Teatru La Paris

Parisul, Orașul dragostei, atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Este un loc frumos și magic pentru a fi. Acasă la Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Luvru, Champs Elys, și multe altele, Paris este o locație obligatorie pe care toată lumea ar trebui să o experimenteze cel puțin o dată în viața lor.

Există atât de multe lucruri diferite de făcut în Paris, de la ascensiunea Turnului Eiffel și admirarea priveliștilor până la parcurgerea fundalurilor și aleilor orașului sau la relaxare după-amiază cu „non-stop” cafenele? au lait 'în timp ce privești parizienii și turiștii parizieni care își duc viața de zi cu zi. Orașul are, de asemenea, o istorie bogată în ceea ce privește divertismentul în direct.

Ca și Londra și New York, Parisul găzduiește un district de teatru înfloritor, cu producții, piese de teatru și multe altele. Singura problema? Multe dintre aceste spectacole sunt în limba franceză și sunt aparent inaccesibile publicului de limbă engleză. Ei bine, de aici intră site-ul Theatre In Paris

Această companie este specializată în „surtitling” de teatru, care este în esență echivalentul subtitrărilor pentru filme și emisiuni TV, cu excepția teatrului pentru spectacole live. Asta înseamnă că dacă sunteți la Paris și doriți să surprindeți un spectacol, dar sunteți îngrijorați de bariera lingvistică, Theatre In Paris vă poate face visul realitate, oferind o serie de opțiuni de divertisment live la mai multe teatre din întreaga capitală franceză.

Ce este teatrul în Paris?

Teatrul din Paris este, în esență, un box-office online pentru spectacole de teatru din capitala franceză, specializat în producții din Paris care oferă spectacole în limba engleză sau spectacole în limba engleză pentru a deschide ușile teatrului francez pentru persoanele care nu vorbesc de fapt franceza.

Franța are o istorie foarte bogată când vine vorba de teatru și divertisment live, fiind acasă pentru unii dintre cei mai mari dramaturgi, poeți și interpreți din istorie, iar Theatre In Paris ajută să facă această parte minunată a moștenirii culturale a Franței atât de mult mai accesibilă toata lumea.

Theatre In Paris face parte dintr-un grup numit Panthea care creează de fapt surse pentru spectacole live în limba engleză. În esență, Panthea oferă surse și traduceri, iar Theater In Paris vă ajută să găsiți toate spectacolele accesibile într-un singur loc și să rezervați biletele cu ușurință.

Unde pot vedea spectacole de teatru din Paris?

Theatre In Paris oferă bilete pentru spectacole din întreaga capitală a Franței. Indiferent dacă explorezi cele mai populare zone din nordul Senei, cum ar fi 8th, 9th și 10th, arondismenturi sau îndrepți-te spre sud către zona Montparnasse, vei găsi teatre și spectacole care lucrează cu Teatrul din Paris pentru a oferi divertisment și inspirație. pentru vorbitorii de engleză din Paris.

Câteva exemple de teatre pe care le puteți vizita pentru a vedea spectacole Theatre In Paris includ Salle Gaveau (45 rue La Bo? Tie), Th ?? tre Montparnasse (31 rue de la Gaite), Th ?? tre des Vari? T? Bulevardul 7 Montmarte), Palais Des Glaces (37 rue du Faubourg du Temple), Th ?? tre Fontaine (10 rue Pierre Fontaine), Th ?? tre le 13eme Art (Place d'Italie) și multe altele.

Beneficiile rezervării cu teatru la Paris

Există o mulțime de motive pentru a rezerva cu Theater In Paris și avantaje pentru a găsi biletele de teatru cu această companie excelentă. În primul rând, procesul de rezervare este foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către caseta oficială online și să începeți să aruncați o privire prin emisiunile disponibile. Te poți aștepta să găsești tot felul de spectacole de teatru cu Teatrul din Paris, inclusiv de la clasice vechi de secole, de la greții francezi precum Victor Hugo și Moli, până la muzicale moderne, stand-up comedy, producții în stil Broadway și multe altele.

Pe site-ul oficial al Teatrului din Paris, puteți căuta spectacole specifice sau pur și simplu răsfoiți diferite genuri sau date pentru a vedea ce este disponibil în timpul călătoriei dvs. la Paris. Partea cea mai bună este că toate spectacolele enumerate la Theatre In Paris sunt complet accesibile pentru vorbitorii de engleză. Unele dintre ele prezintă de fapt scene sau spectacole întregi realizate în limba engleză, în timp ce altele vor prezenta supraitling, ceea ce implică traduceri textuale ale dialogului afișate deasupra scenei pentru ca toți să-l poată vedea și citi. Unele dintre spectacolele de la Theatre In Paris nu au niciun dialog și sunt deschise tuturor, indiferent de limba sau limbile pe care le vorbesc.

Spre deosebire de alte site-uri de rezervare a biletelor pentru Paris, Theatre In Paris oferă și servicii excelente pentru clienți. Echipa vorbește engleza completă și vă va putea răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea și vă va îndruma prin procesul complet de securizare a rezervării. După ce v-ați ales biletele și le-ați cumpărat, puteți să le imprimați acasă sau pur și simplu să folosiți bilete electronice pe smartphone pentru a avea acces la teatru. Nu există taxe ascunse și niciun fel de probleme la rezervarea cu Theater In Paris. Etichetele de preț sunt de asemenea grozave, ajutându-vă să rezervați spectacole de teatru în limba engleză la Paris pentru cele mai mici prețuri de fiecare dată.