Lucruri De Făcut În Honolulu: Acvariul Waikiki

Situat în Honolulu, Hawaii, acvariul Waikiki este o parte a Universității din Hawaii și își propune să promoveze aprecierea, înțelegerea și conservarea vieții marine din Oceanul Pacific. Vizitatorii se pot aștepta să vadă expoziții de talie mondială, evenimente unice și o mare varietate de rare vieți marine din Pacific. Acvariul Waikiki și-a deschis ușile în primăvara 1904, făcându-l cel mai vechi 2nd acvariu din țară! Atunci când acvariul și-a deschis inițial porțile, a fost cunoscut sub numele de Honolulu Aquarium, obiectivul său era să prezinte rare și uluitoare recife oceanice din Hawaii.

Istoric:

Construcția acvariului a fost finanțată de Honolulu Rapid Transit and Land Company. Aceasta a ajutat compania să îndemne pasagerii să rămână pe cărucior până la capăt; acvariul.

Când s-a deschis acvariul, acesta avea rezervoare 35 și aproximativ animale marine 400. În chiar primul an, acvariul s-a spus că are „cea mai bună colecție de pești din lume” de David Starr, un biolog de renume internațional.

De-a lungul istoriei sale bogate, acvariul a suferit numeroase extinderi și a sărbătorit multe realizări. Mai ales, a sărbătorit recent a 110th aniversare în 2014. Acvariul este încă renumit pentru vasta colecție și expozițiile de clasă mondială până în prezent.

exponate:

Adaptări uimitoare:Această expoziție prezintă creaturi neobișnuite din familia Synghathidae; dragoni de mare, cai de mare și conducte. Aceste creaturi sunt afișate într-o expoziție 60-picior, 3,000-galoane.

Coralii sunt vii:Această expoziție prezintă o mare varietate de corali colorați din recifele de corali din Oceanul Pacific. Vizitatorii pot urmări creșterea și reproducerea coralilor vii în timp ce învață totul despre ciclul de viață al diferitelor specii de corali.

Comunitățile marine din Pacificul de Sud:Această expoziție evidențiază viața marină extrem de diversă care se află pe recifele de corali din Oceanul Pacific. Există mai mult de specii de pești 4,000 și aproximativ 400 specii de recif de corali.

Jet Set:Această expoziție prezintă animale care se pot propulsa prin propulsie cu jet, inclusiv nautilus, caracatiță și calmar.

Comunitățile marine din Hawaii:Această expoziție prezintă viața marină nativă în apele din jurul insulelor Hawaii. Diferitele părți ale acestei expoziții sunt împărțite în galerii bazate pe fiecare lanț de insule și creaturi speciale, unice, care locuiesc acolo.

Drifters oceanice:Această expoziție prezintă meduzele magice! Există o mare varietate de specii pe afișaj rotativ, inclusiv jeleuri de lună, urzici de mare atlantice, bule de albastru și jeleuri de lagună.

Vânătorii de pe recif:Această expoziție prezintă animalele care se găsesc în vârful lanțului alimentar printre recif - incluzând rechini, cricuri și grupe.

Diversitate și adaptări:Această expoziție prezintă animale mai mici care folosesc înșelăciunea, veninul și armura pentru a se apăra și pentru a găsi hrană. Expozițiile sunt expuse pe coroane de mare, creveți, anghile și pești de broască.

Insulele Hawaii de Nord-Vest:Această expoziție prezintă animale de la cel mai mare recif de conservare din Statele Unite - Monumentul Național Papahanaunokuakea. Această zonă găzduiește mai mult de 7,000 diferite specii de viață marină, iar acvariul are multe dintre ele expuse.

Zonele marine protejate și conservarea:Această expoziție prezintă animale care locuiesc în porturile protejate din Oceanul Pacific, inclusiv arowana asiatică, tilapia și gobiele de apă.

Marginea recifului:Această expoziție este o expoziție imensă în aer liber, cu mai mult de 7,500-galoane, cu mii de animale care numesc țara hawaiană acasă. În această galerie superioară sunt expuse specii precum tangoul galben, pufuletul și peștele de declanșare.

Habitat de călugă de călugăr hawaian:Această expoziție prezintă sigiliul de călugăr jucaus și pe cale de dispariție! Aceste creaturi uimitoare sunt una dintre speciile cele mai pe cale de dispariție din lume, iar sănătatea și siguranța lor reprezintă o prioritate uriașă pentru acvariu.

Acvacultura oceanică:Această expoziție prezintă filetul Pacific Six Six Deded. Acest pește este un produs alimentar popular printre localnici și era cunoscut ca mâncare regală.

Ferma de corali:Această expoziție oferă o grădină de cultivare a coralilor în aer liber 250-galon, unde vizitatorii pot afla totul despre cum să protejeze și să păstreze coralii.

Scoici gigantice:Această expoziție prezintă scoici uriașe care se află în recifele din Oceanul Pacific - unele dintre aceste frumuseți pot atinge 3 picioare lungime și mai mult de 500 kilograme.

Evenimente viitoare:

Întâlniri cu criterii:În fiecare luni dimineață, de la 9: 30 - 10: 30, vizitatorii pot obține ochii în spatele scenei la animalele care numesc recifele hawaiene acasă. Oaspeții pot ține Seastars, castraveți de mare și chiar pot hrăni o anemonă vie. Acest lucru este perfect pentru familii și copii cu vârsta peste 4, costul este de $ 5 de persoană.

După-amiază la acvariu:În fiecare miercuri după-amiază de la 3: 00 - 4: 00, vizitatorii pot participa la o activitate de învățare interactivă la acvariu. Intrarea este gratuită cu intrarea în acvariu, iar evenimentul este perfect pentru familia care iubește știința!

În spatele Scenelor Tours:În fiecare joi după-amiază de la 3: 00 - 4: 00, vizitatorii pot face un tur și să învețe despre ce este nevoie pentru a menține un acvariu care funcționează fără probleme!

Informații suplimentare:

Waikiki Aquarium, 2777 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI 96815, Telefon: 808-923-9741

Mai multe lucruri de făcut în Honolulu