Lucruri De Făcut În Cape May, Nj: Cape May Country Park & ​​Zoo

Cape May County Park & ​​Zoo este un parc și centru de animale sălbatice în Cape May Court House din New Jersey. Amplasat pe acri 85 de parc păstrat frumos, grădina zoologică găzduiește mai mult de 500 animale din peste specii 250 adăpostite în habitate ecologice și naturale. Exponează la grădina zoologică de la o vastă savană africană 57-acre și un zbor gratuit la o colecție de reptile semnificative. Înființată în 1978, Cape May County Park & ​​Zoo este administrată de Cape May County Zoological Society / ZooFriends, care oferă fonduri pentru întreținerea parcului și a grădinii zoologice premiate. Parcul din jur oferă peisaje frumoase în care să vă relaxați și să vă bucurați de picnicuri.

Istorie

Fondat pe site-ul ce a fost cândva o plantație sudică a familiei Matthews, Cape May County Park a fost înființat în 1963 de statul New Jersey cu scopul de a oferi un spațiu verde de agrement pentru ca comunitatea să se bucure. Parcul a dezvoltat mai multe facilități, dintre care multe sunt încă disponibile astăzi, cu adăugarea a mult mai mult de-a lungul anilor, cum ar fi pavilioane de picnic și gropi de grătar, terenuri de potcoavă, terenuri de șah, terenuri de joacă, terenuri de volei, badminton și crochet și zona de camping pentru cercetași. Alte facilități de agrement care s-au adăugat de atunci includ terenuri de tenis, tetbal, bocce și hopscotch, o gamă de tir cu arcul și o potecă pentru natură.

Grădina zoologică din Cape May a fost fondată în 1978 cu o mică colecție de animale care includ un leu african, diverse animale de barnyard și maimuțe păianjen, iar astăzi prezintă animale mai exotice precum bizonul, antilopul, urșii negri și multe altele. Grădina zoologică găzduiește o varietate de habitate naturale care adăpostesc animale din întreaga lume, cum ar fi o expoziție de girafă și cămilă, o vastă expoziție de savane africane, o expoziție de cougar, o expoziție de tigru din Bengal, o „lume a păsărilor” și o casă de reptile. Există, de asemenea, o clădire de pregătire medicală și de dietă.

atracţii

În plus față de habitatele animale, grădina zoologică are câteva alte atracții, cum ar fi un carusel pentru animale sălbatice, cu scaune colorate în formă de animale 20, și Muntele Leopard de zăpadă Rock Climb, unde vizitatorii își pot testa abilitățile de alpinism pe un zid de escaladă sigur și distractiv. Hummingbird Express Train Ride își face drum prin parc, oferind un mod plăcut și relaxant de a explora împrejurimile. Honey Bee Haven prezintă viața albinelor cu miere și rolul important pe care îl joacă în mediul înconjurător, iar Penny Machines oferă o selecție de bănuți pentru a le lua acasă ca suveniruri. Face Painting și Caricature desen sunt disponibile în Curte vara, iar Photo Booth este un mod distractiv de a savura amintirile.

Parcul din împrejurimi oferă mai multe locuri de joacă, pavilioane de picnic, un iaz de pescuit și un foișor minunat pentru nunți, precum și noul parc de aventuri din arborele aerian, care promite experiențe de neuitat pentru întreaga familie.

Conservare

Parcul și grădina zoologică din Cape May susține mai multe programe de conservare și supraviețuire a speciilor, inclusiv programe pentru supraviețuirea broaștei de aur Panamaniene, a broască țestoasă marginată și a salamanderului tigrului estic. Patronii pot adopta un animal la grădina zoologică, contribuind la costurile de hrănire, îngrijire și asigurând necesarul veterinar pentru animale timp de un an.

Educaţie

Parcul și grădina zoologică din Cape May oferă o varietate de programe educaționale și experiențe pentru copii de toate vârstele, de la tabere de grădină zoologică de vară, programe de cercetați și tenis de tineret până la experiențe Fun for Kids, cum ar fi vânătorii de scavenger, precum și zile pentru copii și grădiniță.

Informații pentru vizitatori

Cape May County Park & ​​Zoo este deschis publicului de la 10: 00 am până 3: 45 pm în lunile de iarnă și 10: 00 am până 4: 45 pm vara. Vizitatorii pot explora grădina zoologică într-o călătorie cu trenul fără urme în jurul instalației și se pot bucura de momente distractive pe caruselul de modă veche, care oferă o varietate de animale zoologice pentru scaune de călărie. 90 de minute de excursii ghidate zoologice sunt oferite la 10: 30 am zilnic, conduse de un experimentat ghid al personalului Zoo Education, care va împărtăși cunoștințele și expertiza lor despre grădina zoologică și rezidenții săi. Un tur exclusiv Behind-the-Scenes îi aduce pe vizitatori în zone nevăzute de public și vizitează Building Building, unde se prepară toate mâncarea animalelor, iar Casa Reptile pentru a vedea cum îngrijitorii grădinii zoologice au grijă de speciile 85 de reptile și amfibieni .

Magazinul de cadouri Arca din parc oferă o gamă largă de grădină zoologică și bunuri legate de animale, îmbrăcăminte, cărți, jucării, suveniruri și cadouri, precum și Safari Caf? servește un meniu cu gustări și băuturi sănătoase pe tot parcursul zilei. Două chioșcuri din zoo vând și o selecție de gustări și băuturi.

707 Route 9 Nord - Cape May Court House, NJ 08210 Ieșire 11 în afara Garden State Parkway, site-ul web

Înapoi la: Lucruri de făcut în New Jersey, Lucruri de făcut în Cape May astăzi