Lucruri De Făcut În Georgia: Parc De Distracții Și Sporturi Funzone

Situat în Pooler, Georgia, Parcul de distracții și sport Funzone oferă o varietate de atracții și distracții pentru centrele de distracție în familie, incluzând piste de golf în miniatură și karting, un arcade pentru jocuri și un loc de joacă pentru tinerii vizitatori.

Istorie

Orașul Pooler, Georgia este situat în județul Chatham și a fost numit pentru calea ferată Robert William Pooler. În timpul războiului civil american, orașul a fost casa stației de cale ferată a Pooler's Station, ultima stație de cale ferată a Centralei Căilor Ferate din Georgia, înaintea orașului Savannah. Astăzi, orașul găzduiește o populație mai mare de 21,000, o creștere cu peste 300% de la începutul secolului 21st. Noile dezvoltări de divertisment au făcut din regiune unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Georgia, centre comerciale cum ar fi The Shops at Godley Station aducând o creștere turistică largă în regiune. Parcul de distracții și sport Funzone a fost deschis publicului în luna martie a 2004 și a devenit una dintre cele mai importante destinații de divertisment familial din oraș de-a lungul începutului secolului 21st. În 2011, parcul a suferit renovări majore, adăugând mai multe atracții familiale complexului său.

atracţii

Astăzi, Parcul de distracții și sport Funzone servește ca una dintre principalele atracții de distracție pentru familie Pooler, oferind o varietate de atracții pentru centrele de distracții familiale pentru vizitatorii de toate vârstele. Parcul este convenabil situat în apropierea mai multor complexe comerciale și de divertisment ale orașului de-a lungul Autostrăzii 80 și este deschis publicului pe tot parcursul anului, cu o funcționare limitată în weekend, oferită pe parcursul lunilor de iarnă. Biletele individuale de atracție pot fi cumpărate, împreună cu bratele de plimbare zilnice de valoare și nelimitate și pachete suplimentare. Benzile de șofer cu prețuri reduse sunt, de asemenea, oferite vizitatorilor cu vârsta peste 16 și mai mari care supraveghează vizitatorii tineri și nu folosesc atracțiile din parc.

Atracțiile majore ale parcului includ patru piste de karting, care oferă emoții înalte și ușoare pentru călătorii de toate vârstele. Piste de călăreți pentru adulți includ a Traseul cursului rutier, A Figura-opt piese, Precum și o Hi-Bank Track. Pentru vizitatorii tineri, a Piesa Kiddy Kart oferă experiențe de conducere în siguranță. Toate pistele de karting sunt echipate de însoțitori de supraveghere, iar toate karturile sunt complet echipate cu caracteristici avansate de siguranță a șoferului.

În parc sunt oferite două terenuri de golf în miniatură în stil 18, care oferă o varietate de pasarele, cascade și alte obstacole amenajate și elemente atmosferice. Biletele individuale de golf în miniatură oferă joc pe ambele cursuri, ca parte a fiecărui bilet cumpărat. Parcul e Arcadă Facilitatea oferă mai mult de sport, abilități și jocuri video 100, inclusiv jocurile Jurassic Park și Grand Piano Keys, împreună cu preferate arcade clasice, cum ar fi mesele de hochei aeriene și skeeball. Un sistem de glisare de cărți permite vizitatorilor să joace cu ușurință jocuri cu cărți arcade reîncărcabile, iar un sistem de răscumpărare a biletelor electronice permite vizitatorilor să răscumpere biletele de jocuri pentru premii la centrul de răscumpărare al arcadei.

Pentru vizitatorii tineri ai parcului, a Kiddy Land loc de joacă în aer liber este oferit, cu o varietate de diapozitive, stâlpi de incendiu și tuneluri de târâre. Zonele de observare sunt oferite pentru familii, permițând jocului în siguranță pentru tinerii participanți la locul de joacă. Un stand de concesiune din parc oferă un tarif american standard, cum ar fi pizza, hot-dog-uri, câini de porumb și fâșii de pui, împreună cu o varietate de înghețată și deserturi cu bomboane. Sunt disponibile pachete de masă de valoare, împreună cu o mare varietate de băuturi, inclusiv băuturi congelate ICEE.

În plus față de admiterea standard a vizitatorilor, în parc sunt oferite o varietate de speciale de admitere obișnuite, inclusiv vineri de joc gratuit care oferă sume gratuite de jocuri cu arcade, cu achiziție de bandă de valoare standard. Pachetele de petreceri de aniversare sunt oferite tinerilor vizitatori care doresc să își sărbătorească ziua de naștere în parc, toate pachetele de petrecere oferind rezervări de minute 90 în cadrul unei săli de petreceri private. Sunt oferite mai multe niveluri de pachete pentru petreceri, inclusiv pachete care oferă admitere de atracție nelimitată și cărți de joc arcade reîncărcabile cu până la $ 10 de joc încărcat. Camerele standard pentru petreceri pot sta până la oaspeți 20, deși se pot adăuga oaspeți suplimentari la pachetele de petreceri. Toate rezervările pentru petreceri trebuie efectuate cu cel puțin 18 ore înainte de data dorită a petrecerii, pentru a asigura disponibilitatea sălii de petreceri.

Atracții în apropiere

O varietate de atracții familiale sunt oferite în toată zona Pooler, inclusiv Parcul acvatic Surf Lagoon, care funcționează din aprilie până în august și oferă o varietate de plimbări în apă ridicate, ușoare și familiare. Orașul este casa din Muzeul Național al Forțelor Aeriene Mighty Opt, care comemorează serviciul și istoria unității a opta foră aeriană a Forței Aeriene a Statelor Unite și oferă o varietate de exponate de aeronave istorice. Alte atracții din zonă includ Parcul comunitar Tom Triplett și Tanger Outlets centru comercial centru comercial.

1040 US-80, Pooler, GA 31322, Telefon: 912-330-9860

Mai multe lucruri de făcut în Georgia