Lucruri De Făcut În Austin, Texas: Lady Bird Johnson Wildflower Center

Un centru de cercetare pentru Universitatea din Texas, Lady Wild Johnson Wildflower Center din Austin a fost fondat de actrița Helen Hayes și First Lady, Lady Bird Johnson. Prima Doamnă a avut o urgență în protejarea peisajelor autohtone din America și cu 30% din speciile native din America în pragul dispariției, Centrul Național de Cercetări pentru Floarea Sălbatică s-a născut în 1982 cu doar $ 125,000 de finanțare și pe 60 acri de niciodată dezvoltați teren.

Un jurnal cu toate florile sălbatice din Texas a fost publicat, precum și un manual de flori sălbatice în următorii câțiva ani. Doamna Johnson a fost distinsă cu medalia de onoare a Congresului pentru munca depusă în păstrarea Americii frumoase.

1. Istorie


În 1995, Centrul s-a mutat într-un teren 43 acre și reprezintă un efort complet de conservare a resurselor. De asemenea, centrul a fost redenumit cu numele actual, Lady Bird Johnson Wildflower Center în același interval de timp. Centrul a primit, de asemenea, o donație de 5 de milioane de dolari în 1997 pentru a înființa un program de educație, care a dus la fondarea Centrului Brown pentru Educație de Mediu. Doi ani mai târziu, a fost achiziționat un teren 136 suplimentar pentru a putea extinde și crea programul de restaurare a peisajului.

2002, de asemenea, atât de multe extinderi pentru proprietate. O grădină de fluturi, o casă de cărucioare și The Margarette și Eugene McDermott Learning Center au fost adăugate în plus față de suprafața 100 de terenuri adiacente care a fost achiziționată. În 2006, centrul a fost integrat oficial în unitatea de cercetare organizată de la Universitatea Texas. Următoarea extindere majoră a avut loc în 2012 când s-a deschis arborele de arbori nativi din Texas 16 acri și doi ani mai târziu a fost deschisă o grădină 4.5-acres în onoarea lui Lucy Baines Johnson și Ian Turpin.

Grădinile centrului prezintă cu mândrie plante autohtone din tot Texas, iar centrul de conservare găzduiește mai multe specii de floră pe cale de dispariție. Există, de asemenea, un program de restaurare a peisajului care oferă educație și încurajează familiile să crească flori sălbatice în propriile curți. Scopul lor principal este însă să restaureze peisajele care ar fi putut fi distruse din cauza construcției, agriculturii și altor scopuri înapoi la starea lor natală și originală.

2. Grădinile centrale


Există grădini 20 care alcătuiesc grădinile centrale sau partea principală a Wildflower Center. Fiecare dintre grădini este alcătuită în întregime din plante care sunt native din Texas. Există, de asemenea, o mulțime de mese de picnic, bănci și adăposturi împrăștiate prin grădini pentru relaxare și plăcere a spațiului. O potecă de intrare duce în grădini de la biroul de admitere care își propune să te cufunde complet în natură și să creeze o separare între grădini și lumea reală. Pe fiecare dintre grădini vor exista și plăci negre de-a lungul trotuarelor care explică semnificația și istoria plantelor din expozitia respectivă.

Meadows este prima oprire după grădina de intrare și este plantată cu un curcubeu de flori sălbatice care înfloresc primăvara și vara. Grădina de luncă din nord prezintă apeductul care este acoperit cu viță de vie și transportă apă de la acoperișul auditoriului până la rezervor. Lunca de sud înflorește pe tot parcursul anului și atrage mulți fluturi.

Iazuri umede prezintă multe plante care cresc doar atunci când sunt complet saturate sau sub apă, cum ar fi tampoanele Lily. Există aici broaște țestoase, pești, păsări și multe alte animale, iar vizitatorii se vor bucura să se poată apropia fără să se ude sau să se mute de ei înșiși pe măsură ce merg pe platformele de piatră.

Grădina Curții este centrul centrului de flori sălbatice din mijlocul cafenelilor ?, galerie, distribuitoare automate, magazin de cadouri, toalete și centrul vizitatorilor. Există copaci de-a lungul perimetrului cu bănci umbrite și un izvor în centru care strălucește sub soare.

Caf? Grădină este semi-amenajat pentru a prezenta un aranjament mai formal la restaurant, dar este format din plante de pradă și flori sălbatice. Bănci memoriale și exponate de artă pot fi găsite în această grădină.

3. Mai multe grădini centrale


Grădină Little House este conceput special pentru joc și explorare. La colțul curții principale, alăturat casei mici, această grădină este aproape de învățare. Există o colibă ​​americană nativă pentru copii pentru a se juca, zone ierboase pentru picnicuri și ghivece folosite pentru săparea insectelor.

Grădina Silo de semințe este la baza silozului de semințe și arată flori native care înfloresc la diferite anotimpuri, care au culori și texturi vibrante, cum ar fi Trandafirul Texas.

Grădina Woodland servește ca o clasă împădurită cu peste 120 specii de plante din județul Hill, viță de vie, arbuști, tufișuri și flori. Această grădină este o grădină cu umbră, tot ceea ce crește aici va prospera în zone umbrite sau semi-umbrite. Mulți proprietari de locuințe găsesc inspirație pentru propriile curți din această grădină. Există un flux care curge și aici.

Erma Lowe Hill Country Stream are granițe de piatră amenajate și o mulțime de zone pentru a sta și a asculta curentul care se mișcă prin grădini. Apa curge rapid și întâlnește zone de umbră și soare, ceea ce creează o varietate de plante și flori care pot crește de-a lungul malurilor.

Grădini tematice sunt 23 paturi individuale mărginite de flori, care sunt înconjurate de pereți de calcar. Fiecare pat are o temă separată de la cactusi până la plante comestibile, ierburi native și învelitori de pământ. Fiecare dintre aceste spații demonstrează, de asemenea, o grădină pe care chiar și cea mai amator dintre grădini o poate realiza acasă și este cea mai extinsă grădină de la Wildflower Center.

Grădina de inspirație a proprietarilor de case mixte din Texas a fost creat pentru a oferi opțiuni pentru mai multe idei diferite de amenajare a grădinilor din Texas. Există un stil englezesc în grădinile care au și curte și piatră. Acestea sunt, de asemenea, fiecare grădină pentru tot sezonul.

4. Mai multe grădini centrale


Grădina de inspirație formală a proprietarului de locuințe este destinat proprietarului de casă care este dedicat sau a angajat grădinari angajați să susțină simetrie și geometrie în proiectele de peisaj. Aceste modele pentru amenajarea teritoriului nu se văd în curtea medie a cartierului.

Grădini de inspirații tradiționale ale proprietarilor de case preia designurile Formale la o scară mai mică și le face realizabile proprietarului de locuințe care dorește o grădină formală cu mai puțin spațiu și mai ușor de întreținut. Unele dintre plante necesită îngrijiri intensive, în timp ce altele sunt naturale.

Grădinile de inspirație ale proprietarului naturalist îi învață proprietarilor de case cum să creeze o grădină care să atragă animale sălbatice precum fluturi, păsări și alți prieteni din curte. Aceste modele sunt menite să fie mai naturale și cu aspect mai puțin formal.

Ann și JO Weber Pollinator Habitat Garden este, de asemenea, numit grădină fluture și crește flori anul în jurul acelui polen de colecție, cum ar fi albine, fluturi și colibri. Această grădină este întotdeauna plină de o mulțime de flori de culori și un curent care curge prin.

Patul Creek Creek prezintă tipurile de peisaj pe care îl puteți vedea când există un pârâu care are bănci, care sunt uneori acoperite cu apă, sau în jurul caselor sau curților unde se întâmplă scurgerea apei. Plantele din aceste grădini au rădăcini puternice și o rată ridicată de supraviețuire atunci când sunt saturate cu apă.

Colecția Muntelui West Texas caracteristicile plantelor vizitatorii s-ar putea asocia cu deșertul. Aceste plante pot prospera în condiții de secetă și medii aride. Agave Harvard și iarbă cu pene mexicane se vede aici.

Grădina Misiunii din Texas este inspirat de misiunile spaniole din sud și prezintă o arhitectură frumoasă din lut și piatră prin care vizitatorii parcurg în timp ce vizitează grădina. Această arhitectură face parte și din sistemul de adunare a apei pluviale și te conduce la sală. Ardeii, arborii, cactusii, vița de vie și alte plante native.

Grădina Trailhead folosește piatra colectată de șantier pentru a servi drept intrare la trasee și arboretum. Grădina este formată din acoperiri de sol, stejar și frunze luxuriante.

5. Grădina familiei Luci și Ian


Această grădină special concepută pentru copii și familii pentru a afla despre mediul lor într-un mod distractiv și sigur a fost înființată pe 4.5 acri de pământ și este singura grădină cu plante care este Texas care a fost dezvoltată pentru familii. Există peste 12 afișaje interactive și expoziții în care copiii își pot murdări mâinile. Toate caracteristicile acestei grădini sunt realizate din elemente naturale, inclusiv terenul de joacă, pereții de cățărare și labirinturile. Există programe săptămânale de educare a copiilor care au loc în grădină, precum și programe de cercetație și preșcolar.

6. Arboretum din Texas


Acest arboretum are 16 acri de copaci din Texas și kilometri de trasee pentru drumeții și explorare. Există o zonă balansoară în care leagănele atârnă de stejarii catedrale de care adulții și copiii adoră să profite. Există copaci eroi în arboretum, de asemenea, care au o semnificație istorică, o expoziție care arată care sunt cei mai buni arbori de plantat unde sunt și un loc care arată bolnavului pe care copacii îl pot avea și cum sunt afectați de aceștia.

7. Planificați-vă vizita


Centrul Wildflower este angajat în sustenabilitatea, conservarea și protecția mediului natural din Texas. Există mai multe evenimente și programe oferite pe tot parcursul anului, inclusiv prelegeri, evenimente de vacanță, expoziții de artă, plimbări cu lună, excursii ghidate, tururi audio și ateliere, cum ar fi construirea coroanelor din această iarnă, care sunt pentru toate vârstele. Există și o bibliotecă de cercetare, cafenea? pentru mese și un magazin de cadouri situat la Wildflower Center.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Austin

4801 La Crosse Avenue, Austin, Texas 78739, Telefon: Telefon: 512-232-0100