Lucruri De Făcut În Duluth: Tweed Museum Of Art

Piese de artă din întreaga lume se reunesc pentru a crea o colecție cuprinzătoare, reflectorizantă și interpretativă la Tweed Museum of Art. Situat în Duluth, Minnesota, Muzeul de Artă din Tweed este unul dintre punctele culminante ale Universității din Minnesota Duluth și orașul Duluth.

1. Istorie


În 1950, văduva lui George P. Tweed, Alice Tweed Tuohy, a oferit Universității din Minnesota Duluth casa lor magnifică. Motivul inițial pentru a dona casa Tweed la Universitatea din Minnesota Duluth a fost să ofere comunității generale extinderea colecției de artă a pieselor 500 de la Tweed, care să educe și să îmbogățească viața publicului.

Casa Teed a devenit o instalație oficială de muzeu care a fost condusă sub conducerea Universității din Minnesota Duluth. Apoi, în 1958 doamna Tweed și Bernice Brickson, fiica doamnei Tweed, au donat o sumă mare de fonduri pentru a crea o extindere și renovarea muzeului. De la 1958, Muzeul de Artă din Tweed a fost renovat de patru ori.

În prezent, Muzeul de Artă Tweed are un spațiu aproximativ aproximativ de 33,000 metri pătrați. Aproximativ 15,000 metri pătrați din spațiul total al muzeului este utilizat pentru a adăposti colecția de artă oficială și permanentă a Muzeului de Artă Tweed.

2. Atracții permanente


Muzeul de artă Tweed are peste 8.000 piese de artă în cadrul colecției lor permanente de artă. Colecția de artă permanentă a Muzeului reprezintă o varietate de forme de artă, perioade de timp și regiuni din lume.

Lucrează pe hârtie este cea mai diversă și cuprinzătoare expoziție din colecția de artă permanentă a muzeului Tweed. Lucrările pe hârtie includ o varietate de forme de artă, inclusiv gravuri europene, desene moderniste, printuri de artă pop și rezumate post-al doilea război mondial. Una dintre piesele de artă evidențiate în cadrul acestei atracții este Capodopera necunoscută de la Pablo Picasso.

Artă contemporană afișează o colecție vibrantă de opere de artă. Unii dintre artiștii evidențiați din cadrul acestei expoziții includ Nicholas Africano, Akio Takamori, Alec Soth, Frank Big Bear și Kara Walker.

Colecția de ceramică Glenn C. Nelson prezintă colecția de artă ceramică Glenn C. Nelson dobândită de-a lungul vieții. Nelson a predat arta la Universitatea din Minnesota Duluth, de la 1956 la 1975. De asemenea, este recunoscut ca autor al celor șase ediții ale manualului The Potter's Handbook. Unii dintre artiștii prezenți din cadrul acestei expoziții includ Bernard Leach, Shoji Hamada, Lucie Rie și Walter Hyleck.

Colecția Potlatch de ilustrații Royal Police Mounted Royal afișează o varietate de lucrări de artă care afișează „Mountie” care a fost folosit ca simbol publicitar pe întregul 1900s. Peste 400 imaginile au folosit „Mountie” ca simbol pentru mesajul lor.

Arta americană afișează o varietate de artă americană, inclusiv artă indiană americană. O varietate de forme de artă, precum matlasarea, pictura și portretele, se reunesc pentru a crea această expoziție cuprinzătoare.

Arta europeană prezintă o varietate de lucrări de artă europeană în cea mai mare parte din colecția originală a doamnei Alice Tweed, care a însoțit-o donarea casei Tweed la Universitatea din Minnesota Duluth. Arta din cadrul acestei expoziții se concentrează pe perioada de timp a 16th secol până la 19th lea.

3. Atracții speciale


Deși Muzeul de Artă din Tweed este recunoscut pe scară largă pentru colecția de artă permanentă extinsă și cuprinzătoare, Muzeul găzduiește în mod regulat atracții speciale pe parcursul anului. Pentru mai multe informații despre atracțiile speciale de la Tweed Museum of Art, consultați site-ul web al Muzeului.

Caseta de dezlegare este o expoziție specială a artistei și activistei latine, Maria Cristina Tavera. În cadrul acestei expoziții, Tavera explorează conceptul spaniol de „Casta”. Casta este un termen care a fost folosit pentru a descrie moștenirile etno-rasiale mixte. De-a lungul acestei expoziții, Tavera explorează Casta, precum și identitatea rasială din trecut și prezent. Caseta de dezactivare este afișată până în luna ianuarie 29, 2017.

Pop Evolution a provenit din multe dintre tipăriturile și picturile din colecția de artă permanentă a Muzeului de Artă Tweed. Opera de artă din cadrul acestei expoziții prezintă revoluția și evoluția artei pop de la 1960s până în zilele noastre. Andy Warhol și Ed Ruscha sunt doi dintre cei mai notabili artiști evidențiați în cadrul acestei expoziții. Pop Evolution va fi afișat din ianuarie 24, 2017 până în martie 26, 2017.

4. Oportunități educaționale


Din moment ce Tweed Museum of Art este operat de Universitatea din Minnesota Duluth, nu ar trebui să fie o surpriză educația valorilor Muzeului. Acestea fiind spuse, există o serie de oportunități educaționale la Universitatea din Minnesota Duluth, inclusiv vizite ghidate, prelegeri, ateliere, programe de învățare comunitară și Biblioteca Memorială Olive Anna Tezla.

Una dintre oportunitățile educaționale prezentate la Muzeul de Artă din Tweed este Biblioteca Memorială Olive Anna Tezla, care afișează și păstrează cele mai bune piese de artă din colecția Muzeului. Pentru mai multe informații despre Biblioteca Memorială Olive Anna Tezla, consultați catalogul online oficial al Bibliotecii.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Duluth

Universitatea din Minnesota Duluth, 1201 Ordean Ct, Duluth, MN 55812, Telefon: 218-726-8222