Lucruri De Făcut În Knoxville, Tennessee: Zoo Knoxville

Grădina zoologică Knoxville este adesea considerată ca una dintre grădinile zoologice premiere din întregul sud-est. Situat în Knoxville, Tennessee, grădina zoologică Knoxville este cunoscută pentru habitatele lor expansive, exponatele și oportunitățile educaționale.

1. Istorie


Zoo Knoxville a fost creat într-un mod neobișnuit și puțin probabil. Istoria Zoo începe în 1923 când a început o inițiativă de a crea un parc pentru copiii cu venituri mai mici din Knoxville. Această inițiativă, stimulată de un fond de naștere, colectat de copii de diferite vârste. Deși inițial progresul a fost lent, un parcel mic a fost achiziționat în parcul Chilhowee din 1935. Inițial cunoscut sub numele de Parcul de naștere, cei patru acri de teren au fost folosiți ca un mic loc de joacă care avea un adăpost de piatră și o mică piscină vadă. Parcul de naștere a devenit în cele din urmă neglijat și a fost chiar vandalizat. Acest lucru a făcut ca parcul de naștere să se închidă în 1946.

La doi ani de la închiderea Parcului de naștere, News Sentinel a creat o inițiativă de a redeschide parcul de naștere, dar de data aceasta ca grădină zoologică. Știința Sentinel a folosit o sumă mică de fonduri provenite din fondul 1923 și, în cele din urmă, a deschis Zoo de naștere. La câțiva ani de la deschiderea Zoologiei Parcului Ziua Nașterilor, Orașul Knoxville a achiziționat grădina zoologică și a schimbat numele în simplul Zoo municipal.

Întrucât Grădina zoologică municipală era de fapt o grădină zoologică, orașul trebuia să achiziționeze animale. Prima atracție la Grădina Zoologică Municipală a fost Aligatorul. Al a fost donat de o familie locală, familia Hauk, care l-a readus din vacanță în Florida. Oaspeții 4,000 care au vizitat Al în prima sa zi la Zoo au dovedit în oraș Zoo că va fi un succes.

După ce a achiziționat diferite animale de-a lungul anilor, Grădina Zoologică Municipală a intrat în conflict atunci când au achiziționat un elefant taur de șapte tone cunoscut sub numele de Old Diamond. Old Diamond, cunoscut și sub denumirea de Louie, a fost inițial deținut de Ringling Brothers Barnum & Bailey Circus, dar a fost donat zoologiei municipale din 1963. În mod evident, grădina zoologică nu era pregătită pentru a avea grijă de un animal la fel de mare și dependent de Old Diamond, deoarece la sosirea sa, el și-a rupt habitatul.

Prejudiciul fără precedent de la Old Diamond s-a dovedit a fi un apel de trezire pentru Grădina Zoologică Municipală, deoarece își dau seama că au nevoie de o instalație mai bună. Dar, grădina zoologică nu avea fonduri adecvate pentru a construi o nouă instalație. Tocmai când grădina zoologică urma să se închidă, Guy Lincoln Smith III a creat un plan pentru salvarea acesteia. Smith și soția sa Patty au achiziționat pe Joshua, un pui de leu. Au crescut Joshua până au achiziționat destui bani care să ofere Zoo-ului destui bani pentru a construi Iosua o instalație adecvată. Pe măsură ce Smith a îndeplinit acest plan, Dr. Bill Patterson a creat simultan Societatea Zoologică din Apalahia. Împreună, ambele eforturi au creat grădina zoologică Knoxville, care s-a deschis în 1971.

2. atracţii


Zoo Knoxville are aproximativ 800 animale răspândite pe 53 acri de pământ. Mai jos este o listă a habitatelor din Zoo Knoxville:

• Căderea ursului negru

• Păsări din America Centrală

• Chimp Ridge

• Clayton Family Kids Cove

• Valea Gorilei

• Pajiști Africa

• Reptile

• Râsul de vidră

• Satul panda roșu al familiei Boyd

• Valea Regilor

3. Oportunități educaționale


Educația este extrem de importantă la Zoo Knoxville. Oportunitățile educaționale ale grădinii zoologice Knoxville variază de la ateliere și activități prietenoase pentru familii, până la oportunități pentru școli și profesori, inclusiv un program extins de practică.

Unul dintre cele mai populare programe educaționale de la Zoo Knoxville este programul Scouts. Prin programul Scouts, Grădina Zoologică Knoxville funcționează alături de cercetașii Boy and Girl. Programele de la Grădina Zoologică Knoxville se potrivesc fiecărui nivel de Cercetări pentru Băieți și Fete și corespund curriculei predate la fiecare nivel. Prin programul Scouts, membrii activi ai Scouts Boy și Girl au ocazia să lucreze alături de angajații grădinii zoologice, să exploreze diverse aspecte ale grădinii zoologice și să învețe despre grădina zoologică într-un mod exclusiv și aprofundat. Unul dintre aspectele prezentate ale programului Scouts este Ora de culcare cu fiarele. Du-te la culcare cu fiarele permite participanților să petreacă o noapte la grădina zoologică și să exploreze diferitele animale, în special animale nocturne.

O altă oportunitate educațională populară la Grădina Zoologică Knoxville este programul de internship. Stagiile sunt oferite oricărui student universitar care este interesat să urmeze o carieră într-o unitate zoologică. Prin programul de internship, participanții vor primi experiență practică pe teren prin îngrijirea animalelor și vor avea, de asemenea, ocazia să utilizeze facilitățile și resursele de cercetare și conservare ale Zoo Knoxville.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Knoxville

3500 Knoxville Zoo Drive, Knoxville, TN 37914, Telefon: 865-637-5331