Lucruri De Făcut În Georgia: Parcul Național Chickamauga Și Chattanooga

Situat pe acri 9,000 în estul Tennessee și nordul Georgiei, în apropiere de orașul Chattanooga, Tennessee, Chickamauga și Parcul Militar Național Chattanooga, comemorează locul a două bătălii Seminal 1863 de război civil american, Campania Chattanooga și Bătălia de la Chickamauga. Orașul Chattanooga a fost considerat un câmp de luptă strategic important în timpul războiului civil american, deoarece amplasarea sa pe râul Tennessee a servit ca loc de convergență pentru patru căi ferate majore.

Istorie

De-a lungul verii 1863, forțele Uniunii sub comanda generalului William Rosecrans au înaintat spre oraș, în încercarea de a prelua controlul liniilor de aprovizionare confederat, determinând generalul confederat Braxton Bragg să abandoneze orașul. Rosecrans și-a asumat o retragere confederată în Atlanta și, ca atare, a ordonat oamenilor săi să urmeze trupele în Georgia. Cu toate acestea, întâlnirea surpriză și atacul celor două batalioane din câmpurile agricole din apropierea pârâului Chickamauga, la sfârșitul lunii septembrie, cunoscută sub numele de Bătălia de la Chickamauga, au avut ca rezultat victime în masă pentru ambele părți, totalizând al doilea număr cel mai mare de victime în timpul războiului după bătălia de la Gettysburg.

După înfrângerea lor în bătălia de la Chickamauga, soldații Uniunii s-au retras la Chattanooga pentru a planifica o campanie strategică de manevre sub conducerea generalilor majori Ulysses S. Grant și George Henry Thomas. Din noiembrie 23 până în noiembrie 25, confiscarea Orchard Knob, Bătălia din Lookout Mountain și retragerea confederativă de la Missionary Ridge în Georgia au asigurat controlul complet al Uniunii asupra râurilor și căilor ferate Chattanooga. Campania de Chattanooga este considerată pe scară largă a semnalat un „mormânt de moarte” pentru confederație, întrucât controlul Uniunii din Tennessee a dus direct la Campania 1864 din Atlanta, general-maior William Tecumseh Sherman, care a precipitat sfârșitul războiului în anul următor.

În 1890, patru parcuri militare care comemorează siturile de luptă seminale ale Războiului Civil au fost autorizate de Statele Unite, inclusiv site-ul Chickamauga și Chattanooga, primul și cel mai mare parc din serie. Dezvoltarea parcului este creditată pentru eforturile generalilor Ferdinand Van Derveer și Henry Boynton, care au făcut lobby intens pentru conservarea câmpurilor de luptă. Supravegherea parcului a fost transferată către Serviciul Parcului Național din 1933.

Atracții permanente

Astăzi, parcul păstrează 8,973 acri de terenuri de luptă în estul Tennessee și nordul Georgiei, în principal în Hamilton, Catoosa, Dade și Walker. Două centre de vizitare servesc parcul, situat la capetele sale vestice și sudice. Chickamauga Câmpul de vizită Centru de vizită, situat în Fort Oglethorpe, Georgia, servește ca punct de intrare pentru atracțiile din Chickamauga Battlefield, și oferă mai multe exponate din Războiul Civil, inclusiv Colecția Fuller Gun, unul dintre cele mai notate afișaje ale armelor mici militare din țară și minutul 26 Campania pentru Chattanooga: Mușchiul morții confederației film de orientare. La Lookout Mountain Battlefield Centre de vizitatori, situat în Lookout Mountain, Tennessee, lângă Point Park, vizitatorii pot vedea tabloul istoric Bătălia de deasupra norilor, pictat de martorul ocular de luptă James Walker. În apropiere Muzeul Ochs, situată în interiorul Point Park, conține exponate despre fotografie, semnal și operațiuni de comunicare din Războiul Civil.

Patru zone principale de câmp de luptă sunt păstrate în parc, inclusiv Chickamauga Battlefield, care poate fi explorat printr-o buclă turistică de șapte mile. Printre site-urile principale se numără Viniard Field, un sit principal de luptă pe 19 septembrie, și Horseshoe Ridge și Snodgrass Hill, locul victoriei finale a bătăliei Confederației. Un tur audio este oferit prin intermediul telefonului mobil, care explică istoria și semnificația locurilor de luptă. De asemenea, vizitatorii pot urca sezonier Monumentul brigăzii Wilder pentru o vedere completă a zonei câmpului de luptă. Alte zone de luptă comemorate în cadrul parcului includ Lookout Mountain, Creasta misionară, și Moccasin Bend.

General Bragg Trail, noua mile Traseul Memorial, și 11-mile Traseul istoric, care servesc ca site-uri populare pentru cercetătorii și grupurile de studenți. Bicicletele sunt permise pe toate drumurile asfaltate din câmpul de luptă Chickamauga, iar mai multe trasee atât la Chickamauga cât și la Lookout Mountain sunt deschise călăreților. West Chickamauga și Lookout Creeks oferă excursii în canoe și caiac, iar zonele cuib Sunset Rock și Eagles din Lookout Mountain servesc ca site-uri populare pentru alpinism.

Programe și educație în desfășurare

Programe de călătorie pe teren sunt oferite pentru grupuri de studenți și cercetați, conduși de gardienii parcului. Un program Junior Ranger oferă ecusoane și certificate în schimbul finalizării activităților independente pe motivele parcului, iar un program de cărți de tranzacționare de război civil oferă cărți colectabile care comemorează figuri istorice importante și site-uri conectate la parc. Evenimente speciale periodice includ drumeții ghidate, excursii cu bicicleta și excursii cu canoe și caiac, prezentate în corelație cu organizațiile Friends of Moccasin Bend și Chattanooga în aer liber.

3370 Lafayette Rd, Fort Oglethorpe, GA 30742, Telefon: 706-866-9241

Mai multe lucruri de făcut în Georgia