Lucruri De Făcut În California: Grădina Zoologică Oakland

Fondată în 1922, grădina zoologică Oakland are o lungă istorie de conservare a animalelor. Grădina zoologică a început în centrul orașului Oakland și printr-o serie de subvenții și achiziții, grădina zoologică s-a mutat în locația sa actuală în 1940-urile târzii. De la începuturile sale simple până la grădina zoologică de clasă mondială, care este astăzi, grădina zoologică reprezintă încă conservarea și lupta pentru drepturile animalelor și speră să păstreze habitatele animalelor. Este implicat în programe de conservare de pe patru continente și încearcă să aibă un impact global. Astăzi, grădina zoologică adăpostește peste 660 diferite animale - atât native din America, cât și specii exotice.

1. Explorarea grădinii zoologice


Grădina zoologică Oakland este împărțită în mai multe zone distincte care prezintă habitate speciale pentru animale. O hartă virtuală este disponibilă pentru a vă ajuta să vă faceți o idee despre amenajarea grădinii zoologice.

Hrana pentru animale: hrănirea este programată pe parcursul fiecărei zile. Programul conține toate informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să puteți planifica să urmăriți în timp ce animalele își aduc capriciile.

Adventure Landing: un parc de distracții chiar în mijlocul grădinii zoologice. Plimbări pentru toate vârstele includ lucruri precum rollercoaster-ul Tiger Trek și Outback Express Adventure Train. Verificați linia pentru o listă cu toate călătoriile minunate.

Veldt african: Un veldt este un platou înalt, lipsit de suprafață, tipic pentru sudul Africii. Aici, la grădina zoologică Oakland, Veldt-ul african este punctul focal. Veți găsi aici animale care sunt caracteristice unui veldt, cum ar fi elandele și girafele. Va exista și o varietate de păsări.

Savannah africană: Acest habitat este acasă pentru elefanți, lei, zebre și păsări colorate. Veți găsi, de asemenea, maimuțe, meerkate, hiene și reptile.

Pădurea de ploaie: Tigri, o varietate de maimuțe, păsări și reptile trăiesc în Pădurea Ploaie, completată cu cascade și un iaz.

Australia sălbatică: așteptați să găsiți ziduri și emus care rătăcesc. Aruncați o privire bună la această expoziție călărind trenul de aventură Outback Express.

Gradina zoologica pentru copii din Wayne si Gladys Valley: aceasta expozitie distractiva si interactiva va incanta copii de toate varstele in timp ce veti afla despre locuinte pentru animale, amprente, alimente si multe altele. Grădina zoologică pentru copii este un must see; este o grădină zoologică, un muzeu și un loc de joacă înglobat într-unul singur.

Teatrul WildLife: Teatrul este folosit pentru multe programe, inclusiv ansambluri, prezentări de animale, boxe invitate, nopți și alte evenimente din grădina zoologică.

California Trail: Această zonă este o extindere mare la grădina zoologică, cu un accent mai mare asupra conservării. Se preconizează deschiderea în 2018. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul aici.

2. Animalele


Păsări: Grădina zoologică Oakland adăpostește o mare varietate de păsări colorate. Puteți afla despre ouă, pene, mâncare, cuibărit și multe altele.

Amfibieni: Tot despre broaște și salamandre, va fi o mulțime de lucruri pentru a afla despre mormolele, înotul și de ce broaștele au nevoie de apă.

Artropode: consultați Bug House pentru a afla totul despre artropode. Ce este oricum un artropod? Este un animal sau o insectă care are un schelet extern ca un crab.

Reptile: șerpi, șopârlă, broaște țestoase - toate reptile. Reptilele Grădinii Zoologice Oakland pot fi găsite la Grădina Zoologică pentru Copii.

Mamifere: Cunoscute ca animale cu sânge cald, sunt răspândite în Zoo Oakland.

3. Planificați-vă vizita


Există mai multe cafenele situate în întreaga grădină zoologică.

Island Caf ?: Situat la Flamingo Plaza, acest cafenea? servește mese simple precum burgeri, sandvișuri și salate. De asemenea, au gustări și articole congelate. Există locuri amplasate în interior și în aer liber. Cafenea asta? este deschis zilnic.

Safari Caf ?: Deschis zilnic, această cafenea? este situat în zona Rides și servește grătar, hot dog, înfășurare și alte articole tip snack. Oferte speciale la grătar sunt oferite în weekend și luni de vară. Locurile sunt în aer liber.

Savanna Watering Hole: Situat în Savanna Africană, această cafenea? servește articole cu un fler mexican - tacos, nachos și quesadillas - completează-l cu înghețată. De asemenea, sunt disponibile și alte gustări și băuturi. Savanna Watering Hole este deschis sezonier.

Postul de tranzacționare din Madagascar: Acest restaurant este situat în grădina zoologică pentru copii. Servim ambalaje, înghețată și diverse gustări, acesta este un loc perfect pentru a face o pauză. Postul de tranzacționare din Madagascar este deschis zilnic.

Budongo Grind: Acesta este magazinul local de cafenea al grădinii zoologice situat în Veldt-ul african și specializat în cafea, înghețată, fursecuri și o varietate de băuturi. Budongo Grind este deschis sezonier.

Coș de înghețată: Deschis zilnic în lunile de vară, coșul servește gusturile preferate pentru înghețată. Coșul de înghețată este situat în zona African Veldt.

Site-uri picnic: Grădina zoologică Oakland vă întâmpină să vă împachetați propriul prânz de picnic și să folosiți mesele și băncile de picnic disponibile. Site-uri de picnic sunt disponibile spre închiriere dacă doriți să rezervați unul pentru grupul dvs.

Magazin de cadouri

Un magazin de cadouri este situat la intrarea principală. Magazinul de cadouri este specializat în produse verzi, meșteșuguri artizanale și bunuri internaționale care promovează eforturile de conservare. Cadourile, îmbrăcămintea, cărțile și alte selecții grozave vor fi un suvenir sau o minte perfectă.

Spitalul veterinar

În 2012 Oakland Zoo a deschis un spital veterinar de ultimă generație special pentru îngrijirea animalelor la Grădina Zoologică Oakland. Dotată cu cele mai recente echipamente de diagnostic și medical și medii de reabilitare, grădina zoologică este capabilă să îngrijească tot felul de animale, de la cea mai mică pasăre la cel mai mare elefant.

Tururile spitalului sunt deschise publicului numai prin rezervare. Tururile se desfășoară miercuri și sâmbătă de la 10 am până la 12 pm. Prețurile turului variază de la $ 10 la $ 25.

Cam-uri web

Oakland Zoo găzduiește camere web live pe site-ul lor. Acest lucru vă permite să verificați la animalele dvs. preferate de acasă sau de la birou. De asemenea, sunt disponibile mai multe videoclipuri despre grădina zoologică și unele dintre animalele sale. În plus, există câteva imagini de fundal descărcabile pentru computer.

Inchiriere facilitati

Grădina zoologică Oakland oferă o varietate de pachete de închiriere pentru a vă găzdui evenimentul, fie că este o petrecere de naștere, o reuniune de familie, un eveniment corporativ sau o nuntă. Unele locuri din grădina zoologică oferă vederi spectaculoase ale golfului San Francisco. Accesați site-ul pentru mai multe informații.

Direcții

Găsirea drumului către grădina zoologică este relativ ușoară. Grădina zoologică Oakland este amplasată în afara I-580. Luați ieșirea 29 pe Golf Links Road și urmați indicatoarele.

Evenimente speciale

Programate regulat pe tot parcursul anului sunt evenimente speciale, cum ar fi Ziua Mondială a Elefanților și Ziua Aprecierii Leului. Fiecare eveniment va avea un accent diferit. Vor fi posturi interactive, deținători de grădină zoologică la îndemână pentru a pune întrebări și multe altele. Admiterea la aceste evenimente este doar costul intrării în grădina zoologică. Calendarul zoo detaliază aceste evenimente și oferă ore specifice.

Alături de evenimente speciale, grădina zoologică are o mulțime de programe care cooperează cu școlile și comunitatea locală. Unele dintre aceste programe includ ZooKids, Zoovie Nights, ZooCamp, ateliere de biologie de teren, stagii și chiar școli peste noapte.

9777 Golf Links Road, Oakland, CA 94605, Telefon: 510-632-9525

Înapoi la: Lucruri de făcut în Oakland