Lucruri De Făcut În Chicago: Muzeul Științei Și Industriei

Muzeul Științei și Industriei din Chicago oferă experiențe imersive și interactive în știință și este cel mai mare muzeu al științei din America.

Istorie

Muzeul Științei și Industriei, MSI, a fost deschis în 1933 de Julius Rosenwald care a dorit să aducă expoziții interactive de știință la Chicago. Clădirea folosită pentru muzeu a fost construită pentru „Orașul Alb” din Expoziția Columbiană a lumii 1893 și a fost folosită pentru a expune arte plastice la târg.

MSI aspiră să motiveze copiii și adulții deopotrivă pentru a-și atinge potențialul în domeniile științei, tehnologiei, medicinei și ingineriei. Muzeul a găzduit aproape 200 milioane de vizitatori de la deschiderea de aproape un secol în urmă și oferă 400,000 metri pătrați de spațiu de expoziție. MSI este, de asemenea, acasă la singurul cinematograf de povești 5 din Chicago și are un auditorium care poate găzdui patronii 800.

Educația este o funcție importantă a MSI cu laboratoare de învățare 12 pe site și funcționează ca destinația de top a călătoriei pentru școlile din Chicago. MSI oferă, de asemenea, cursuri de educație pentru profesori științe, programe de dezvoltare a tineretului și oferă programare după școală în afara mai multor copii 9,000 din Chicago.

Biletele la muzeu pot fi achiziționate personal sau online. Există adesea exponate speciale care sunt biletate pe lângă admiterea generală. Acestea pot fi ambalate pentru reduceri. Muzeul participă, de asemenea, la programul Chicago CityPass și oferă rezidenți 52 zile gratuite în fiecare an pentru rezidenții din Illinois.

Facilitati

Muzeul Științei și Industriei oferă închirieri de cărucioare și scaune cu rotile gratuite. Există, de asemenea, un control pentru haine, o cameră de alăptare pentru mame și mai multe toalete disponibile în întregul muzeu. Primul ajutor este disponibil pentru vizitatorii nevoiași și întregul muzeu este accesibil pentru persoanele cu handicap, cu parcare și lifturi disponibile.

Exponatele

Există exponate permanente 26 la Muzeul Științei și Industriei. Toate exponatele se referă la un domeniu științific de studiu sau istorie a Americii și a zonei Chicago și sunt experiențe practice, imersive pentru toate vârstele.

· Revoluția robotului

· U-505 Submarin

· Mina de carbune

· Gheață extremă

· Future Energy Chicago

· Întoarceți ceasul

· Genetica și ecloziunea pentru copii

· Numere în natură: un labirint oglindă

· Furtunile stiintifice

· Galeria Navelor

· Marea poveste a trenului

· Tu! Experienta

· Toate la bordul șirului de argint: Pioneer Zephyr

· Castelul Zânelor lui Colleen Moore

· Fabrica de idei

· Galerie de transport

· Tehnica fermei

· Rapid înainte: inventarea viitorului

· Centrul spațial Henry Crown

· Arta bicicletei

· Pământ descoperit

· Imaginarea muzeului

· Ball Jolly elvețian

· ToyMaker 3000: o aventură în automatizare

· Galeria șoaptelor

· Strada principală de ieri

Detalii despre afișaje și caracteristici ale fiecărei expoziții sunt furnizate pe site-ul MSI împreună cu informații despre exponate speciale și expoziții călătoare.

atracţii

Există câteva alte activități prietenoase cu familia oferite la Muzeul Științei și Industriei, pe lângă exponate.

Teatru- Teatrul cu cupolă este singurul teatru înalt de poveste 5 din Chicago și prezintă filme legate de aventuri științifice și ingeniozitate. Listările actuale de filme pot fi găsite online.

Tours- Vizitatorii își pot îmbunătăți experiența MSI adăugând într-un tur al submarinului U-505 sau al Laboratorului Fab Family. În spatele Scenelor sunt disponibile și tururi.

Simulatoare de zbor- Vizitatorii pot controla aeronavele din istorie pe Simulatoarele de zbor și plimbările la MSI. Plimbarea lansează vizitatorii în spațiu printr-o replică a meșteșugului spațial Hubble. Biletele sunt necesare pentru intrare și nu sunt incluse în intrarea generală. Simulatoarele sunt de vârsta 10 și mai mari și durează 6 minute. Cerințele de înălțime și greutate trebuie de asemenea respectate și pot fi găsite online.

Evenimente speciale

Muzeul Științei și Industriei oferă multe evenimente zilnice și speciale pe tot parcursul anului, care sunt detaliate pe site-ul lor web. Activitățile includ ore de poveste, oportunități pentru vizite întunecate la MSI, doar evenimente pentru membri și sărbători.

Evenimentele private sunt binevenite la MSI de la nunți la funcții corporative și evenimente de strângere de fonduri. Petrecerile de naștere, grupurile comunitare și cercetașii sunt, de asemenea, binevenite la muzeu cu excursii de grup și aranjamente de excursii pe teren făcute prin muzeu.

Cumpărături și mese

Există mai multe magazine de cadouri situate în întregul muzeu care oferă cadouri și suveniruri legate de știință și tehnologie. Magazinul Muzeului este situat în Sala de intrare și nu necesită bilete la muzeu. Alte magazine și magazine de cadouri pot fi găsite la nivelurile inferioare ale MSI și online.

Vizitatorii au numeroase posibilități de luat masa la MSI, inclusiv la Brain Food Court, Caf ?, și la mașini distribuite de-a lungul nivelurilor. Salonul de înghețată al Finniganului este deschis doar în weekend.

5700 S Lake Shore Drive, Chicago, Illinois, 60637, Telefon: 773-684-1414

Înapoi la: Lucruri de făcut în Illinois, lucruri de făcut în Chicago