fasole, pui, friptură sau vită
 • Ofertă de timp limitată - care are un singur articol - Chalupa de pui nude
 • Meniu Putere - mese bogate în proteine ​​și aromă
 • Fețe - de la guacamole și chipsuri la fasole neagră și orez
 • Specialități - are o gamă variată de chalupas, rulouri, pizza și tacuri
 • Dulciuri - o varietate de Cinnamon Twists, Caramel Apple și Cinnabon Delights
 • Tacos - o varietate de tacuri moi și crocante, cu o gamă de umpluturi vegetale și non-vegetale
 • Meniu vegetarian - care oferă burritos, quesadillas, fasole și tacuri
 • Băuturi Fountain (16 oz / 20 oz / 30 oz / 40 oz) - constând din limonadă, băuturi răcoritoare dietetice, bere rădăcină și multe alte setări de băutură rece de stingere
 • Pachete cu sos fierbinte - sosuri ușoare la foc

Iată câteva motive pentru care Taco Bell este cea mai căutată opțiune de fast-food din Statele Unite;

 • Taco Bell oferă o mare varietate de opțiuni alimentare vegetariene, lucru care nu se găsește în mod obișnuit în alte puncte de vânzare fast-food. Aceasta face ca cea mai bună opțiune de mâncare rapidă pentru vegetarieni.
 • Mâncarea Taco Bell face apel la o gamă largă de populație, deoarece ingredientele prezente în bucătăria mexicană, cum ar fi orez, leguminoase, chilies, roșii, usturoi, ceapă, cilantro, pâine plată și sosuri calde, sunt frecvent întâlnite în aproape fiecare bucătărie.
 • Datorită faptului că Taco Bell oferă sosuri ușoare până la foc, cum ar fi Diablo, este posibil să personalizați condimentele din mâncarea lor. Indiferent dacă doriți că este bland sau căldură, Taco Bell a primit. Gama actuală de sosuri Taco Bell sunt verzi, blânde, calde și cu foc.
 • Cu prețurile lor începând de la prețul minim de $ 1 pentru rulouri, burritos, tacos, quesadillas și alte bunătăți, Taco Bell oferă o opțiune de luat masa relativ mai ieftină în comparație cu alte lanțuri fast-food.
 • Taco Bell sunt apreciate în mod constant pentru facilitățile lor mari și curate pentru restaurant, ceea ce face ca restaurantul să încânte grupurile mari și adunările de familie.

Așadar, data viitoare când vă aflați în Statele Unite, Taco Bell vă poate pune în top lista de produse alimentare care trebuie să încercați. Următoarea acoperă tot ce este de știut despre acest lant popular de restaurante.

2. Când Taco Bell nu mai servește micul dejun?


Orele de funcționare ale lui Taco Bell variază în funcție de locație, care poate fi găsită în Localizatorul restaurantului. În general, un restaurant Taco Bell se deschide încă de la 7 am și se închide noaptea târziu, care este la 12 miezul nopții duminica, 2 am vineri și sâmbăta, iar 1 am în zilele de luni până joi. Deci, obținerea unei mese în orice moment al zilei este convenabilă.

Locații Taco Bell în SUA

Conform unei statistici 2014 din mai, Taco Bell este cel mai mare restaurant mexican, cu restaurante 5,769 din toate Statele Unite. O modalitate simplă de a verifica dacă există un restaurant Taco Bell în apropierea dvs. este să verificați localizatorul Taco Bell folosind codul poștal sau numele zonei dvs. cu cifre 5. Puteți selecta dintre opțiunile „Deschideți acum” sau „Comandare online” pentru a filtra locațiile în funcție de orele de funcționare ale restaurantului pentru a lua masa sau a comenzii online.

Comandarea prin aplicația Taco Bell

Taco Bell permite clienților să comande online prin site-ul lor oficial și, de asemenea, prin aplicația lor mobilă, atât pentru smartphone-uri Android cât și pentru iOS. Atât aplicația mobilă, cât și comanda online acceptă card de credit sau debit pentru plăți.

Singura diferență între comanda online și aplicația mobilă este că nu este necesar să descărcați aplicația TacoBell dacă comandați online. Comanda poate fi făcută pe un desktop sau laptop direct prin intermediul site-ului web Taco Bell prin crearea unui cont TacoBell pentru efectuarea unei plăți mai rapide. Clienții pot rezerva mese pentru „Drive-Thru” sau „Inside Restaurant” selectând o opțiune chiar înainte de check-out.

3. Taco Bell Mic dejun


La restaurantele Taco Bell, micul dejun este servit între 7 am și 11 am, după care restaurantul începe să servească meniul de prânz. Micul dejun Tacos și Micul dejun Crunchwrap, umplut cu ouă, carne, brânză de hame și brânză, este ceva care se vinde la al doilea la toate restaurantele Taco Bell. Cafea caldă premium, cafea obișnuită înghețată, suc de portocale și suc de portocale Mountain Dew Kickstart este oferit cu mic dejun la Taco Bell.

Mese combo la Taco Bell

Taco Bell are în jur de mâncăruri 25 decât poate fi transformat într-un Taco Bell Combo pentru a-l face o masă completă care constă din cel puțin trei articole și o băutură. Se pot personaliza toate comenzile după gust la comanda unei mese combo. De exemplu, un Mexic Pizza Combo va include o pizza mexicană și două Crunchy Taco Supremes personalizate la comandă și vin cu o băutură mare la alegere; alegeți dintr-o listă de băuturi răcoritoare, băuturi congelate, suc de portocale, ceai cu gheață, cafea și cafea caldă premium cu mesele combinate.

Specialități Taco Bell

Taco Bell promovează o listă a mâncărurilor sale speciale în cadrul Taco Bell Specialities; printre acestea cea mai populară este o quesadilla foarte elegantă numită Doubledilla-Steak, servită cu chipsuri și salsa. Clienții pot personaliza Doubledilla-Steak după gust. Destinată la ocazii speciale, această specialitate Taco Bell susține că are porții duble de friptură marinată la grătar, combinată cu sos de jalape cremos și trei tipuri de brânză, toate la grătar în tortillas cu făină.

Celebrele pofte de dolari ale lui Taco Bell

Taco Bell are o gamă largă de articole dintr-un meniu cu valoare de toată ziua, care costă cât 1 $, iar cea mai bună parte este că clienții pot personaliza chiar și aceste plăcuțe valorice. Toate articolele de tip Taco Bell mustrate de mai jos au un preț de 1 $ și sunt ideale pentru o apucare rapidă sau o mică gustare;

 • Berito Fritos Burrito
 • Beefy Mini Quesadilla
 • Caramel Empanada de mere
 • Brânză Roll-Up
 • Cheesy Bean & Rice Burrito
 • Cinnabon Delights (pachet 2)
 • Scorțișoare de scorțișoară
 • Mini Quesadilla de pui mărunțit
 • Taco cu cartofi picante
 • Tostada picantă
 • Nachos cu triplu strat

4. Ceva pentru iubitul Veggie


Este interesant de menționat că Taco Bell a fost primul lanț Quick Service Restaurant (QSR) care a oferit un meniu vegetarian certificat de American Vegetarian Association (AVA). Ar trebui subliniat aici faptul că AVA conturează termenul „vegetarian” ca „lacto-ovo”, care permite ingestia de produse lactate și ouă, deși niciun alt subprodus de origine animală nu figurează pe listă. Cu toate acestea, compania menționează o exonerare deschisă pe site-ul său care explică;

 • Lanțul de restaurante Taco Bell procesează mâncarea vegetariană împreună cu articole din meniu care pot conține carne.
 • Ingredientele vegetariene sunt controlate de aceiași bucătari care pregătesc articole din meniu care conțin carne. Deci este nevoie de discreția cumpărătorului, deoarece unii vegetarieni stricți pot considera acest lucru inacceptabil.
 • Taco Bell nu garantează că contaminarea încrucișată a mâncărurilor vegetariene cu carne nu are loc întrucât toate felurile de mâncare Taco Bell sunt preparate la o unitate comună.
 • Renunțarea la răspundere afirmă că Taco Bell, angajații săi și francizații nu își asumă responsabilitatea pentru nicio contaminare încrucișată între mâncărurile vegetariene și carnea care ar putea să apară sau nu.

Nutriție și calorii

Taco Bell este, de asemenea, un mândru pionier în a-și face publice valorile nutriționale, întrucât compania a fost primul restaurant Quick Service (QSR) care a postat online valorile nutritive complete. Este ușor pentru clienți să caute informațiile nutriționale pentru a înțelege ce este în alimentația lor. Mai mult, Taco Bell oferă, de asemenea, un calcul nutrițional, astfel încât clienții să poată calcula totalul de calorii care intră în alimentele lor în timp ce îl personalizează dacă comandă online.

Acest lanț alimentar foarte căutat funcționează în principal în Statele Unite și Canada, deși se referă și la populațiile de țări precum Australia, Chile, Grecia, Rusia, Japonia, Islanda, Mexic, Polonia, Arabia Saudită, Spania, Coreea de Sud, Statele Unite Emiratele Arabe, Marea Britanie și o mână de alte țări din Asia. Popular pentru meniul său valoric, Taco Bell a dobândit o bază de clienți puternică prin oferirea unui meniu de tacos, quesadillas, nachos, burritos și numeroase alte articole de specialitate.

Taco Bell este o filială a PepsiCo, cel mai popular gigant de alimente, băuturi și gustări din întreaga lume și a intrat sub Yum! Branduri în 1997, care este actuala companie-mamă a lanțului de restaurante Taco Bell. De asemenea, are parteneriate co-branding cu KFC, Pizza Hut și Long John Silver - deci nu vă mirați să găsiți Taco Bell anunțată alături de oricare dintre aceste mărci de lanțuri alimentare.