Lucruri De Făcut În Chapel Hill: Honeysuckle Tea House

Situată la doar 15 minute în afara Chapel Hill, Carolina de Nord, Honeysuckle Tea House este locul perfect pentru a vă bucura de natură și a savura cupe de ceai proaspăt preparate cu prietenii apropiați. Casa de ceai Honeysuckle a fost un sanctuar departe de agitație de mulți ani. Poate că oamenii vin la Honeysuckle Tea House doar pentru a se relaxa și a se bucura de tot ceea ce natura are de oferit. Casa de ceai Honeysuckle se angajează să introducă oamenii asupra importanței ierburilor, plantelor și florilor într-un mediu care îmbrățișează natura. Honeysuckle Tea House este locul perfect pentru a merge pentru a se îndepărta de agitație, în timp ce îmbrățișează tot ce are natura să ofere.

Orele de cafenea

Casa de ceai Honeysuckle este deschisă 4 zile pe săptămână. Zilele și orele de funcționare sunt următoarele:

Luni - miercuri: închis

Joi - Duminică: 9: 00am - 9: 00pm

Caf? Meniul

Honeysuckle Teahouse oferă un meniu care se concentrează pe o gamă largă de ceaiuri, smoothie-uri de cafea și alte băuturi interesante. Patronii se vor bucura din plin de sortimentul larg de ceaiuri proaspete care se fac pe site. Ofertele de meniu sunt următoarele:

· Ceaiuri - Soiuri verzi, negre, albe, wulong și din plante

· Barista Drinks - Espresso, cappuccino, macchiato, Americano, latte, matcha ceai verde latte, chai latte, cafea înghețată la rece și multe altele.

· piureuri - Chai Bright, Farm Berry și Wake-up Call

· Boluri Smoothie - Coco Love Boat, California Blue Sky, The Greenhouse și The Bees Gennees

· Bauturi asortate - Kombucha, bere, vin, acetume din plante, siropuri din plante, coler, limonadă și sodă.

Petrecerile picnicelor „n”

Oaspeții sunt invitați să se bucure de frumusețea din jurul casei de ceai Honeysuckle rezervând una dintre numeroasele sale mese de picnic pentru un eveniment privat. Patronii au opțiunea de a aduce propria mâncare și băuturi la Honeysuckle Tea House pentru propria lor mică adunare privată.

Disponibilitatea meselor de picnic se percepe pe oră. Fondurile pentru închirieri de mese de picnic sunt colectate la sosire. Fiecare masă de picnic găzduiește șase-opt persoane.

Vă rugăm să rețineți că, deși Honeysuckle Tea House își încurajează patronii să-și aducă mâncarea și băuturile proprii pentru petreceri private și întâlniri, nu sunt permise băuturi alcoolice.

Clienții sunt încurajați să contacteze Honeysuckle Tea House pentru mai multe informații despre închirierea meselor de picnic pentru uz privat.

Caf? Evenimente

Vino și bucură-te de o gamă variată de evenimente la Honeysuckle Tea House. De la yoga în afara naturii până la ședințe de foc de tabără, unde oaspeții pot asculta muzică acustică până la povestirea copiilor, Honeysuckle Tea House oferă o gamă largă de evenimente care să fie pe placul publicului.

Pentru mai multe informații despre evenimentele viitoare la Honeysuckle Tea House, patronii pot vizita site-ul web.

magazin

Clienții se pot bucura acum de o serie de ceaiuri special amestecate și alte articole culinare oferite de Honeysuckle Tea House prin intermediul magazinului său online. Clienții pot achiziționa astfel de oferte amestecate de ceai precum:

· Vise plăcute

· Patru surori

· Burtica fericita

· Adăpost de furtună

· Echilibrarea Lunii

· Centrul atenției

· Plăcere pașnică

· Mint Melange

· Iubesc bucuria

· Răsărit

· Flori calmante

· Hrănire

Casa de ceai Honeysuckle oferă, de asemenea, o varietate de articole culinare, cum ar fi o serie de amestecuri de sare, precum și remedii din plante comestibile pentru cumpărare online.

Adresa

Honeysuckle Tea House, 8871 Pickards Meadow Rd, Chapel Hill, NC 27516, site-ul web, Telefon: 919-903-9131

Mai multe lucruri de făcut în Chapel Hill