Lucruri De Făcut În Kennebunkport: Seashore Trolley Museum

Cărucioarele sunt o parte importantă a trecutului într-o varietate de moduri diferite, inclusiv fiind implicate într-o istorie socială semnificativă. Vizitarea Muzeului Căruțarului Seashore permite oaspeților să se plimbe literalmente direct în acel trecut și să învețe totul despre numeroasele moduri în care transportul public a influențat societatea. Fondată în 1939 în Kennebunkport, Maine, colecția și muzeul au crescut de la o singură mașină (Mașină 31) la o colecție de multe, precum și un centru de vizitatori, un magazin de restaurare, o locație prin satelit și o mașină de lucru pe care oaspeții le pot plimbă-te gratuit.

Istorie

Existând ca organizație non-profit 501 (c) 3, misiunea este de a împărtăși modul în care trecutul și prezentul sunt conectate prin mijloacele de transport în comun și contribuind la păstrarea și repararea nu numai a cunoștințelor, ci și a adevăratelor tramvaie. Muzeul este mereu interesat de extinderea colecției sale și este în permanență în căutarea de docenți și ghiduri turistice cu pasiune pentru istoria căruciorului care să ajute să conducă alți invitați prin trecut.

Expozitii permanente

Muzeul oferă multe exponate permanente pentru a oferi o istorie completă a cărucioarelor.

1.Istorie în mișcare - Această expoziție arată modul în care transportul public a conectat Maine și a influențat viața oamenilor din zonă. Cu accent pe cărucioare, precum și pe căile ferate electrice, vizitatorii vor afla despre cum a ajuns această formă de transport și cum s-a schimbat de-a lungul anilor.

2.Căile ferate interpretative - Nimic nu este mai bun decât un muzeu interactiv, iar acesta poate invita! Această experiență de 1.5 mile pe linia Atlantic Shore Line, care a fost una dintre primele linii de troleibuze electrice și a doua cea mai mare cale interurbană din Maine, a fost construită la 1900s timpurii. Oaspeții se pot plimba pe ea de câte ori și-ar dori, deoarece această atracție este gratuită. Treceți literalmente către istorie!

3.Mașini de ultimă generație - Aflați despre toate inovațiile care au fost făcute mașinii de cărucior de la invenția sa și auziți despre Programul Urban de Sisteme și Vehicule Feroviare Rapide, al cărui obiectiv principal este să lucreze spre inovații suplimentare. Prezentând două SOAC (sau mașini de ultimă generație), această expoziție discută inovații precum sisteme auxiliare de alimentare, sisteme HVAC, sisteme de propulsie și design interior.

4.Miscarea Drepturilor Civile - Intrați în autobuzul Washington DC # 6481, un moment de cotitură enorm în mișcarea Drepturilor Civile. Aflați mai multe despre istoria mișcării și despre cum au avut loc schimbările în transportul public (precum și Rosa Parks și Claudette Colvin). Cu panouri create de studenți din școlile medii și colegii locale, această expoziție permanentă va avea un impact.

5.Atelier de restaurare - Din interiorul Casei Orașului, oaspeții pot vedea restaurările în timp ce sunt în desfășurare. Vedeți câteva transformări incredibile așa cum se întâmplă! Alergate cu voluntari și finanțate de susținători, multe cărucioare au trecut prin această clădire. Numele este inspirat și din istoria troleibuzelor locale.

6.Locomotivă - Vizualizați 100-ul Atlantic Shore Line, care se mișcă în continuare (deși nu la fel de mult ca înainte și doar cu asistență. Consultați-vă cu muzeul pentru a vă asigura unde se află înainte de vizită) și a fost restaurat cu acuratețe istorică.

Oportunități educaționale

Profesorii ar trebui să ia în considerare aducerea elevilor lor în muzeul căruciorului pentru a experimenta istoria pentru ei înșiși. Oferind tururi ghidate, precum și o plimbare pe o autospecială antică, studenții vor putea învăța în timp ce își văd subiectul cu propriii ochi. Cu o durată de aproximativ două ore și destinate studenților de toate vârstele, profesorii sunt încurajați să viziteze site-ul web înainte de timp pentru materiale educaționale și documente care pot fi folosite pentru a se lega de experiența lor de clasă (include studii sociale, arte lingvistice, știință, tehnologie, și studii sociale).

De asemenea, îi ajută pe profesori să-i îndrume pe cei care își formatează experiența în clasă și în excursii de teren pentru a atinge orice criterii educaționale necesare. Tururile se desfășoară în perioada mai-octombrie între 9: 30am și 2pm în zilele săptămânii. Costul este actualizat pe site-ul web, iar șoferul autobuzului și profesorul vor primi ambele acces la muzeu. Accesul suplimentar poate fi achiziționat fie înainte, fie pe site.

Cumpărături

Vizitați magazinul de cadouri al muzeului de cărucioare pentru a finaliza orice vizită în Litoral! Cu multe dintre așteptările comune ale magazinelor de cadouri - îmbrăcăminte, cărți, jucării, modele și DVD-uri pot fi achiziționate pentru a comemora vizita. Verificați deschizătorii de sticle, produsele alimentare unice (muștar, etc.) și flacoanele, toate cu un aspect istoric și legat de cărucior.

Seashore Trolley Museum, 195 Log Cabin Road, Kennebunkport, ME, 04046, Telefon: 207-967-2712