Lucruri De Făcut În Grand Rapids, Mi: Barul Cu Iaurturi Congelate Pump House

Pump House Frozen Yogurt Bar este un lanț de magazine moderne pentru deserturi, situate în locațiile Grand Rapids, Grand Haven și Rockford din Michigan. Pump House d? Cor oferă un cadru de sodiu de modă veche, completat cu un leagăn de pridvor și bănci lungi din lemn, realizate din lemn de hambar Michigan, în vârstă de 100, oferind un loc minunat pentru ca vizitatorii să se așeze și să se relaxeze. Alături de o atmosferă caldă, magazinul de deserturi oferă o experiență unică și distractivă iubitorilor de deserturi care ajung să-și proiecteze propriile deserturi congelate.

Orele Grand Rapids

Barul de iaurt congelat Grand Rapids Pump House funcționează zilnic, de luni până joi, de la 12: 00pm până la 9: 30pm și vineri și sâmbătă de la 12: 00pm până la 10: 00 pm. Duminica, barul cu iaurt funcționează de la 12: 00pm până la 9: 30pm și rămâne închis în ocazii speciale precum Ziua Crăciunului, Duminica Paștilor și Ziua Recunoștinței.

Arome pe Tap

Ideea de la Pump House se bazează pe magazinele de sodă din vremurile de demult, ale căror meniuri aveau arome artizanale de iaurt congelat, gelat, sorbet și custard cu fructe proaspete coapte și toppinguri auto-indulgente. Pump House oferă iaurturi artizanale, sorbet, gelat și cremă care vin în zeci de arome și majoritatea articolelor din meniu sunt făcute proaspete în incintă folosind ingrediente locale. Creațiile gustoase ale magazinului de desert sunt servite cu o selecție dintre peste o sută de toppinguri delicioase.

Catering

Pump House oferă servicii de catering pentru toate tipurile de petreceri în afara site-ului, cu cele două opțiuni sale de catering amuzante:

1. Serviciu plin - Personalul Pump House face toate lucrările, începând de la instalare și servire până la curățare, astfel gazdele se bucură de evenimentul alături de oaspeții lor.

2. Renunțare la - Pump House adună tot ce este necesar pentru o petrecere și o livrează la locul petrecerii. Această opțiune permite organizatorilor să personalizeze detaliile de catering, după cum este necesar.

Strângere de fonduri

Pump House este un susținător aprins al comunităților pe care le servește și așteaptă întotdeauna cu nerăbdare să sprijine organizațiile locale și cauzele prin participarea la evenimente de strângere de fonduri. Pentru a da înapoi comunității sale, magazinul de deserturi participă la colectarea de fonduri din magazin, oferă donații pentru evenimente și colectori de fonduri, oferă catering la fața locului și sponsorizări, precum și participă activ la evenimente educaționale locale. Evenimentele de strângere de fonduri pot fi rezervate la Pump House prin opțiunea „Plan a Fundraiser”, disponibilă pe site-ul său web.

vot

Pump House invită dezvoltarea francizei prin „Formularul de solicitare a informațiilor despre franciză”, disponibil pe site-ul său web. Candidații interesați trebuie să completeze și să trimită formularul pentru un reprezentant de dezvoltare a francizei de la The Pump House pentru a reveni la solicitant.

Înapoi la: Grand Rapids

Barul cu iaurturi congelate Pump House, 2090 Celebration Dr NE #120 Grand Rapids, Michigan 49525, Telefon: 616-647-5481

Barul cu iaurturi congelate Pump House, 20 N Harbour Dr Grand Haven, Michigan 49417, Telefon: 616-414-5575

Barul de iaurturi congelate Pump House, 30 N. Main Street Rockford, Michigan 49341, site-ul web, telefon: 616-951-7261