Iahtul De Lux Al Lui Tauck’S Le Soleal

Iată primele fotografii ale celui mai nou mega yacht de lux Le Soleal, programat să fie lansat în vara lui 2013. Oaspeții se vor bucura de facilități de lux, cum ar fi balcoane private (95% dintre camerele de cabină le au), trei saloane cu vedere la ocean deschis, un spa și centru de fitness.

Tauck a anunțat călătoria „Comorile din Asia de Sud-Est” la prețul de la 9,990 $ de persoană (cu inclusiv) la bordul noului mega iaht. Aventura pe mare și pe mare pe zi 16 va include o croazieră pe zi 11 cu porturi de apel, inclusiv Hai Phong, Da Nang, Hoi An, Nha Trang și Ho Chi Minh City (Saigon). Călătoria va include și sejururi terestre în Hong Kong și Singapore, oferind vacanțelor timp pentru a explora aceste orașe fascinante. Experiență culinară Dim sum, vizite de piață și alte activități vor fi oferite în Hong Kong.

Un alt punct culminant al croazierei asiatice, oprirea în Vietnam va permite oaspeților să facă o excursie de o zi pentru a explora Hanoiul și alte site-uri faimoase.

Croaziera „Comorile din Asia de Sud-Est” este programată pentru 28th octombrie, 8th noiembrie și 19th noiembrie.

Există șase punți deservite de lifturi, o sală de mese principală, un grătar casual și trei saloane care oferă băuturi și mese casual. Mergi la teatru pentru prelegeri și divertisment seara. Profitați de facilitățile de fitness pentru a vă forma în vacanță. Zonele de observație frumos proiectate vă permit să vă bucurați de priveliște în timp ce faceți o croazieră. Suite variază de la 301 la 398 metri pătrați în dimensiune, în timp ce camerele de stat măsoară de la 200 până la 210 metri pătrați.

Facilitățile Stateroom includ video la cerere, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod Dock și minibar. Există două paturi twin care se transformă într-un pat king-size, sau o canapea care se transformă într-un pat queen-size. Cabanele superioare și apartamentele Prestige oferă și mai mult spațiu și lux. Nava poate găzdui pasageri 264. Rezervările se pot face pe www.tauck.com.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi