Lucruri De Făcut În Lancaster, Pennsylvania: Rock Ford Plantation

Situată în Lancaster, Pennsylvania, Rock Ford Plantation își propune să păstreze o piesă importantă din istoria americană, educând vizitatorii despre viața din 18th secolul Pennsylvania prin povestea generalului Edward Hand. Vizitatorii pot experimenta cu adevărat cum ar fi viața în timpul 18th secol, în timp ce explorează bine conservată plantația istorică Rock Ford și numeroasele sale activități culturale și educaționale.

Istoric:

Rock Ford Plantation constă din 33 acri de teren agricol cu ​​un conac de cărămidă roșie care a aparținut eroului revoluționar american, General Edward Hand, în timpul 18th lea.

General Hand s-a născut în 1744 în Irlanda și a servit cu mândrie ca chirurg în Regimentul Irlandez Regal din America, în special în Fort Pitt. După ce și-a dat demisia din serviciul din 1774, s-a mutat la Lancaster pentru a practica medicina, s-a căsătorit și a avut copii 8. El a petrecut timp servind la Congres și a murit în cele din urmă la Rock Ford Plantation în septembrie 1802.

Conacul este în 177 acri de teren agricol, alături de râul Conestoga, chiar la sud de Lancaster. În timp ce proprietatea era deținută de familia Hand, existau orhidee extinse, animale și câmpuri pline cu culturi. Proprietatea a fost vândută în 1810 după moartea generalului Hand, iar noii chiriași nu au făcut aproape nici o modificare a plantației în anii 150.

Proprietatea asupra proprietății a fost luată de guvern în 1950's și pentru prima dată în sute de ani, proprietatea se confrunta cu pericolul de demolare. Autoritatea de refuz pentru zona Lancaster a dorit să transforme zona într-un depozit până când Junior League din Lancaster a salvat plantația prin înființarea Fundației Rock Ford. Eforturile de restaurare au început și plantația a fost deschisă oficial vizitatorilor din 1964.

Plantatia:

Conacul Rock Ford este decorat elegant și mobilat cu piese scumpe de artă decorativă și mobilier din epocă. Conacul roșu autentic și bine conservat este un exemplu primordial al vieții rafinate din țară ca în 18th lea.

Conacul, hambarul învecinat și suprafața înconjurată bine întreținută (care cuprinde mai mult de 170 acri) se simt ca și cum vizitatorii ar fi fost literalmente transportați în timp.

Evenimente viitoare:

Povești despre Seria Porț: Acest eveniment va avea loc pe parcursul lunilor iulie și august și are un voluntar îmbrăcat în costum care le povestește copiilor de pe veranda conacului. Va fi organizată o activitate distractivă și interactivă și gustări ușoare. Copii clasele preșcolare -5th gradul este invitat să participe.

Picnic rock Ford Lobster: Acest eveniment anual va avea loc pe august 10, 2017 de la 6 - 10 pm și va include distracție și mâncare pentru întreaga familie. Cina va fi servită cina, inclusiv mâncăruri cu friptură și homar, urmând să fie și muzică live și activități. Rezervările trebuie făcute și prețurile biletelor variază de la $ 75 - $ 100.

Serie de prelegeri: Acest eveniment, "Băieții de whisky și armata de pepeni veritabil: proteste fiscale pe frontiera din Pennsylvania din Republica americană timpurie ”, prezintă Dr. Robyn Lily Davis de la Departamentul de Istorie al Universității Millersville. Conferința se va concentra pe bătălia cunoscută sub numele de insurecția whisky. În 1974, fermierii locali protestau împotriva impozitului de whisky impus de guvern, astfel încât George Washington a condus trupele 13,000 la luptă pentru a suprima revolta. Dr. Davis va discuta despre semnificația mai profundă a acestui protest și luptă pe Septermber 28, 2017 la 5 pm

Sleepy Hollow: Legenda vine la Rock Ford: Acest eveniment prezintă o piesă în minutul 45 în care publicul va fi cufundat în camerele cu lumânări ale conacului, cu personaje celebre din Hollow Sleepy Hollow. Acest eveniment va avea loc pe tot parcursul lunii octombrie.

Excursie cu autobuzul la Muzeul Revoluției Americane: Acest eveniment anual de strângere de fonduri îi invită pe oaspeți într-o călătorie cu autobuzul în Filadelfia, unde vor vizita Muzeul Revoluției Americane. Evenimentul va avea loc în noiembrie 4, 2017.

Tururi cu lumânări Yuletide: Acest eveniment cufundă vizitatorii în festivitățile Yuletide, tradițiile și obiceiurile 18th americanii secolului. Evenimentul va avea loc pe tot parcursul lunii decembrie și are muzică live, 18th dans de secol și tururi de lumânare la conac.

Educație și programe:

Există o varietate de programe educaționale disponibile pentru vizitatorii de toate vârstele pe tot parcursul anului la Rock Ford Plantation. Tururile grupurilor de studenți sunt unele dintre cele mai populare activități educaționale și vor include tururi personalizate, activități practice și un picnic. Copiii pot explora conacul istoric, încerca îmbrăcăminte de epocă și să exploreze plantația din jur. Există multe resurse disponibile și pentru profesori și părinți.

Seria de prelegeri specializate, programele educaționale și evenimentele culturale și istorice sunt găzduite deseori la Plantation și sigur că vor încânta vizitatorii de toate vârstele.

Informații suplimentare:

Rock Ford Plantation, 881 Rockford Road, Lancaster, PA 17602, Telefon: 717-392-7223

Înapoi la: Lucruri de făcut în Lancaster, Pennsylvania