Lucruri De Făcut În Boise, Id: Boise Fry Company

Numită drept una dintre cele mai bune burgeri și cartofi prăjiți din America, Boise Fry Company oferă cartofi prăjiți și burgeri cu varietatea sa largă de cartofi prăjiți și burgeri din care să alegeți. În primul rând, o companie de prăjit cu „burgeri pe lateral”, BFC oferă varietate cartofilor prăjiți pe mai multe niveluri.

Clienții pot alege dintre cel puțin șase tipuri diferite de cartofi, precum și modul în care sunt tăiate. Cei care consideră că sarea nu este suficientă pot alege dintre opt sosuri diferite pentru a scoate tot ce este mai bun în aroma cartofilor prăjiți. BFC folosește doar cele mai proaspete și mai bune cartofi din Idaho, care sunt tăiate și prăjite în uleiuri naturale, fără OMG.

La fel se poate face și cu burgerii. Oaspeții pot merge pentru patty-ul obișnuit sau pot încerca ceva vegan, în timp ce au de ales opțiunile de topping și o selecție largă de suplimente. La fel ca cartofii prăjiți, carnea de vită și bizonul sunt cu rază liberă și hrănite cu iarbă, în timp ce burgerii vegani sunt de asemenea naturali.

Rezervari

Compania Boise Fry oferă camionul BFC pentru rezervări către părțile interesate. Rezervările pot fi făcute online prin intermediul site-ului web BFC.

Meniul

La prima vedere, meniul pare destul de limitat. Dar acest lucru se datorează faptului că meniul burgerilor și al cartofilor prăjiți al companiei Boise Fry este de fapt „faceți-vă singuri.” Oaspeții ajung să aleagă varietatea de cartofi prăjiți și burgeri chiar la ingredientele individuale.

Meniul cartofii prăjiți:

? Mărimea: Mic sau mare

? Tip de cartofi: Russet, violet, aur, dulce, Laura, yam

? Tăieri disponibile: Obișnuite, obișnuite, stilate, cret, Po 'Balls

Disponibilitatea cartofilor depinde de sezon.

Meniu Burger:

? Patty: Carne de vită, bizon, vegan

? Topping-uri:

? Original: amestec de primăvară, gastrique ceapă roșie, roșii, usturoi usturoi

? Clasic: Roșii, salată, ceapă crudă, sos special afumat, murături de casă

? Căldura: Habanere, salată, ketchup picant, compot de fructe de sezon

? Toppinguri prezentate

? Add-ons: Vită în plus, bizon în plus, chiflă fără gluten, brânză, slănină, habanero

Orice burger poate fi transformat într-o masă, care include o băutură mică și cartofi prăjiți.

feţe: BLT, salată laterală de quinoa, brânză la grătar

Există, de asemenea, sosuri speciale pentru a alege; unele exemple includ ketchup-ul cu afine, sosul prăjit picant, chipotle, acre tailandez, muștar dulce, usturoi prăjit și, desigur, ketchup obișnuit.

Specialuri de happy hour oferă o bere tip-get-one-free-free și cartofi prăjiți mici.

Rețineți că elementele din meniu se pot schimba din când în când.

Evenimente speciale

BFC vă poate ajuta să faceți ca unele persoane private să se simtă mai distractive și mai speciale cu camionul său BFC. Gazdele pentru petreceri își pot rezerva camionul pentru a-și servi oaspeții cartofii prăjiți și burgerii, cu opțiunea de a plăti în prealabil fila sau de a lăsa oaspeții să plătească singuri.

Pentru întrebări generale, apelați la oricare dintre sucursalele Idaho ale BFC.

Adresa

Bown Crossing Boise, 3083 South Bown Way, Boise, ID 83706, Telefon: 208-965-1551

Mai multe lucruri de făcut în Boise