Lucruri De Făcut În Florida: Wolfsonian În Miami Beach

Wolfsonian adăpostește aproximativ 180,000 obiecte și artefacte datate între 1850 și 1950 referitoare la a doua revoluție industrială, care a avut loc în perioada următoare celui de-al doilea război mondial. Înființat în 1986, personalul a petrecut în cea mai mare parte a zilei de lucru catalogând și arhivând date istorice importante despre artefacte.

Colecția prezintă o gamă largă de obiecte din perioada de timp, inclusiv mobilier, sticlă și ceramică, cărți rare, picturi, materiale textile, artefacte industriale și medalii. Colecția oferă o imagine clară și clară a vieții în timp și ajută la aducerea la viață a poveștilor oamenilor care au trăit atunci.

Lucruri de făcut la Wolfsonian

Vizite ghidate gratuite ale exponatelor și galeriilor sunt disponibile în fiecare vineri de la 6: 00pm până la 6.45pm. Dacă ajungeți pentru o vizită ghidată gratuită într-o zi de vineri după 6: 00pm, intrarea în muzeu este gratuită.

Biblioteca oferă șansa de a examina numeroase materiale interesante și educative care acoperă istoria artefactelor. Desigur, muzeul în sine este principalul punct de atracție și vă va ține distrați și informați oră după oră în timp ce vă faceți drum prin clădire.

Muzeul oferă, de asemenea, spații de închiriere, care se dovedesc ideale pentru prânzuri, întâlniri și oportunități de învățare educațională. Auditorium, cafenea, hol de intrare și vestibul la etajul doi sunt disponibile cu rezervare în avans.

tururi

Wolfsonian salută grupuri de vizitatori să participe atât la tururi ghidate cât și autoguidate. Vizitele ghidate costă 100 $ pentru până la 25 persoane și durează aproximativ 30 până la 60 minute. Pentru tururi ghidate este necesară rezervarea și plata în avans 2 săptămână.

O altă opțiune este turul auto-ghidat, care necesită minimum 10 persoane și costă 5 $ pe cap. Avantajele unui tur autoguidat sunt faptul că durata este nelimitată și poate dura chiar întreaga zi, dacă este necesar, permițându-vă să vă concentrați asupra a tot ceea ce vă atrage cu adevărat atenția.

Există, de asemenea, opțiunile pentru excursii școlare, precum și tururi pentru cei din învățământul superior. Contactați muzeul direct pentru informații suplimentare despre călătoriile școlare.

Mânca și bea

Pan Pan Cafe: cafeneaua muzeului oferă șansa perfectă de a da drumul înapoi și a alimenta după o zi lungă de mers pe podeaua muzeului. Bucurați-vă de o prăjitură în stil sau de casă cu o cafea fierbinte sau un ceai fierbinte, în timp ce sunteți așezat în interiorul unei peșteri a cărților, jucării și artefacte art deco.

Magazinul muzeal conține, de asemenea, o mulțime de produse interesante care vă vor permite să luați o parte din călătoria dvs. acasă cu voi. Dacă este posibil, fă din magazinul muzeului ultima ta oprire înainte de a pleca, astfel încât să găsești ceva care să reflecte cu adevărat punctele culminante ale vizitei tale.

Fotografie

Fotografia este permisă în hol și în galeriile de la etajul al cincilea, atât timp cât nu se folosește bliț. Reproducerea și distribuirea fotografiilor sau a suporturilor media nu sunt permise decât dacă sunt acordate de personalul muzeului. Camerele video și trepiedele sunt interzise.

De ore de funcţionare

Muzeul este deschis luni, marți, joi și sâmbătă de la 10: 00am la 6: 00pm; vineri este deschis de la 10: 00am la 9: 00pm, cu intrare gratuită de la 6: 00pm la9: 00pm. Orele de deschidere de duminică sunt 12: 00pm până la 6: 00pm. Muzeul este închis miercuri.

Taxa de admitere

Admiterea este de $ 10 pentru adulți și $ 5 pentru seniori, studenți cu ID și copii cu vârsta 6-12 ani. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, la fel ca și membrii Wolfsonian, precum și studenții, facultatea și personalul sistemului universitar de stat din Florida.

Adresa

1001 Washington Ave, Miami Beach, FL 33139, Telefon: 305-531-1001

Citiți următorul: Miami Beaches, Lucruri de făcut în Miami