Lucruri De Făcut În Atlanta, Ga: Muzeul Michael C. Carlos

Muzeul Michael C. Carlos este situat pe patrulaterul istoric al Universității Emory din Atlanta și este dedicat culegerii, expunerii, interpretării și păstrării lucrărilor de artă și artefacte din antichitate până în zilele noastre. Muzeul își propune să asigure promovarea cercetării și predării interdisciplinare la Universitate și să ofere oportunități exclusive de îmbogățire educațională în comunitate.

1. Istorie


Fondat în 1919 ca Muzeul Universității Emory, datorită unei colecții în creștere de artă, care a fost începută în 1876, Muzeul Michael C. Carlos servește de generații pe savanți, studenți, iubitori de artă și istorie. Găzduite în clădirea lui Michael Grave, colecțiile Muzeului cuprind peste 16,000 lucrări și caracteristici de la achiziții din secolul al XIX-lea de lucrări asiatice până la începutul secolului XX și achiziții mai recente de lucrări africane, latino-americane, clasice și Orientul Mijlociu. Pe lângă colecțiile deosebite, Muzeul oferă și o varietate de programe educaționale și proiecte riguroase academice pentru savanți și studenți, precum și spectacole, prelegeri, simpozioane, ateliere și festivaluri.

Muzeul Carlos oferă, de asemenea, un program de divulgare comunitară numit Art Odyssey pentru copiii de școală din Georgia, prin aducerea artei, istoriei și arheologiei în clasă și operează un laborator de predare și un centru de conservare.

2. Colecții


Muzeul Michael C. Carlos s-a dezvoltat într-una dintre cele mai apreciate instituții din sud-est, cu mai mult de 17,000 artefacte, artă și obiecte din Africa antică, Asia, Egipt, Grecia, Roma și Nubia, precum și o colecție impresionantă de hârtie lucrări care datează din Renaștere.

Acoperind întregul spectru al civilizației din Valea Nilului, colecția de antichități și artefacte ale Egiptului Antic și Nubian se întinde pe perioade istorice din perioada preistorică timpurie până în perioada romană. Reperele acestei colecții fascinante includ cea mai veche mumie egipteană din lume, precum și alte sarcofage 10, dintre care se crede că este faraonul pierdut, Ramesses I. Alte obiecte includ nouă sicrie și material funerar din dinastia 21st (ca 1070 – 946 BC).

Colecțiile de artă greacă și romană se întind pe patru milenii din perioada neolitică timpurie până în secolele 4th și 5th în perioada romană, inclusiv pietre semiprețioase, lucrări în aur, argint, bronz, fildeș și os. Repere ale colecției grecești și romane variază de la una dintre cele mai vechi băi din lume și un sarcofag roman din marmură din secolul 5th până la un portret de dimensiuni de viață al lui Tiberius și al capului de granat al lui Berenike II.

Colecția de artă din America din Muzeul Carlos este formată din mai mult de 2,300 piese reprezentând toate cele trei centre culturale principale, și anume America Centrală, Mesoamerica și Anzi, inclusiv lucrări din Maya și Aztecă până la Inca și Chavn. Colecția include, de asemenea, peste lucrări 600 din Costa Rica antică.

Colecția de artă din Asia de Sud reprezintă unele dintre culturile religioase majore din lume și rădăcinile lor străvechi, precum budismul și hinduismul. Datele din perioadele cuprinse între 1st și lucrările și obiectele din secolul 17th din colecție includ un magnific Buddha din gresie din secolul 2nd din Mathura (budismul indian), o statuie tibetană aurită din 14th secolului 11th și o 10th -scultura de centură a lui Vișnu (hindus). Tradiția religioasă indiană antică, jainismul este reprezentată de un altar de bronz din secolul XNUMX.

Lucrările la colecția de hârtie au fost începute în 1967 și constau în mai mult de desene 4,000, imprimeuri și fotografii care cuprind desene franceze și italiene, gravuri și gravuri renascentiste și baroce, imprimeuri regionaliste americane, fotografii din secolul 19th și 20 și lucrări contemporane.

3. Educaţie


Muzeul Michael C. Carlos oferă o mare varietate de programe educaționale pentru copii, savanți, studenți și adulți, precum și excursii informative conduse de documente. Programele includ turnee de grup pentru ateliere pentru adulți, pentru studenți și copii, zile pentru școală, bloguri de cercetare a studenților și concerte de muzică de cameră. Alte programe și evenimente variază de la AntiquiTEA, Artful Stories at the Museum, Carlos Reads Book Club și concerte de familie la prelegeri, discuții în galerie și simpozioane despre colecția permanentă a muzeului și expoziții în evoluție.

4. Informații pentru vizitatori


Muzeul Michael C. Carlos este situat la Universitatea Emory din 571 South Kilgo Circle din Atlanta 130 și este deschis de marți până vineri de la 10: 00 am până la 4: 00 pm și duminică de la 10: 00 pm până la 5: 00 pm. Vizitatorii se pot bucura de excursii gratuite conduse de docent în Muzeul în fiecare duminică la 2: 00 pm și excursii de grup ale persoanelor 10 sau mai multe trebuie să fie rezervate în avans. Muzeul oferă, de asemenea, tururi speciale pentru persoanele cu deficiență cognitivă ușoară sau demență numite Momente de muzeu, care oferă o experiență unică și de neuitat.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Atlanta

Universitatea Emory, 571 South Kilgo Cir NE, Atlanta, GA 30322, Telefon: 404-727-4282