Lucruri De Făcut În Detroit, Michigan: Zoo Detroit

Având 125 acri de habitate naturaliste, Zoo Detroit găzduiește animale 2,400. Atracții câștigătoare, printre care Inelul Arctic al Vieții, Centrul Național de Conservare a Amfibienilor și Marii Api din Harambee se găsesc, de asemenea, la grădina zoologică. În 2016, grădina zoologică din Detroit și-a deschis cea mai nouă atracție, Centrul de conservare a pinguinilor Polk. Centrul este cea mai mare unitate de pinguini din lume. Alte exponate la grădina zoologică sunt Grădina Fluturilor, Holden Reptile Conservation Center și Australian Outback Adventure.

Grădina zoologică din Detroit s-a deschis pentru prima dată în august 1, 1928 cu habitate precum leii, densii de urs, racoanele și lupii, casa de păsări, Veldt-ul african, lacurile complet stocate și curtea de elan. Au fost adăugate animale și habitate suplimentare de la 1930 la 1932, inclusiv rinocuri, elefanți, girafe, Baboon Rock, bizon, Prairie Dog Village, primul habitat de reptile și o fermă de fermă. Gradina zoologica a fost deschisa pe tot parcursul anului publicului din 1969. Primul simulator de grădină zoologică din țară, Wild Adventure Ride, a fost deschis în luna mai în 2001. În luna octombrie a aceluiași an, a fost dezvăluit Inelul Vieții Arctice, cel mai mare habitat al ursului polar al continentului.

1. Pajiști americane


Zona de habitat americană a pășunilor se întinde de-a lungul graniței sud-vestice a grădinii zoologice din Detroit. Habitatul prezintă animale interesante atât din America de Nord, cât și din America de Sud, cum ar fi urșii grizzly, The Wild Cotton Family Wilderness, Barn, anteaters, wolverines, câini de pradă, flameni chilieni și vulturi chel. Habitatele de iarbă din America de Nord explorează un ecosistem care include animale de la pradă până la pădure. Oaspeții pot vedea ursii negri imense și puternici și urșii grizzly în habitatele lor naturale sau pot urmări vulturi chelie pe malul habitatului lor din Lacul Pierson. Bizonul fascinant, care aproape a dispărut din peisajul Statelor Unite, dar a fost salvat de pe punctul de a dispărea, pășește pașnic.

În cadrul celor doi acri de habitat naturalist, Family Wild Wolf Wilderness este format din copaci nativi din Michigan, pajiști și dealuri ierboase, un iaz și un flux curgător, dens și afluenți de rocă ridicată din care lupii își pot vedea împrejurimile. Oaspeții pot vedea lupii mai multe puncte de vedere diferite în jurul expoziției, inclusiv din interiorul istoricului Cabana de jurnal, care conține o zonă de observație cu geamuri de sticlă expansive. O experiență distractivă și imersivă a pajiștilor din America de Nord este habitatul de câine de pradă cu coada neagră. Aici, oaspeții mai tineri se pot confrunta cu ochii în ochi cu câinii de pradă prin intermediul bulelor de vizionare.

Habitatele de iarbă din America de Sud prezintă animale care se găsesc în pădurile tropicale adânci din Columbia și în coastele intrinse ale Chile. Anterioarele uriașe pot fi văzute mergând pe unghiile lor în timp ce vânează termitele și furnicile. Vizitatorii pot observa ca cea mai mare rheaă, cea mai mare pasăre din America, folosește aripile fără zbor pentru a manevra în timp ce trece prin habitat. O turmă de guanacuri, strămoșii flamei moderne, pască pe frunze și iarbă într-un habitat luxuriant pe care îl împărtășesc cu bucățile colorate. O pereche de câini tufișori sunt adesea văzuți alergându-și cărările atent mapate. Zona de iarbă americană include, de asemenea, canguri de copaci, lupi, urși bruni, măgari, cai ai lui Przewalski, cai cu pură rasă, castori, călăreți, Binturong, țipător de sud și iac.

2. Pajiile africane


Aflată în colțul nord-vest al Grădinii Zoologice din Detroit, iarbele africane oferă o oportunitate de a afla despre speciile de animale adaptabile și diverse ale Savanei Africane în expansiune. Această poveste semnificativă a biomului este povestită cu ajutorul lăutarilor, alături de mai multe specii, precum girafe reticulate, rinocerose albe, zebrele Grevy, aardvarks, lei și păsări africane. Întâlnirea cu girafa, o caracteristică interactivă distractivă a ierburilor africane, este disponibilă de la sfârșitul primăverii până la începutul toamnei. Vizitatorii au posibilitatea de a hrăni mâncăruri speciale cu girafele reticulate de pe o punte de lemn ridicată. Această platformă ridicată permite oaspeților să fie la nivelul ochilor cu girafele, oferind șansa întâlnirilor strânse cu aceste creaturi blânde. Habitatul Pădurilor Africane include, de asemenea, eland, curassow, lemuri cu coadă inelară, broască țestoasă africană, vulturul grifon Ruppell, vulturul cu față Lappet și vulturul Cinereous.

Padurea asiatica

Zona de habitat din pădurea asiatică poate fi găsită în apropierea sitului de picnic Red Panda, în partea de nord a grădinii zoologice din Detroit, habitatul fiind găzduit de macacii japonezi, panda roșie, cămile bacteriene și tigri Amur. Cunoscută și sub numele de maimuțe de zăpadă, macacul japonez este una dintre un număr mic de specii de primate care trăiesc în condiții de climat rece. Macacii japonezi sunt adesea văzuți în fundul apei calde din baia fierbinte a habitatului lor. Panda roșie, îndepărtată înrudită cu racii, sunt animale solitare native din munții din China centrală, Myanmar și Nepal. Tigrii Amur, cea mai mare dintre cele cinci subspecii de tigri rămase, sunt cel mai mare membru al familiei de pisici.

Inelul arctic al vieții

Expozitia inelului arctic al vieții este printre cele mai mari habitate de urs polar din America de Nord. În plus față de urșii polari, zona de habitat adăpostește foci și vulpi arctice. Facilitatea interactivă și modernă se întinde pe patru acri de spațiu interior și exterior. Cea mai interesantă și unică caracteristică a habitatului este uimitorul 70 lung de picior Frederick și Barbara Erb Polar Passage, care este un tunel transparent care se îndreaptă printr-un mediu marin subacvatic masiv. Tunelul 8 înălțime, cu lățimea 12, îi face pe oaspeți pe sub garnituri de înot, scufundări și urși polari. Garniturile și urșii polari sunt păstrați separat printr-o barieră clară, dar par a împărtăși un mediu acvatic. După ce au mers prin tunel, vizitatorii ajung într-o "lume cu gheață", trecând printr-o peșteră cu gheață rece și intrând în stația de explorare care oferă vizionare interioară suplimentară. Inelul arctic al vieții a fost desemnat numărul doi cel mai bun expoziție în grădina zoologică din Statele Unite de către Ghidul Intrepid Traveler al „Cel mai bun zou din America”.

3. Australian Outback Adventure


Acasă pentru cangurii 19 și valahul cu gât roșu, vărul lor apropiat, Australian Outback Adventure oferă vizitatorilor șansa de a face față în față cu animalele. Oaspeții de la grădina zoologică se pot apropia de canguri și de războiul din habitat, în timp ce călătoresc pe o potecă meandră, în timp ce animalele pasc liber și se leagă în toată incinta. Expoziția simulează experiența Outback cu trei clădiri tipice de decontare Outback, precum și cu plantări și amenajări aferente. Printre clădiri se află „Max's Outback Roadhouse”, care are un exterior asezat la soare și un acoperiș din staniu. Două dintre structurile Outback servesc ca deține clădiri în care animalele pot accesa adăpost și hrană.

Vizitatorii sunt prezentați întregii experiențe canguroase și vagabonde prin conținut special, tematic, concentrându-se pe modul în care marsupialele interacționează cu ecosistemul și cu locuitorii umani ai Australiei, atât coloniști europeni, cât și aborigeni. Voluntarii instruiți sunt disponibili pentru a ajuta oaspeții cu numeroase experiențe de învățare interactivă, inclusiv grafică; muzică înregistrată de didgeridoos și alte instrumente; artefacte autohtone, cum ar fi arme, petroglife (picturi în piatră), instrumente muzicale, instrumente și costume; și o piață de activități cu un „salt de cangur” interactiv, printre alte caracteristici speciale.

Edward Mardigan Sr. River Otter Habitat

Edward Mardigan Sr. River Otter Habitat oferă un habitat naturalist pentru vidrele de râu și conține o piscină de galoane 5,900 cu alunecare de apă și cascadă. Mediul este conceput astfel încât oaspeții, inclusiv copiii mici, să poată urmări vidrele jucându-se și înotând la nivelul ochilor.

4. Centrul de conservare a pinguinilor Polk


Centrul de conservare a pinguinilor Polk este cel mai mare și mai remarcabil centru pentru pinguini din lume. Centrul piciorului pătrat 33,000 conține o zonă acvatică adâncă de picior 25 umplută cu galoane de apă 326,000. Aici oaspeții pot vedea peste pinguini 80, reprezentând patru specii diferite, să-și exploreze habitatul. Două tuneluri acrilice subacvatice oferă vederi spectaculoase, în timp ce pinguinii înoată și se ridică deasupra, în jurul și sub vizitatorii. Inspirat de epopeea expediție antarctică a lui Sir Ernest Shackleton și traversarea legendară a pasajului Drake, Centrul de conservare a pinguinilor Polk conjurează lumea de gheață viscerală și formidabilă a Antarcticii, recreată într-un grad 360, experiență de intrare în patru dimensiuni care include zăpadă, valuri și arctică explozii.

O caracteristică video interesantă, denumită „cartografie de proiecție”, prezintă un fenomen cunoscut sub numele de calberg iceberg, care este unul dintre cele mai dramatice afișaje vizuale în timpul cărora aisbergurile s-au despărțit, trimițând cascade imense de zăpadă în ocean. Exteriorul impresionant al Centrului de Conservare a Pinguinilor Polk este o reminiscență a unui aisberg tabular cu o crevasă și cascadă, evocând frumosul și stricatul icescape din Antarctica.

Centrul Național de Conservare a Amfibienilor

Peste o mie de amfibieni interesanți sunt prezentați la Centrul Național de Conservare a Amfibienilor. Aceste creaturi trăiesc în exponate de habitat spațioase, naturaliste. Centrul prezintă rolul semnificativ pe care îl joacă amfibienii în mediul înconjurător și găzduiește o remarcabilă diversitate de broaște, broaște, salamandre și caecilieni.

5. Centrul de conservare a reptilelor Holden


Centrul de conservare a reptilelor Holden găzduiește reptile 240 reprezentând specii 80, o cincime dintre ele fiind considerate amenințate sau pe cale de dispariție. Printre diferitele specii de reptile se numără aligatorul chinezesc, broasca țestoasă a lui McCord și zăpada mexicană cu cap de lance.

Matilda R. Wilson Aviatie cu zbor liber

Păsările reprezentând peste 30 diferite specii zboară, înoată și se plimbă liber în interiorul aviației de zbor liber Matilda R. Wilson. Aceste păsări explorează aviara cu plante tropicale dense ca acoperire într-un climat cald și primitor.

Grădina cu fluturi

În interiorul Galeriei de interpretare a vieții sălbatice a Grădinii Zoologice din Detroit se află Grădina Fluturilor, care găzduiește sute de fluturi din aproximativ 25 diferite specii. Fluturii pot fi văzuți implicându-se în comportamentele lor naturale, cum ar fi bătut la soare sau hrănirea cu fructe coapte sau nectar de flori. În jurul săptămânii Zoologice din Detroit, cumpărurile de fluturi 250 sunt cumpărate de la crescătorii de fluturi din America Centrală.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Detroit, Michigan

8450 W 10 Mile Rd, Royal Oak, MI 48067