Lucruri De Făcut În Chicago, Illinois: Puntea De Observație 360 Chicago

Puntea de observare 360 Chicago, cunoscută anterior drept puntea de observație John Hancock, oferă cele mai bune vederi ale peisajului urban și ale lacului Michigan din gradele 360 din interiorul centrului John Hancock.

Istorie

Clădirea John Hancock a fost menită să fie inițial cea mai înaltă clădire din lume. Construcția a început în 1967, dar a fost întreruptă din cauza defectelor inginerești din planul de proiectare. Proprietarul a fost obligat să depună faliment în această perioadă și John Hancock a preluat proiectul, finalizând construcția în 1969.

John Hancock Center are o înălțime de 1,500 metri și este a patra clădire cea mai înaltă din Chicago, cu ascensoare care parcurg podele 96 cu o viteză de 1,800 metri pe minut. În 1999, Centrul Hancock a primit premiul Distincției Arhitecților 25 Year Award, prezentat de Institutul American de Arhitecți. Clădirea este cunoscută pentru sistemul său de fixare distinctiv în formă de X, care elimină nevoia de coloane de susținere interioară și crește spațiul disponibil al pardoselii.

360 Chicago este situat pe 94th podeaua Centrului Hancock și a fost deschisă pentru prima dată în 1969 ca Observator John Hancock. Observatorul a fost vândut în 2012 și redenumit 360 Chicago. Această atracție oferă priveliști de grad 360 asupra peisajului urban, a plajelor și a coastei lacului Michigan.

Idei de vacanta: Insula Sanibel, New England, Asia, Seattle, Nantucket, Grand Canyon, Denver, San Francisco, Viena

Vizitarea 360 Chicago

360 Chicago este deschis 365 zile pe an de la 9am la 11pm, ultima intrare fiind la 10: 30pm. Biletele pot fi achiziționate online sau personal. Cele mai bune momente pentru a vizita 360 Chicago sunt dimineața înainte de prânz sau după 6pm. Rezervările de grup sunt disponibile cu accesul cu autocarele și autoutilitarele la intrarea Delaware Street. Grupurile de 20 sau mai multe ar trebui să își rezerve biletele în mod special prin vânzări de grup, contactând direct hotelul. Grupurile ar trebui să permită 1.5 ore să se bucure de 360 Chicago, inclusiv timpul de așteptare pentru linie.

Ofertele de pachete, precum și cardul Go Chicago și Chicago City Pass, care vor face vizitatori în mai multe atracții din Chicago, cu un discount, sunt disponibile pe site-ul 360 Chicago. Evenimentele de afaceri private sau sociale sunt binevenite pentru a fi găzduite la 360 Chicago. Există patru spații de închiriere care pot găzdui până la 550 clienți.

Tururi de grup: Grupurile școlare care vizitează biroul de observare se pot bucura de mic dejunuri sau prânzuri, dacă sunt comandate cu o săptămână înainte. Opțiunile de mic dejun includ sandvișuri calde sau un mic dejun în stil continental, cu baghete, iaurt și fructe. Prânzul include o gamă de sandwich-uri delicioase, chipsuri de cartofi, fructe și o băutură. Caf?, Architect’s Corner, oferă, de asemenea, mese și scaune, servicii de băuturi pentru adulți și vederi uimitoare asupra lacului Michigan și orașului. Grupurilor școlare li se oferă, de asemenea, materiale educatoare pentru a ajuta elevii să încorporeze lecții de istorie, arhitectură, științe, artă și geografie. Lecțiile sunt defalcate pe grupe de vârstă cu diferite planuri 4 disponibile pentru copilăria timpurie, școala elementară, școala medie și liceul.

Grupuri de spectacole- La capătul nord al 94th etaj există spațiu pentru care grupurile de performanță live să poată produce producții. Spațiul poate găzdui performanți 30-50, iar 360 Chicago oferă energie electrică și scaune pentru eveniment.

Înclinare- Aceasta este cea mai puternică plimbare cu emoții din Chicago care permite vizitatorilor să privească peste marginea clădirii Hancock de la 1000 picioare în sus. Plimbarea se întinde pe Magnificent Mile cu cele mai incredibile priveliști despre Chicago și Lacul Michigan. Până la 8 persoane pot experimenta Înclinarea simultan.

Evenimente speciale

360 Chicago găzduiește evenimente speciale și evenimente săptămânale care îmbunătățesc experiența vizitatorilor de pe puntea de observare.

Ghid Sky 360- Acest program de marți seară include un tur personal ghidat de voluntari de la Chicago Architect Foundation. Prelegerile includ informații educaționale despre cele mai impresionante clădiri din orizontul Chicago.

360 Sky Yoga-Alăturați pasionaților de yoga în fiecare sâmbătă dimineață la 9am pentru meditație și yoga. Înregistrarea este necesară și disponibilă online. Participanții trebuie să-și aducă propriul covor de yoga.

Duminică 360 Funday- Copiii primesc jumătate de preț la intrarea duminică cu divertisment prietenos pentru familie după-amiază, cum ar fi spectacole de magie și povestiri.

Luni trepied 360 - Luni este ziua pentru fotografi să se bucure de priveliștea gradului 360 asupra orașului și coastei din Chicago. În alte zile, fotografiile nu pot folosi trepieduri. Fotografiile partajate pe social media sunt înscrise într-un concurs anual organizat de fotograful Nick Ulivieri.

360 Sky Art- Artiștii de miercuri sunt primiți să își stabilească șevaletele și să picteze sau să atragă viziuni asupra peisajului de pe puntea de observație. Pardoseala este acoperită din plastic, iar scaunele pliante sunt asigurate celor care pictează. Acest program nu este disponibil în timpul verii.

360 Happy Hour- Serile de joi de la 5: 30-8: 30pm Revolution Brewing găzduiește o oră fericită la 360 Chicago, cu speciale de bere artizanală și divertisment DJ, precum și jocuri de masă și televizoare.

875 M Michigan Avenue, 94th etaj, Chicago, Illinois, 60611, site-ul web, Telefon: 888-875-8439

Mai multe lucruri de făcut în familie în Chicago