Lucruri De Făcut În Galveston, Texas: Ocean Star Offshore Drilling Rig Museum

Situată la mai puțin de o oră distanță de centrul orașului Houston se află Insula Galveston, TX, capitala petrolului din lume. De asemenea, aici se află și Muzeul și Centrul de Învățământ al Clăpilor de foraj din Ocean Star. Vizitatorii muzeului își încep vizita urcându-se la instalația de foraj jack-up pensionată pentru a viziona un scurtmetraj despre industria forajului offshore.

Cu trei etaje de afișaje și modele interactive, muzeul ilustrează istoria gazelor și a petrolului în larg, de la tehnologia seismică până la explorare până la producție. Vehicule acționate de la distanță, burghie reale și modele la scară ale platformelor de producție pot fi vizionate la muzeu, pe lângă exponate și videoclipuri despre producția de petrol, deservirea puțurilor, seismice, geologie și foraj. După o tură relaxată prin muzeu, vizitatorii au posibilitatea de a merge pe skywalk pentru a explora podeaua de foraj a platformei sau a lua ceva timp pentru a explora exponatele de pe puntea de conducte de la primul etaj al muzeului.

Există numeroase exponate la Ocean Star Offshore Drilling Rig Museum pentru vizitatorii să exploreze și să afle mai multe despre foraj în larg. Foraj în larg: promisiunea descoperirii oferă oaspeților o privire din culise în procesul tehnic de extragere a gazelor și petrolului în larg. Pipe Deck conține echipamente și exponate care sunt prea mari pentru a fi adăpostite în muzeu, inclusiv o unitate de cimentare, țeavă de foraj și un dispozitiv de prevenire a exploziei.

Situată în interiorul muzeului se află Hall of Fame, care recunoaște tehnologiile și oamenii care au dus industria petrolului și a gazului pe mare. Printre acești oameni comemorați se numără Herman și George Brown, fondatorii gigantului ingineresc Brown & Root, precum și Ralph Thomas Mc Dermott care a fondat J. Ray McDermott, o companie de construcții și foraj offshore. Contractorul de foraj și designerul de instalații Alden J. "Doc" Laborde, magnatul companiei petroliere Dean McGee, și fostul președinte George HW Bush sunt, de asemenea, prezentate în Sala de renume a muzeului Ocean Star Offshore Drilling Rig.

Muzeul unic Ocean Star Offshore Drilling Rig oferă vizitatorilor șansa de a afla mai multe despre industria de petrol și gaze offshore, în timp ce explorează un echipament de foraj pentru retragere. Oaspeții sunt bineveniți să exploreze muzeul în ritmul lor propriu-zis, deoarece este o unitate autoguidată. Ghidurile muzeului și pachetele de turnee audio sunt disponibile pentru vizitatori să cumpere pentru o experiență mai aprofundată. Nu sunt necesare rezervări pentru a vizita muzeul pentru familii sau persoane fizice. Biletul poate fi cumpărat de la magazinul de cadouri al muzeului.

Tarife speciale de bilete sunt disponibile pentru grupuri mari, cu toate acestea, sunt necesare rezervări pentru grupuri mai mari pentru a vizita Muzeul Rigidelor de foraj din Oceanul Ocean Star. Tururile pentru adulți sunt disponibile pentru un grup format din douăzeci și cinci sau mai multe persoane, la tarife reduse. Grupurile pot explora muzeul în ritmul lor printr-un tur autoguidat după o scurtă introducere și prezentare video. Un tur audio audio poate fi oferit contra cost pentru grupuri pentru o experiență mai aprofundată. Aceste turnee audio conțin peste două ore de informații interpretative despre exponatele muzeului și alte caracteristici. Tururile educaționale ale studenților sunt de asemenea disponibile în zilele de săptămână.

Pier 19, 20th Street, Galveston, TX, Telefon: 409-766-7827

Mai multe lucruri de făcut în Galveston