Lucruri De Făcut În Bar Harbor: Bar Harbor Historical Society

Situată în Bar Harbour, Maine, Bar Harbor Historical Society păstrează istoria socială și culturală a regiunii printr-o instalație muzeală aflată în clădirea Conventului St. Edward's din oraș. Conventul St. Edwards din Bar Harbour a fost construit în 1916, proiectat de Milton Stratton și donat ca cadou pentru biserica Sfântului Răscumpărător al orașului de către colonelul Edward de Veau Morrell și soția sa, Louise Drexell Morell, deși colonelul a murit înainte de dedicarea 1918 a clădirii. .

Istorie

Sora lui Louise, Katherine, un socialist înstărit din Philadelphia, a devenit mai târziu membru al ordinului religios al mănăstirii și a fost canonizată ca Saint Katherine Drexel în octombrie a 2000. În timpul slujbei sale religioase, Drexel a folosit moștenirea familiei sale mari pentru a deschide o serie de școli, inclusiv o universitate pentru educația americanilor indigeni și negri. De asemenea, a fondat ordinul Sora Sacramentului, o instituție religioasă situată în apropiere de Bensalem, Pennsylvania.

Societatea istorică Bar Harbor a fost înființată în 1945 ca un comitet de directori ai Bibliotecii Jesup. Comitetul Jesup s-a format pentru a crea o expoziție pentru a onora rezidentul din zonă George B. Dorr, fondatorul Parcului Național Acadia. Din cauza cererii populare după închiderea expoziției, comitetul s-a angajat la crearea unei expoziții permanente care să onoreze istoria orașului, situată în incinta fostei camere pentru copii a bibliotecii. Pe măsură ce colecțiile muzeului au continuat să crească pe parcursul celei de-a doua jumătăți a secolului 20th, Societatea a început o căutare pentru o locație permanentă mai mare, iar în 1997, a achiziționat fosta clădire a Sfântului Edwards.

Expoziții și colecții permanente

Astăzi, Bar Harbor Historical Society este operat ca o organizație nonprofit 501 (c) (3), care servește ca organizație istorică primară pentru zonele Bar Harbor, Maine și Insula Mount Desert. Muzeul Societății, situat pe Bd. Ledgelawn 33 din cartierul rezidențial al Bar Harbor, este operat de un consiliu de administrație și supravegheat de un curator al muzeului. Muzeul este deschis în mod regulat în zilele lucrătoare din iunie până în octombrie, cu excursii de iarnă disponibile cu programare specială. Intrarea în muzeu este gratuită și deschisă publicului larg.

Fiind singurul exemplu de arhitectură jacobetană din zona Bar Harbor, Muzeul Societății Istorice are o înălțime de două etaje și jumătate și este construit din cărămidă roșie. Clădirea se întinde pe trei golfuri, care prezintă o configurație de acoperiș transversal, cu o secțiune proiectată și o serie de ferestre cu traverse cu panouri cu diamante. Alte caracteristici includ arcade Tudor și lucrări de piatră în stil jacobetan. În 1998, ca urmare a renovărilor și conservării societății, clădirea a fost listată în Registrul Național al Locurilor Istorice.

Exponatele permanente la muzeu includ originalul Societății Expoziție George B. Dorr, care conține fotografii, documente și alte amintiri care cronicizează viața și realizările băștinașului Bar Harbor care și-a dedicat viața dezvoltării Parcului Național Acadia Island of Mount Desert. O expoziție documentează realizările personale și profesionale ale rezidenților Bar Harbor Beatrix Farrand, care a amenajat motivele pentru Washington DC Dumbarton Oaks Library și New York City Morgan Library și a donat colecția personală de plante rare societății. Modelele lucrărilor unui renumit arhitect local Fred L. Savage sunt prezentate, alături de o listă a construcțiilor sale.

A Expozitie Hotel Artifacts prezinta artefacte si memorabilii conectate la o serie de hoteluri istorice locale, inclusiv Malvern, Belmont, Porcupine si Newport si Rodick Houses, si scoate in evidenta meniurile originale si serviciile china din restaurantele lor. Jocuri și fotografii din istoric Star Theater sunt cronicizate într-o expoziție, împreună cu amintirile păstrate salvate din moșiile din zonă pierdute în incendiul 1947 din Insula Muntelui Desert. A Expozitie cu flacon de lapte afișează sticle de lapte antice fabricate de fosta industrie de producție de lapte din insulă, care au totalizat peste 40 ferme la sfârșitul secolului 19th și începutul 20th. Un general Expoziție de artefacte Bar Harbor afișează, de asemenea, amintiri de la școlile locale, trofeele echipelor și cluburilor sportive locale și artefacte conservate ale întreprinderilor locale, iar o arhivă de referință oferă informații despre proprietarii din trecut și actuali ai clădirilor orașului local.

Programe și evenimente în desfășurare

Societatea istorică Bar Harbor găzduiește o varietate de programări publice pe tot parcursul anului, oferind acces gratuit la toate evenimentele și programele. Conferințele publice periodice sunt găzduite la muzeu, aducând la dispoziție istorici și experți locali pentru a discuta subiecte legate de istoria și cultura orașului. De asemenea, sunt oferite semnături periodice de carte, fiind disponibile pentru cumpărare copii de carte semnate. O competiție anuală de case de turtă are loc în decembrie, permițându-le rezidenților locali să depună creații pentru casa de turtă. O sărbătoare anuală a zilei de deschidere în iunie prezintă și noi exponate cu recepție.

33 Ledgelawn Ave, Bar Harbor, ME 04609, Telefon: (207) 288-0000

Mai multe lucruri de făcut în Bar Harbor, locuri de vizitat în Maine