Lucruri De Făcut În Knoxville, Tn: Crescent Bend House And Gardens

Crescent Bend House and Gardens din Knoxville, TN este o fermă veche de plantații și o casă muzeală de când a fost restaurată și deschisă publicului. Ferma, Armstrong-Lockett House și terenul este cunoscută sub numele de „Crescent Bend” pentru proximitatea și vederea priveliștii curții Tennessee din apropiere.

Istoria fermei datează din 1832 când a fost stabilită prima dată de Drury Paine Armstrong. Inițial, ferma a cuprins 600 acri spre partea de nord a râului Tennessee și 300 acri de-a lungul laturii de sud. După moartea lui Armstrong, el a lăsat ferma la fiii săi, dintre care unul s-a mutat în reședință. Casa a cunoscut o acțiune uriașă de-a lungul Războiului Civil, nu numai că a fost folosită atât de armate confederare, cât și de uniune ca bază și spital, dar terenurile agricole au fost un punct focal pentru bătălii și derapaje. Crescent Bend are o istorie bogată, iar casa a avut mai multe scopuri și proprietari de-a lungul anilor.

În 1975 Fundația Toms a cumpărat casa și a restaurat multe dintre caracteristicile sale, transformând-o într-un muzeu open house pentru publicul vizitat. Grădinile au fost, de asemenea, renovate și reconstruite în 1980. Casa și motivele istorice sunt disponibile pentru evenimente private și petreceri, cum ar fi petrecerile de Crăciun și nunți. De asemenea, tururi auto-ghidate, tururi pre-rezervate și tururi de grup sunt disponibile cu un ghid.

Exponate și atracții

Situată la 3 miles la vest de centrul orașului Knoxville și Piața Pieței, casa și motivele prezintă o felie unică de istorie. Armstrong-Lockett House oferă vizitatorilor o privire de primă mână asupra vieții în perioada antebellum din zonă. Casa în sine este vopsită în alb, cu coloane corintiene grandioase, la intrare, iar în spate se vede o punte de soare pavată din cărămidă roșie și baldachin, cu vedere la grădini și râu. În interior, casa are câteva dintre caracteristicile sale originale, dar multă restaurare a continuat pentru a recrea decorațiuni și mobilier adecvate din epocă. Casa afișează o colecție de argint din Georgia în interiorul camerei de argint, precum și mobilier din secolul 18th conceput și păstrat în mod complex. Colecția Toms de mobilier și arte decorative adaugă un finisaj antic la interior. D-corul se întinde pe mai multe decenii și în țări, cum ar fi Fundația Franceză, care căptușește sala de mese, evaluată la aproximativ $ 500,000.

La fel ca mulți proprietari de ferme și terenuri din timpul erei, casa Armstrong-Lockett deține mai multe camere, camere de zi, bucătării și săli. În timpul unui tur al casei, vizitatorii pot vedea scaunul din Massachusetts în interiorul salonului cu aspectul și designul său antic. Pe paturi, vizitatorii pot vedea pălării cusute în mod complex, împrumutate de la breasla de matlasă și mai moderne în aparență. Parchetele din sala de ședințe, terasele acoperite de cort în partea din spate a casei și perdelele și iluminatul măreț oferă o privire asupra modului în care ar fi arătat casa în trecut.

În 1982, grădinile Memoriale Toms „Buck” de la William Perry au fost construite de The Toms Foundation. Grădina a fost proiectată și arhitectută în jurul unei teme italiene formale. Peluzele îngrijite, cinci fântâni mari și nouă terase cu niveluri completează grădinile pe măsură ce se deschide în cotul Tencesee Rivers, la sfârșitul cotului. Grădinile umplu 3 acri și sunt deosebit de populare de vizitat în perioada de primăvară, când miile de lalele plantate în grădini încep să înflorească. Există, de asemenea, o piscină reflectorizantă mare, înconjurată de pavaj, ghivece de piatră cu flori și rânduri de paturi cu flux îngrijit pentru a vedea.

Programe în curs

Crescent Bend House & Gardens se bazează pe taxe de admitere, evenimente, voluntari și donații pentru a acoperi costurile de funcționare și restaurare a casei și a terenurilor. Sunt disponibile opțiunile de a se alătura schemei de membru anual și a unui program în care membrii publicului și întreprinderile pot dona cadouri planificate.

Evenimentele programate variază sezonier pe tot parcursul anului la Crescent Bend House & Gardens. Evenimentele trecute au fost un eveniment TulipTime unde High Tea este servit la casă, precum și un tur al muzeului și grădinilor casei. În timpul acestui eveniment, lalele 25,000 au fost în floare. Activitățile planificate sunt, de asemenea, disponibile pentru a rezerva la Crescent Bend House & Gardens cu un program plin de vorbitori pe teme precum Războiul Civil, Eticheta și Grădinăritul, printre altele. De asemenea, pot fi organizate excursii de grup cu o activitate.

Un alt program oferit este Pay It Forward. Crescent Bend oferă tururi gratuite în grădini și casă, astfel încât vizitatorii pot dona unei alte organizații sau voluntari ca urmare.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Knoxville, Tennessee

2728 I Pike, Knoxville, TN 37919, Telefon: 865-637-3163