Lucruri De Făcut În Georgia: Savannah Theatre

Situat în Savannah, GA, The Savannah Theatre este unul dintre cele mai vechi locuri de teatru care operează continuu în Statele Unite, funcționând alternativ ca teatru de film și sala de spectacole în direct de la deschiderea în 1818. Înființat în 1733, Savannah este cel mai vechi oraș din statul Georgia și este remarcabil pentru designul unic al orașului planificat de master, structurat de fondatorul coloniei din Georgia, James Oglethorpe.

Istorie

Bazându-se pe ideile din virtutea civică și echitatea din epoca iluministă, orașul este împărțit în secții dispuse în jurul piețelor publice centrale și este remarcat astăzi pentru numărul său mare de clădiri istorice păstrate din districtul său istoric. Teatrul Savannah a fost proiectat de William Jay, un arhitect britanic responsabil pentru mai multe alte clădiri istorice din oraș, printre care Conacul Telfair și istoricul Owens-Thomas House. Marea sa deschidere pe 4 decembrie, 1818 a prezentat două spectacole în scenă în direct, comedia „Fiica soldatului” și farsa „Ridicând vântul”.

În primele zile, teatrul și-a schimbat mâinile de mai multe ori, inclusiv vânzări multiple la licitație, înainte de a fi încorporat într-o companie de acțiuni stabilă în 1838. Teatrul a suferit daune structurale majore de mai multe ori în timpul vieții sale, inclusiv daune provocate de un uragan 1898 care i-a rupt acoperișul și a inundat auditoriul și un incendiu major în 1948, care a determinat o remodelare a fațadei și decorației actuale a teatrului. Până la incendiul 1948, locul a fost găzduit de o serie de companii de spectacole teatrale în direct, prezentând activitatea unor interpreți și dramaturgi precum Fanny Davenport, Oscar Wilde și WC Fields. În urma incendiului 1948, teatrul s-a redeschis în 1950 ca o casă de film, pe care a funcționat până la 2002.

Spectacole și atracții

În 2002, teatrul a fost renovat și redeschis ca loc de spectacol live, oferind reviste muzicale și spectacole teatrale susținute de o companie repertorie rezidentă. Holul teatrului are acum o mică zonă de muzeu care cronicizează istoria locului, evidențiind clipuri de ziare, fotografii și alte artefacte.

Toate spectacolele sunt realizate de compania repertoriului rezident al teatrului, care include nouă membri de distribuție și un mic ansamblu muzical, incluzând un însoțitor de pian, un saxofonist, un chitarist principal și un baterist. Începând cu 2017, Charleston, originea din Carolina de Sud, Charles Ancheta, care anterior a ocupat rolul de director de muzică și compozitor în reședință pentru The Historic Dock Street Theatre, servește ca pianist și director de muzică pentru companie. Printre spectacolele oferite ca parte a sezonului de spectacol 2017 al teatrului sunt incluse Rewind !: Coloana sonoră a vieții tale, care prezintă o retrospectivă muzicală din ultimii 40 ani ai muzicii pop Top 40, Savannah Live revenirea soiurilor și cele două ore O tradiție de Crăciun concert de sărbători. Performanțele anterioare includ Viva Vegas omagiu pentru interpreți precum Judy Garland, Elvis Presley și Rat Pack, precum și musicalurile de pe Broadway 25th anual Benam Ortelling Bee Bee sau Te iubesc, ești perfect, acum se schimbă.

Spectacolele sunt programate pe tot parcursul anului, cu spectacole în timpul nopții disponibile în multe nopți între martie și decembrie. Spectacolele matinee sunt disponibile în zilele de sâmbătă și duminică selecte pe tot parcursul sezonului de performanță. Rezervele de bilete la reducere sunt disponibile pentru grupuri de 20 sau mai mult, iar prezența gratuită este oferită membrilor militari activi și membrilor familiei imediate.

Atracții din zonă

Teatrul Savannah este situat în Piața Chippewa a orașului, care este remarcat ca fiind locul scenelor de narațiune ale parcului Tom Hanks din lungmetraj Forrest Gump. Deși banca parcului folosită în film era un element de recenzie pentru film și nu făcea parte din parcul Square, recuzita poate fi văzută pe afișaj la Muzeul de Istorie Savannah, amplasat în pasagera centrală a Căilor Ferate din Georgia în parcul tricentenial al orașului. Parcul de fond al parcului este considerat printre cele mai faimoase piese de pomeni ale filmelor din istoria filmului modern și a făcut din Piața Chippewa un loc popular pentru vizitarea obiectivelor turistice și a fotografiilor.

Piața Chippewa este una dintre piețele publice conservate 22 care cuprinde districtul istoric național al orașului, unul dintre cele mai mari districte de acest fel din țară. Cartierul cuprinde 1,300 acri de pământ și se remarcă pentru atmosfera sa deosebită și pentru colecția mare de clădiri 18th și 19, renaștere greacă, georgiene și gotice. Alte atracții din Piața Chippewa includ Biserica Presbiteriană Independentă, prezentată și în Forrest Gumpși clădirile istorice Biserica Baptistă și clădirile Casei Philbrick-Eastman. Mai multe restaurante de pe piață oferă servicii post-teatru, inclusiv restaurantul și salonul McDonough's și sală britanică Six Pence Pub. Atracțiile din piețele publice înconjurătoare includ Juliette Gordon Low Birthplace, care comemorează viața și moștenirea fondatorului Girl Scouts of America, Cimitirul Colonial Park și muzeele de artă și conacurile istorice din Piața Telfair.

222 Bull Street, Savannah, Georgia, 31401, Telefon: 912-233-7764

Mai multe lucruri de făcut în Georgia, lucruri de făcut în Savannah