Lucruri De Făcut În Iowa: Grota West Bend

Grota West Bend din Iowa este un loc care nu este numai uimitor de impresionant și superb în mod fizic, ci și o experiență copleșitor de spirituală. O vizită la strălucire și a bisericii sale conectate este o experiență pe care nu o vor uita curând. Grota a fost construită la începutul 1900-urilor de către un bărbat pe nume părintele Paul Matthias Dobberstein. Construit ca un altar al Fecioarei Maria după ce s-a rugat să fie vindecat de pneumonie și recuperat, părintele Dobberstein a strâns mai multe roci și pietre timp de peste un deceniu, înainte de a face bine promisiunii sale către Fecioara Maria și hirotonia sa ulterioară în Biserica Catolică.

Istorie

Această structură impresionantă a fost construită de doar doi bărbați, părintele Dobberstein și Matt Szerensce, și a durat 50 ani să se finalizeze. Grota are una dintre cele mai mari colecții de pietre prețioase din zonă - care prezintă topaz, malachit, jasp și cuarț, printre altele, pe care părintele Dobberstein le-a ales cu drag. Grota este cea mai mare de acest fel oriunde în lume și, mai ales datorită locației sale în zonele agricole din Iowa, este cu siguranță ceva pe care orice vizitator religios nu ar trebui să-l transmită.

Atracții permanente

Vizitarea Grotei este adesea un pelerinaj religios, deoarece singura atracție este altarul și biserica Grotei. Cu toate acestea, există multe caracteristici de remarcat în timp ce vizitați grota.

Sfântul Mihail Arhanghel - Această statuie este un simbol important în Grota, reprezentând în formă fizică triumful binelui asupra răului, întrucât Sfântul Mihail zdrobeste literalmente diavolul de sub piciorul său.

Grădina Edenului - cunoscută și sub numele de „Paradisul pierdut”, această scenă prezintă când Adam și Eva au fost aruncați din Grădina Edenului după ce au fost păcăliți de diavol (sub forma unui șarpe).

Cele zece porunci - Înfăptuindu-l pe Moise care stă pe muntele cu cele Zece Porunci în mâini, această grotă este cunoscută și pentru numeroasele stalactite și rozete care înconjoară statuia.

Stabilul din Betleem - Fabricat din peste 65 tone (130,000 lire sterline!) De lemn pietrificat adus din Montana, Dakota de Nord și Dakota de Sud, această grotă prezintă scena tradițională a ieslei după ce copilul Isus i-a fost născut Mariei și lui Iosif.

Predica lui Hristos de pe Muntele - Prezentând lui Isus vorbind despre cele opt binecuvântări (ceea ce explică cum să ajungem în cer), statuia în sine este pitică de imensa stalagmită (peste 2000 lire sterline), care este originară din peșterile Carlsbad din New Mexico înainte de a fi numită un Parc Național.

Paraclisul de Crăciun - amplasat în interiorul bisericii catolice „Sfinții Petru și Pavel” și care prezintă un ametist brazilian 300 lire, această grotă prezintă multe dintre exemplarele prea delicate pentru elementele din exterior.

Înmormântarea lui Iisus - După ce a fost dusă jos de pe cruce, statuia care comemorează întruchiparea lui Isus este o lucrare de artă frumos realizată dintr-o singură bucată de marmură albă italiană.

Statuia părintelui Dobberstein - Această statuie a fost ridicată în 1992 pentru a onora a 80th aniversare a începerii construcției.

Evenimente speciale

În timp ce Grota West Bend nu oferă multe evenimente speciale, ceva special pentru această atracție este capacitatea vizitatorilor religioși de a participa la un pelerinaj special. Un pelerinaj la Grota West Bend include o masă catolică la Biserica „Sfinții Petru și Pavel”, precum și primirea Tainei Reconcilierii (penitența) și având timp pentru o reflecție liniștită, individuală, într-una dintre cele nouă grote alese de tine. Nu există nicio limită a timpului petrecut în altar și mulți vizitatori vin și rămân de la doar câteva ore la câteva zile. Cei care aleg să stea mai mult de câteva ore pot găsi cazarea la unul dintre cele peste 50 campinguri contra cost - fie într-un camper, fie într-un cort. Accesorii electrice sunt disponibile pe site, precum și dușuri și o stație centrală de scurgere a apelor / canalizării. Ocazional, sunt oferite evenimente speciale. Vizitatorii trebuie să țină cont de site-ul web pentru informații suplimentare.

Cumpărături

Grota West Bend oferă un mic magazin de cadouri, cu tricouri, oneies pentru bebeluși, rozarii mici, crucifixe, statui ale sfinților iconici catolici și alte mici cadouri. Este deschis programul de lucru regulat, de la 9am - 5p, cu excepția faptului că a fost închis duminică pentru a participa la biserică și a petrece timp cu familia.

Altarul West Bend Grotto 300 N. Broadway, West Bend, IA, 50597 și Biserica Catolică Saints Peter and Paul este situat la 206 1st Avenue Northwest, Telefon: 515-887-2371

Mai multe lucruri de făcut în Iowa