Lucruri De Făcut În Kentucky: Muzeul Național Al Quilt-Urilor

Muzeul Național al Quilt-urilor este situat în orașul istoric Paducah, Kentucky. Facilitatea veche de 27 este găzduită de trei galerii care afișează cuverturi și arte din fibre prin exponate care se rotesc de până la opt ori pe an. În plus, muzeul oferă exponate de turism care călătoresc națiunea. Misiunea muzeului este de a promova arta de matlasare și sprijinire a plapumelor prin afișarea cuverturilor, atelierelor de matlasare și programare educațională.

Colecția permanentă a muzeului include peste 500 opere de artă. Colecția permanentă este rotită pe tot parcursul exponatelor anuale, împreună cu piese care vizitează împrumuturi de la alte instituții. În orice moment, în galeria principală sunt expuse până la 60 cuverturi din colecția proprie a muzeului. Păturile din colecție includ câștigătorii premiilor de la concursurile de matlasare naționale și regionale, precum și cuverturile rare sau relevante din punct de vedere istoric din întreaga lume. Întreaga colecție este indexată online și, de asemenea, disponibilă ca o carte la magazinul de cadouri al muzeului.

Istorie: Bill și Meredith Schroeder din Paducah, Kentucky au fost impulsul din spatele Muzeului Național al Quilt-urilor. Cuplul a donat cuverturi 85 pentru a începe nucleul colecției muzeului și a inițiat construirea facilității de 2.2 de milioane de dolari pe țărmurile râului Ohio din 1991. În 2008, muzeul a fost premiat cu o desemnare congresistă ca Muzeul Național al Quilt-urilor din Statele Unite. Muzeul a fost recunoscut în 2011 cu un premiu al guvernului din Kentucky în arte și a fost numit de USA Today drept unul dintre cele mai bune afișaje de matlasare din lume. Astăzi, muzeul este finanțat în primul rând prin magazinul de cadouri, taxele de admitere și ateliere și donații. Aproximativ 115,000 vizitatori din toate statele 50, vizualizează exponatele muzeului Quilt în fiecare an.

Programe și educație în desfășurare: Programele educaționale ale muzeului ajung în fiecare an peste tineri 4,000, de la grădiniță până la liceu. Provocarea școlii de bloc este unul dintre cele mai cunoscute programe pentru copii din muzeu. Provocarea, aflat acum în anul 25th, le cere copiilor de școală să asambleze o cuvertură pătrată de bloc pătrat 16, folosind un pachet de trei țesături diferite. Recent, au participat peste studenți 500 din statele 20. Multe dintre programele muzeului, cum ar fi Junior Quilters, Kidz Day și Quilt Camp, învață abilități valoroase prin proiectare de artizanat și creative în raioanele școlare, unde educația artistică a fost grav tăiată sau total abandonată din programa școlară.

Atelierele pentru adulți includ sesiuni cu unii dintre cei mai recunoscuți pătlagini din lume. Atelierele recente au inclus un atelier de zi 3 cu colierul Melinda Bula pe aplicațiile de flori. Quilter Kris Vierra va prezenta un atelier 2018 cu privire la utilizarea mașinilor de cusut pentru a reproduce aspectul tradiționalului fragment de hârtie engleză. The Goose is Loose este un atelier popular condus de artistul Gail Garber. Dna Garber îi învață pe studenți să înceapă să proiecteze folosind forme gratuite. Demonstrațiile de matlasare cu mâna au loc o dată pe săptămână datorită clubului YoYo local.

Expoziții anterioare și viitoare: Expozițiile actuale la muzeu includ Quilts of the Lakota, expuse până în 2018 ianuarie. Fiecare cuvertură din expoziție este realizată de Lakota Sioux și demonstrează schimbarea tradiției, de la desenele pictate manual pe piei de bivol, la pătratele cu design de stele care cusură manual, care reflectă identitatea fiecărui trib. „Twisted” va fi afișat prin 2018 martie. Expoziția va arunca cuverturi contemporane care încorporează o răsucire vintage, fie prin utilizarea de țesături antice, blocuri abandonate sau cuverturi antichizate.

„O plimbare în pădure” a fost o expoziție solo a cuverturilor artistului Pat Durbin. Durbin folosește țesătura și firul pentru a crea peisaje matlasate care seamănă cu picturile. „Cartierele care vin împreună: războaiele în jurul Oakland” a afișat opera lui Oakland, breaslă afro-americană a columbofiliei din California, în onoarea lunii istoriei negre a lui 2017. 2017 este „H2Oh!” afișate cuverturi realizate de către membrii asociaților Studio Art Quilt care au explorat imaginile și tema apei.

Ceea ce se află în apropiere: Paducah, Kentucky, casa muzeului National Quilt, are o zonă din centrul orașului istoric care a fost înscrisă în Registrul național al locurilor istorice. Orașul a fost stabilit pentru prima oară la începutul lui 1800. Numele colocvial al lui Paducha de „Quilt City” indică influența Muzeului Național al Quilt-urilor ca fiind cea mai mare atracție turistică. QuiltWeek Paducah este cel mai mare spectacol de quilt din America de Nord și are loc anual atât în ​​toamnă cât și în primăvară. Paducah a fost numit al șaptelea oraș al artizanatelor și artelor populare din lume de către UNESCO în 2013.

215 Jefferson, Paducah, KY 42001, Telefon: 270-442-8856

Mai multe lucruri de făcut în Kentucky