Lucruri De Făcut În Brooklyn, Ny: Brooklyn Academy Of Music

Indiferent dacă este un student la arte sau doar cineva care apreciază un concert bun sau o piesă, există ceva pentru toată lumea când vizitează Academia de Muzică din Brooklyn. Chiar și un începător va învăța și va aprecia artele în moduri noi și diferite prin mijloace de care poate nu au fost nici măcar conștienți. BAM a fost în fruntea comunității de arte din New York în ultimii ani 150, concentrându-se pe ajutorul artiștilor să se regăsească și să-și exprime creativitatea - prin muzică, dans, teatru și arte vizuale.

Istorie

Se mândresc să găsească artiști și să vină și să le dea startul, precum și să îi evidențieze pe cei care sunt experți în meseria lor. Încă merg puternic, și acum conduc și operează trei clădiri separate ca parte a unui mare campus BAM - Peter Sharp Building, Harvey Theatre și BAM Fisher. De asemenea, sunt foarte concentrați pe implicarea copiilor în arte cât mai devreme - oferind multe ateliere, tabere și programe special concepute pentru ei.

Atracții permanente

Principalele atracții de pe cele trei site-uri care compun Brooklyn Academy of Music (sau BAM pentru scurt) oferă câteva categorii distincte de atracții. Verificați site-ul pentru informații specifice despre ceea ce se poate întâmpla în timpul oricărei vizite planificate, deoarece evenimentele se pot schimba.

Film - BAM oferă multe filme diferite în cele trei clădiri ale sale, care prezintă un mix de filme de astăzi, filme indie mai mici și, de asemenea, serii de teatru care sunt orientate către publicuri specifice - copii, seniori, etc. Filmele se rotesc frecvent pentru a vă asigura că vor prezenta cât mai multe hituri și filme în vigoare, precum și asigurarea de a arăta piese îndrăznețe artistic.

Teatru - De asemenea, există o atenție majoră asupra opțiunilor de teatru și la BAM. Cu piese mai mari, mai cunoscute, precum și piese care au fost scrise și interpretate de artiști locali, teatrul este o mare parte din atracția de a vizita academia. Oaspeții pot anticipa să nu vadă niciodată aceeași piesă de două ori.

Dance - În timp ce vizitați BAM, asigurați-vă că participați la un spectacol de dans. Toate tipurile de stiluri de dans sunt reprezentate la academie - africane, contemporane, jazz, interpretative.

Muzică - Evident, așa cum spune și numele, BAM se concentrează puternic pe muzică și pe toate felurile în care poate fi interpretată în cultura modernă. Academia aduce interpreți cunoscuți în categorii precum jazz și clasic, precum și tipuri muzicale mai interpretative și creative precum „Cântece celulare” și muzică pentru a onora victimele genocidului cambodgian.

Operă - O altă categorie muzicală care merită propria caracteristică este ofertele academiei cu operă. Cu multe dintre piesele de operă standard reprezentate, precum și numeroase spectacole de operă susținute și venite cu artiști locali, opera este probabil cea mai frecvent prezentată la academie.

Arte vizuale - Există, de asemenea, o secțiune mai mică a academiei care se concentrează pe artele vizuale, cu o serie rotativă de piese de artă. Unele sunt mai cunoscute (David Byrne tipărește) și altele sunt concentrate pe artiști locali.

Copii - Pe lângă ofertele axate pe adulți, academia se concentrează puternic și pe arte, deoarece acestea se raportează la și se pot angaja cu copiii, deoarece copiii sunt viitorul artelor. Există spectacole care folosesc marionetele, un festival de film care se concentrează asupra copiilor, diferite spectacole de arte vizuale prezentate la copii (precum și cele scrise de și cu interpreți pentru copii) și alte forme de artă menite să intereseze copiii în domeniul artelor.

Oportunități educaționale

Datorită concentrării lor pe implicarea copiilor în arte, excursiile pe teren sunt o parte integrantă a misiunii BAM. Călătoria pe teren în academie ajută la încurajarea și aprinderea creativității, a imaginației și a educației, oferind acces la atelierele de pre-spectacol, sesiuni de întrebări și răspunsuri post show și o experiență care îi ajută pe elevi să vadă arta într-un mod nou și diferit. În trecut, unele dintre aceste sesiuni de întrebări și răspunsuri au fost găzduite de vedete cunoscute precum Ethan Hawke! Contactați academia înaintea unei vizite pentru rezervare, prețuri și spectacole disponibile. Există programe de asistență pentru ticketing pentru școli care s-ar putea să nu poată plăti prețul complet pentru o călătorie pe teren. Ghidurile de studiu sunt furnizate în prealabil pe site-ul web, concentrându-se pe grupuri specifice de grad (grădiniță prin 2nd, 3rd prin 7th și 9th prin 12th) și se aliniează standardelor de învățământ specifice statului (Common Core și NY State).

Brooklyn Academy of Music, Peter Jay Sharp Building, 30 Lafayette Avenue, Brooklyn, NY, 11217, BAM Harvey Theatre, 651 Fulton Street, Brooklyn, NY, 11217, BAM Fisher, 321 Ashland Place, Brooklyn, NY 11217, Telefon: 718- 636-4182

Mai multe lucruri de făcut în Brooklyn