Lucruri De Făcut În Ann Arbor, Mi: Muzeul De Istorie Naturală Al UniversitățIi Din Michigan

Muzeul de Istorie Naturală din Ann Arbor oferă studenților de la Universitatea din Michigan și publicului o privire în interiorul cercetărilor de științe naturale efectuate la școală din viața preistorică până în zilele noastre prin programare educațională și exponate.

Istorie

Joseph Beal Steere, absolvent al universității și călător mondial, a donat exemplare 60,000 universității din 1870 și a început astfel Colecția de istorie naturală la Universitatea din Michigan. Clădirea actuală a muzeului a fost construită în 1928, în timp ce Muzeul a fost dedicat exclusiv programelor de dezvoltare și educație a exponatelor, nu a fost creat oficial până în 1956, chiar dacă afișele publice au fost disponibile timp de un secol. Muzeul a fost numit „Exhibit Museum of Natural History” până la 2011, când numele actual a fost încorporat.

Muzeul întâmpină în fiecare an peste vizitatori 150,000, inclusiv aproape școlii 20,000. Muzeul este deschis 7 zile pe săptămână și închis în sărbătorile majore. Intrarea este întotdeauna gratuită tuturor vizitatorilor în galerii. Muzeul are 19,000 metri pătrați și împărtășește spațiu cu alte trei muzee de cercetare din campus.

Exponatele

Muzeul de Istorie Naturală deține cea mai extinsă colecție de viață preistorică din stat. Primele trei etaje ale muzeului sunt dedicate exponatelor permanente cu galerii 17,000 de metri pătrați, în timp ce a patra făină este rezervată expozițiilor temporare.

Sala Evoluției- Aceste galerii sunt locul unde oaspeții vor vedea cel mai mare afiș preistoric din stat în timp ce călătoresc prin istoria vieții pe pământ. Vizitatorii sunt cufundați în evoluție prin diorame, fosile și modele de dinozauri, balene și alte creaturi preistorice.

Galeria Wildlife din Michigan- Acest spațiu deține recorduri pentru cele mai mari colecții din mai multe câmpuri, de la cea mai mare cale de mastodont din lume, până la monturi de taxidermie, habitate și multe alte afișaje. Toate exemplarele din această galerie sunt sau au fost cândva native din Michigan și Marile Lacuri.

Afișează Geologia- Vizitatorii sunt cufundați în culoare și se miră în spațiul în care sunt afișate roci și minerale.

Galeriile de antropologie- Cercetările arheologice ale Universității din Michigan sunt prezentate în aceste săli unde vizitatorii pot vedea artefacte din culturi din întreaga lume.

Grădină cu fluturi și polenizatori- Această grădină asigură toate cele patru etape ale vieții unui fluture, de la ou la adult. Grădina este plină de flori bogate în nectar pe care fluturii prospera. Plantată în primăvara anului 2004, grădina este acum cultivată de Mary Duff-Silverman și un grup de voluntari dedicat.

Planetariul

Planetariul nu este inclus în intrarea generală gratuită la muzeu. Spectacolele Planetariului sunt însoțite de orarul și de detaliile disponibile pe site-ul Muzeului UM de Istorie Naturală.

Planetariul a fost înființat în 1958 și a oferit întotdeauna tururi de grup public și comunitar, în timp ce a servit și ca spațiu de clasă pentru orele de astronomie la universitate. Multe rennovări au fost finalizate în ultimele două decenii, inclusiv înlocuirea tuturor instrumentelor analogice originale. Cupola de pânză este acum echipată cu echipamente de proiecție all-cupole.

Planetariul oferă programare pentru grupuri școlare. Aceste programe sunt împărțite pe niveluri de clasă și includ spectacole și programe live și preînregistrate cu timp pentru ca elevii să pună întrebări astronomilor. De asemenea, sunt oferite experiențe cu cupole complete care permit studenților să exploreze diferite medii prin filme cu cupole complete. Majoritatea programelor au 45 minute în lungime.

Evenimente speciale

Există multe evenimente care se petrec de-a lungul săptămânii la Muzeul de Istorie Naturală. Evenimente speciale la Muzeul sunt dezvoltate pentru a cufunda comunitatea în Științele naturii în medii de învățare distractive și antrenante. Există multe programe și evenimente anuale, cu alte evenimente detaliate în calendarul evenimentelor site-ului.

Zilele reflectoarelor științifice- Oamenii de știință universitari invită vizitatorii să participe la cercetările lor la etajul doi al muzeului. Participanții vor putea să facă experimente și să se angajeze în multe alte activități în activități. Aceste evenimente sunt gratuite pentru public, fără a fi necesară înregistrarea în avans. Datele pot fi găsite online.

Cafenele științifice- Discuții pe teme științifice actuale și evenimente de știri au loc la Conor ONeill's Irish Irish Pub din Ann Arbor. Aperitivele sunt disponibile înainte de programul de o oră și jumătate, condus de experți de la muzeu.

Noaptea de distracție în familie- Această noapte anuală permite vizitatorilor să stea târziu la muzeu și să experimenteze activități de explorare și activități pentru întreaga familie.

Ziua de identificare Oricine poate veni astăzi la muzeu cu stâncile ciudate din curtea sau capetele săgeată pe care le-au găsit în vacanță și le-au identificat de experți în domeniu. Nu se dau evaluări, dar sunt expuse alte colecții.

Petrecere de Halloween de familie- Această petrecere anuală la muzeu este una dintre cele mai populare activități legate de Halloween în comunitate. Vizitatorii sunt angajați în activități legate de știință și Halloween. Acesta este un program pentru toate vârstele.

Festivalul Fluturilor- Acest eveniment se întâmplă în fiecare primăvară și permite vizitatorilor să întâlnească fluturi într-un habitat închis. Fluturii Monarch sunt în centrul atenției pe festival, iar vizitatorii ajung fiecare să facă și să-și ia propriul set de aripi de fluturi.

Clădirea muzeelor ​​Ruthven, bulevardul 1109 Geddes, Ann Arbor, Michigan, 48109, telefon: 734-764-0478

Mai multe lucruri de făcut în Ann Arbor