Lucruri De Făcut În Canada: Insectariumul Montreal

Insectariumul de la Montreal scufundă vizitatorii într-o lume necunoscută și fascinantă, unde pot afla totul despre insecte - campionii naturii. Insectariumul este unul dintre cele mai mari din America de Nord și găzduiește mai mult de exemplare 250,000, atât vii, cât și naturalizate.

Istorie

Insectariumul de la Montreal a fost deschis în 1990 pentru a prezenta lumea fascinantă a insectelor. Muzeul a fost primul din America de Nord dedicat exclusiv entomologiei și servește la educarea publicului asupra diversității insectelor și a rolului vital pe care îl joacă pentru a păstra echilibrul naturii.

Insectariumul a fost început de colecționarul de erori și fostul notar, Georges Brossard. În 1985, s-a întâlnit cu directorul Grădinilor Botanice, Pierre Bourque, pentru a-i prezenta colecția de mii și mii de insecte pe care Brossard le-a adunat din mai multe țări 100. Bourque s-a asociat cu Brossard și soția sa, Suzanne, pentru a organiza expoziții la Grădinile Botanice pentru a prezenta această colecție. Expozițiile au fost însoțite de oportunități educaționale de a explora lumea insectelor mai în profunzime și au prezentat prelegeri și evenimente de strângere de fonduri publice. În 1986, Brossard a donat colecția către orașul Montreal și au fost concepute planuri pentru a construi primul insectariu din America de Nord.

Grădina Botanică a fost aleasă locul muzeului insectelor, care a fost deschis publicului în luna februarie a 1990. În 2000, Insectariumul a atins un punct de reper că a servit anual o medie de vizitatori 400,000. Cea mai nouă expoziție a fost adăugată în 2011 care a adăugat un supliment suplimentar naturalizat 3,000 la colecție și 100 insecte vii.

Locuri de vizitat: Las Vegas, Calgary, Belgia, Paris, Guatemala, Montreal, Țara Galilor, Gent, Bruxelles

Insectariumul este deschis 7 zile pe săptămână cu ore care variază în funcție de sezon. Admiterea la Insectariu include și intrarea în Grădinile Botanice. Copiii sub 5 sunt întotdeauna gratuite și există opțiuni de grup pentru familii.

Colecțiile

Există mai mult de exemplare 250,000 la Insectariumul de la Montreal, care reprezintă peste țările 100 din lume. De la fluturi până la gândaci, furnici, lăcusti, molii și chiar arahnide, există mii de specii diferite despre care să înveți la muzeu. Colecția este de asemenea conturată cu fotografii pe site-ul Insectarium.

Exponatele

Există două exponate permanente la Insectariumul de la Montreal și mai multe exponate temporare care sunt rotite pe tot parcursul anului. Exponatele speciale sunt detaliate pe site-ul locației. Insectele din afișele exponate sunt afișate în cutii și vivariu.

Suntem insectele- Expoziția oferă educație imersivă despre locurile în care insectele trăiesc, cum arată și sună, cum mănâncă, se apără și se reproduc. De asemenea, vizitatorii vor afla despre evoluția insectelor și cum au supraviețuit milioane de ani pe Pământ. Acest spațiu explorează rolurile vitale pe care diferite insecte le joacă în mediul nostru. Există atât insecte vii, cât și naturalizate, care pot fi văzute în afișele care prezintă creaturi și habitate de pe tot globul.

Furnica Atta- Această expoziție prezintă insectele care formează societățile și comunitățile pentru a supraviețui. Atta Furnicile explorează lumea furnicilor și rolurile lor individualizate în organizarea socială a comunităților lor. Vizitatorii vor învăța teoria inteligenței colective și modul în care aceste insecte lucrează împreună pentru a servi un scop singular.

Activități educaționale

Insectariumul din Montreal oferă o programare specială pe tot parcursul anului, care oferă prelegeri, ateliere, cursuri și activități speciale pentru implicarea studenților și familiilor în lumea minunată a insectelor. Rezervările sunt necesare pentru majoritatea activităților. Anual se publică o broșură în care sunt prezentate evenimentele care vor avea loc la Insectarium.

Excursii- Insectariumul este deosebit de popular pentru studenții din învățământul primar. Programarea călătoriei pe teren este planificată pentru orele care doresc o experiență mai aprofundată decât un tur autoguidat. Programele de clasă durează 45 minute cu prezentări pe subiecte precum modul în care insectele se adaptează diferitelor medii, locurile de muncă pe care insectele le au în mediul nostru, modul în care insectele supraviețuiesc iarna, identificarea erorilor și se ocupă cu o varietate de insecte.

Fluturii merg gratuit- În lunile de primăvară, vizitatorii sunt primiți în sera din Grădinile Botanice pentru a asista la sute de fluturi în zbor gratuit. A fost apelată o prezentare 10-minute Mușcături de insecte este disponibil pentru studenții care vizitează casa verde. Nu sunt necesare rezervări pentru a vizita casa Butterfly și programul este oferit pe oră.

Popcapsules-Voluntarii sunt staționați în întregul muzeu, care vor apărea și vor oferi mai multe informații despre insecte în afișaje și vor împărtăși secretele lumii insectelor cu voi. Voluntarii prezenți doar în limba franceză.

BuzzGround- Acest loc de joacă din afara Insectariumului este un spațiu pentru descoperire și explorare. Familiile se pot plimba în jurul bazinului de viață acvatic, se pot plimba prin prairie și pot merge pe trasee interpretative pentru a afla mai multe despre habitatele insectelor. Există, de asemenea, o zonă de distracție în care copiii pot juca jocuri în funcție de vârstă și o zonă de picnic unde familiile pot mânca.

Masă

Grădina Botanică are o zonă de luat masa numită Spațiu pentru viață care este accesibilă vizitatorilor Insectariumului. Acest spațiu oferă snack bar-uri, Gardens of Light Caf ?, Restaurantul Grădinilor Botanice și un spațiu de picnic. Există, de asemenea, o zonă specială de grup pentru școlile care doresc să mănânce la insectariu.

4581, rue Sherbrooke Est, Montr? Al, Quebec H1X 2B2, Canada, Telefon: 514-868-3000

Mai multe lucruri de făcut din Montreal