Lucruri De Făcut În Chattanooga, Tennessee: Beast & Barrel

Bestia și barilul din Chattanooga este genul de loc care lasă mâncarea să vorbească. Ele servesc mâncăruri dintr-o varietate de influențe și bucătării și se mândresc să folosească cele mai bune ingrediente, cu atenție la prezentare și servicii prietenoase. Locul în sine este elegant, cald și primitor și este situat în districtul Northshore al Chattanooga. Pensiunea este întotdeauna ocupată, iar spațiul său spațios în aer liber este încăpător și confortabil.

Cu un meniu inventiv și ochi pentru un punct sau o frază inteligentă de pe lista de cocktail-uri, precum și echipa sa de Băi, clar, le place să se distreze puțin, sunt serioase când vine vorba de menținerea locală. Proiectul lor dedicat politicii de bere înseamnă că servesc doar bere provenită din Tennessee.

Brunch

În weekend, Beast & Barrel servește și un meniu frumos de brunch, cu suspecții obișnuiți și unele feluri de mâncare cu o răsucire. Semnătura lor Benny’s sunt de o notă specială, servite alături de grătar de casă sau cartofi afumati la micul dejun, un început excelent pentru ziua oricui. Dacă aveți un dinte dulce, Caserola de pâine prăjită franceză este ceva care nu trebuie ratat. Ferește-te de-a lungul acestui week-end, cu burta goală, pentru a-ți aminti un brunch.

Happy Hour

Beast and Barrel oferă una dintre cele mai frumoase ore fericite în oraș și de la 3pm până la 6pm, șapte zile pe săptămână poți să apari pentru o reducere sănătoasă la o gamă largă de băuturi și vârfuri.

Rezervare

Beast & Barrel poate deveni rapid destul de aglomerat și este întotdeauna o idee bună să rezervați înainte. Sistemul de rezervări este disponibil rapid și ușor prin intermediul site-ului.

De ore de funcţionare

Beast & Barrel este deschis șapte zile pe săptămână, de luni până joi de la 11am la 10pm, vineri 11am până la 12am și sâmbătă și duminică 10am până la 12am. Servesc brunch de la 10am la 2pm în fiecare sâmbătă și duminică.

Meniul

? Peckish - Bord de artizanat, ton de susan marinat, Taco de miel brat, biscuit cu bacon Cheddar.

? Pofta - South Anti Pasta Platter, Banging Wings, Steak Tartare, Diavoled Crab Torts, Single Wide, House Salad, Kail Caesar și Salata de vară.

? Faimos - Braised Gyro Hero, The Big Katz, Pastrami Salmon BLT, Sandwich Fish Fish Blackened, Braveheart Burger, Chickpea Burger și Duck Burger.

? Ravenous - Captura de piață sezonieră, Paste de cartier de grădină, Rack de miel, Filet de porc încărcat, Cina de pui Crescent City, Mignon de mure, Frites de friptură.

? Gustare - Benedictin, Cenny Benny Benny, Jack Benny, Roscoes, Creveți și Grits, Steak & Eggs, Merica ', Biscuiți cu cârnați la grătar și Gravy, Pui într-un biscuit, Hash House, Quiche sezonieră crustless, Piersică Toast French Casserole, Duminică dimineață special.

? Bauturi - Restaurantul are o bară din spate complet, incluzând o selecție excepțională de vinuri atât din sticlă cât și din sticlă. Se mândresc că servesc bere de bere elaborată doar în Tennessee. Lista de cocktailuri este sezonieră și mereu în rotație, dar amestecă ceva special pe tot parcursul anului.

Adresa

16 Frazier Avenue, Chattanooga, Tennessee, 37405, Telefon: 423-805-4599

Înapoi la: Restaurante și lucruri de făcut în Chattanooga Chattanooga