Lucruri De Făcut În Houston: Art Museum Museum

Situat în Houston, Texas, Art Car Museum este un muzeu de artă contemporană care prezintă frumusețea și natura artistică a mașinilor. Muzeul Art Car are destul de norocul de a avea o cantitate abundentă de mașini de artă ca atracții permanente. Colecția Muzeului de mașini de artă prezintă forma de artă revoluționară și modul în care este semnificativă din punct de vedere istoric și cultural.

1. Istorie


Muzeul Art Car, cunoscut și sub numele de Garage Mahal a fost fondat în februarie 1998. Ann și James Harithas erau pasionați de artă, în special de mișcarea Art Car. Ann și James s-au gândit pentru prima dată să creeze Muzeul Art Car atunci când Ann a creat spectacolul Collision în 1984. Spectacolul de coliziune a prezentat arta auto, în special Mad Cad de Larry Fuente. Aceasta a stârnit o mișcare artistică și culturală în Statele Unite. În cele din urmă, spectacolul Collision a devenit atât de popular încât a fost creată o Art Car Parade și mișcarea Art Art International.

Muzeul Art Car se mândrește să ofere vizitatorilor o experiență care demonstrează modul în care există o ușă rotativă între artă și automobile. Locația muzeului, în Houston, Texas, este perfectă, deoarece Houston este cunoscută drept capitala mașinii de artă a lumii. Pe lângă arta uimitoare care se află în acest muzeu, Muzeul Art Car este cunoscut pentru resturile sale unice și designul arhitectural crom, care a fost creat de David Best, unul dintre cei mai renumiți artiști auto din lume.

2. Atracții permanente


În timp ce fiecare dintre piesele de artă ale muzeului de artă au o similitudine colorată, fiecare mașină de artă este realizată cu un material, o textură și o inspirație unice. Artiștii de mașini de artă manipulează vehiculele prin demontarea fundațiilor sau atașarea de noi mecanici și design. Unii artiști de mașini de artă ajung până la deconstruirea completă a unui vehicul. Astfel, ei sunt capabili să creeze vehiculul perfect plăcut din punct de vedere estetic.

Gama de varietăți dintre mașinile de artă diferă de ceea ce artistul încearcă să exprime. Obiectivele comune pe care artiștii auto vor să le transmită sunt opiniile politice, culturale sau economice. La un nivel mai profund, mașinile de artă demonstrează modul în care grupurile minoritare și alte subculturi sunt printre cei mai puternici influenți ai artei din Statele Unite.

Mergând prin Muzeul de mașini de artă, veți avea ocazia să explorați lumea mașinii de artă, precum și istoria acesteia. Chiar dacă mișcarea mașinii de artă a început oficial doar puțin peste câteva decenii, bazele mișcării de mașini de artă datează din vremuri mai vechi în Cuba, Mexic și Pakistan.

3. Atracții speciale


Mișcarea mașinii de artă evoluează și se extinde continuu. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cea mai mare parte din colecția Muzeului de mașini de artă este formată din atracții speciale. Muzeul Art Car dorește să se asigure că vizitatorii săi se confruntă cu cele mai noi, cele mai revoluționare și mai impactante mașini de artă ale vremii. Este important de menționat că aceste atracții speciale sunt afișate doar pentru o perioadă limitată de timp la Muzeul de mașini de artă. Înainte de a vizita Muzeul Art Car, potențialii vizitatori ar trebui să verifice site-ul web al muzeului pentru o versiune actualizată a atracțiilor lor speciale.

Expoziție de vară este o expoziție specială de artă pe care Muzeul Art Car o afișează în fiecare vară. Expoziția de vară oferă publicului larg expunerea la lumea mașinilor de artă și Muzeul Art Car este o manieră festivă și sezonieră. Printre mașinile de artă placate cu aur și alterate se află o colecție de fotografii de la un renumit fotograf. Fotograful de expoziție de vară 2016 a fost Tom Massimin. Colecția de fotografii a lui Massimin, Art Car World, a prezentat mișcarea de mașini de artă de-a lungul anilor. Colecția sa a avut chiar o concentrare a diferitelor mașini de artă care au fost expuse de-a lungul anilor la Expoziția anuală de vară.

Show anual de apel deschis este o expoziție anuală de artă pe care o deține Muzeul Art Car. Această expoziție specială este diferită între restul, deoarece se schimbă în fiecare zi. Pentru a putea fi afișată o mașină de artă, un artist trebuie doar să apeleze la Muzeul de mașini de artă și să-și rezerve un spațiu de expoziție. Nu există nicio taxă de intrare sau juriul care decide care artiști sunt afișați. Este important de menționat că, pentru ca artiștii să își afișeze munca în orice zi, ei trebuie să fie printre primii oameni care apelează 100.

4. Oportunități educaționale


Muzeul Art Car lucrează continuu pentru a oferi publicului larg cantități nesfârșite de informații despre mișcarea mașinii de artă. Prin activități interactive, prelegeri și clase speciale, participanții pot afla despre mașini de artă într-un mod distractiv și educativ. Unul dintre aceste programe educaționale este Atelierul Mini Art Car pentru copii, care îi învață pe copii cum să-și construiască și să proiecteze propria mașină mini-artă.

Înapoi la: Lucruri romantice de făcut în Houston, Texas

140 Heights Blvd, Houston, TX 77007, Telefon: 713-861-5526