Lucruri De Făcut În Cincinnati, Ohio: Observatorul Cincinnati

Situat în Cincinnati, Ohio, Observatorul Cincinnati își propune să promoveze pasiunea și înțelegerea științei și astronomiei. Printr-o varietate de evenimente și programe publice, observatorul atrage vizitatori din întreaga țară care doresc să afle mai multe despre spațiu într-un mod interactiv și distractiv. Misiunea lor este de a inspira generațiile să privească spre stele.

Istoric:

Observatorul Cincinnati găzduiește unul dintre cele mai vechi telescoape de lucru din țară și, prin urmare, este cunoscut în mod obișnuit ca locul de naștere al astronomiei din America. Telescoapele originale au fost achiziții în 1842 și a fost întotdeauna un loc pentru comunitatea locală să vină și să-și exprime pasiunea pentru astronomie.

Observatorul a fost întemeiat oficial pe o bucată de pământ din vârful Muntelui. Ida în 1843 de președintele John Quincy Adams. În ultimul discurs public al președintelui Adam, el a declarat observatorul un reper public. Telescopul a fost bucurat de public de zeci de ani până la 1873, când telescopul și observatorul au fost mutați la Mt. Privind pentru a scăpa de poluarea din centrul orașului.

Observatorul a continuat să funcționeze ca locație comunală timp de mai mulți ani, chiar rămânând popular prin al doilea război mondial. Cu toate acestea, observatorul a devenit o parte oficială a Universității din Cincinnati din 1979, iar instalația a fost folosită mai ales pentru cercetare. Publicului nu i s-a mai oferit atât de mult acces la telescoape și, prin urmare, au fost utilizate mai rar și chiar au început să cadă în disperare.

Din fericire, datorită unei coaliții determinate de membri ai comunității, educatori și șefi de astronomie, telescoapele și unitatea sa de cercetare au fost reparate și redeschise publicului din 1980s. De atunci, cei care conduc observatorul s-au dedicat educării și distrarii generațiilor următoare despre galaxie și toată magia este conținută.

Evenimente viitoare:

Există o varietate de evenimente publice pe tot parcursul anului, la Observator, inclusiv unele dintre următoarele evenimente viitoare:

Subiecte în astronomie: Acest eveniment oferă o varietate de clase casual pentru începători în astronomie. Clasa este condusă de astronomul de clasa mondială, Dean Regas, iar participanții vor învăța cum să folosească corect telescoapele pentru a găsi tot felul de stele, planete și eclipse pe tot anul. Acest eveniment va avea loc de două ori, marți, iulie 25, 2017 de la 7-9 pm și marți august 8, 2017 de la 8-10 pm Vizitatorii trebuie să se înscrie din timp și ambele evenimente permit vremea.

Ziua Soarelui duminică Sundae: Acest eveniment este menit să învețe participanții despre cea mai mare stea din galaxie - soarele! Vor fi discuții scurte, tururi și vizionări ale soarelui de pe telescopul observatorului. Nu este nevoie de rezervări și poate cea mai bună parte din toate - cei prezenți vor primi sundae gratuite ca tratament. Acest eveniment va avea loc în după-amiaza zilei de duminică, iunie 25, 2017.

Copii cosmici: Acest eveniment este o clasă de astronomie care se adresează copiilor clasele 1-6 și este destinată întregii familii să participe împreună cu ei. Clasa va învăța participanții despre telescoape, spațiu și galaxia noastră într-un mod hands-on și distractiv. Clasa va avea o varietate de teme și va avea loc de 5 ori de-a lungul verii și toamnei. Cursurile vor avea loc în iulie 15, august 19, septembrie 16, octombrie 21 și noiembrie 18 cu subiecte despre soare, roci spațiale, lună, eclipse solare și constelații. Sunt necesare rezervări, iar spațiul este limitat.

Unele alte evenimente organizate la Observator includ vizionarea eclipsei solare totale în luna august 21, 2017 și Internațional Observarea Noaptea Lunii în octombrie 28, 2017. Pentru o listă completă a evenimentelor viitoare și mai multe informații despre cum să vă înscrieți, vizitați calendarul evenimentelor publice.

Educație și programe:

Observatorul din Cincinnati oferă o mare varietate de programe de informare publică. Personalul instruit va vizita școlile locale și va găzdui un program specializat pentru ca elevii să se bucure și să învețe! Există programe disponibile pentru toate nivelurile, interesele și abilitățile de grad. Pentru mai multe informații, vizitați pagina cu programe educaționale a site-ului web al Observatorului Cincinnati.

Informații suplimentare:

Observatorul Cincinnati, 3489 Observatory Place, Cincinnati, OH 45208, Telefon: 513-321-5186

Înapoi la: Lucruri de făcut în Cincinnati