Lucruri De Făcut În Dallas, Texas: Centrul Audubon Din Trinity River

Trinity River Audubon Center este un centru educațional situat în Pădurea Marii Trinități din Dallas, Texas. Centrul este asociat cu Proiectul Trinity River, un proiect de reamenajare a lucrărilor publice. Arhitectul care a proiectat centrul este Antoine Predock. Centrul a început construcția în 2002 și a terminat în 2008.

Centrul, care este construit pe locul unei vechi depozite de deșeuri a fost construit cu un acoperiș plantat verde, sisteme eficiente energetic, materiale reciclate și sistem de colectare a apei pluviale. Acri 120 din centru sunt situate în vaste 6,000 acri din pădurea Great Trinity. În timp ce centrul servește ca centru de educație pentru mediu, cu exponate tactile și programe academice, zona înconjurătoare este, de asemenea, plină de atracții. Terenul asociat centrului are cinci mile de trasee de vizionare a naturii, un magazin de natură și o grădină de fluturi.

atracţii

Centrul în sine este o atracție pentru vizitatori în ceea ce privește designul său arhitectural și caracteristicile durabile pentru mediu. Faimoasă pentru iluminarea zilei, vederi, utilizarea recoltării apei pluviale pentru irigare și amenajare eficientă a apei, precum și pentru construcția cu materiale de construcție cu impact redus asupra mediului, instalația aplică reducerea consumului de apă, aer condiționat de înaltă eficiență, sisteme electrice, ventilație, aer condiționat și încălzire în timpul utilizării sale.

Înapoi la cele mai bune lucruri de făcut în Dallas, escapade de weekend din Dallas și excursii de o zi din Dallas

Centrul este închiriat pentru petreceri private și evenimente, precum nunți și evenimente corporate. Spațiul de pătrat 21,000 este ușor accesibil pentru scaune cu rotile și dispune de parcare în apropiere pentru spațiile de parcare 140. În interiorul Centrului pentru vizitatori se află o stație Ranger, un magazin de cadouri, toalete și multe exponate atât despre istoria cât și natura zonei. Nivelul superior al centrului are Sala Mare, cu ferestre infinite și tavane cu grăunte din lemn texturat. În exterior se află nivelul punții care oferă vederi panoramice ale traseelor ​​și naturii din jur.

Sala de expoziții a râului Trinity oferă o sală modernă și spațioasă, cu exponate despre viața sălbatică locală și despre diversele ecosisteme care pot fi găsite în zonă. Sala este plină de afișe interpretative, exponate de mediu și natură și activități interactive. Exponatele implică fauna și flora din Texas, precum și un strat de apă mare care prezintă eroziunea și explică importanța zonelor umede. Plăcuța video pentru păsări este o expoziție audio care permite vizitatorilor să apese butoanele pentru a auzi fiecare apel de pasăre.

Traseele care se țes în jurul centrului conțin traseul Overlook și Trail Trail printre altele. Vizitatorii se vor plimba prin zone umede, zone de floră și pădure, indiferent dacă sunt ghidați sau ghidați în grup de un Ranger. Speciile de păsări care au fost observate cu starea amenințată de climă sau starea de amenințare a climei și / sau speciile de cea mai mare necesitate de conservare pentru Texas sunt ciocănitoarea pictată, căpșunul american, picătoarea ploșnită, vârful Harris, portierul nordic, pufulet albastru și musca cu foarfeca. Piste de pradă sunt, de asemenea, prezente pe site-ul care prezintă o intersecție de medii din nordul Texasului. În afara centrului se află o expoziție de pește cu o selecție de pești locali într-o incintă mare de apă acoperită de stofe și înconjurată de natură. Alte activități care se desfășoară în afară sunt canotajul, observarea păsărilor și drumețiile.

Nature Store este un magazin mare care vinde produse artizanale și locale, cum ar fi ghiduri de referință pentru păsări, băuturi și gustări, precum și artă și fotografii în cadru. O reducere pentru membri este disponibilă. În apropiere se află cafeneaua interioară, precum și o zonă de picnic în aer liber pentru orele de masă.

Programe și educație în desfășurare

Centrul are un program educativ plin de viață pe tot parcursul anului. Unul dintre programe este destinat grupurilor școlare și se numește Eco-Investigații. Scopul acestui program este ca studenții să exploreze și să învețe despre cele trei ecosisteme de râu, pradă și pădure care sunt unice pentru Centrul Audubon al Râului Trinity. Programul este adaptat pe grupe de vârstă și este disponibil pentru grădinița prealabilă până la clasa a X-a. Un program suplimentar este programul de cercetare în școala în care educatorii din centre furnizează lecții corespunzătoare grupului de vârstă într-un curriculum proiectat de centru. Dacă școala își asumă programa, va deveni un campus de investigații în școala școlară. Alte programe educaționale sunt lunile de luni Trinity River Audubon Center Homeschool. În ceea ce privește drumețiile, centrul oferă două tipuri în care Gradatorii 12-6th sunt duși în zone de frumusețe naturală din Texas timp de o săptămână. Călătoria încurajează învățarea și grija față de mediu.

Înapoi la: Dallas, Texas

6500 I Wy, Dallas, TX 75217, Telefon: 214-398-8722