Lucruri De Făcut În Lexington, Kentucky: Coles 735 Main

COLES 735 MAIN este un restaurant de masă fină, administrat de o familie, aflat în clădirea de reper a Lexington, construită în 1930s. Restaurantul este specializat în bucătăria nouă americană, preparată cu ingrediente locale. Meniul este format din tarife de clasă mondială și inspirații locale care prezintă clasice americane reinventate, mâncăruri artizanale și alte arome globale. Fiecare fel de mâncare din meniu este lucrat manual ca o piesă de artă plină de Chef Executiv, Cole Arimes, originar din Lexington.

Atmosfera casual dar elegantă a restaurantului prezintă farmecul și frumusețea peisajului francez și este însoțită de un bar interior rustic. Dragostea Chefului Executiv Cole Arimes pentru mâncare și varietatea constantă din meniul restaurantului, împreună cu atmosfera sa distinctivă, oferă o experiență de neuitat.

Cupa Stirrup

COLES 735 MAIN este găzduit într-o fermecătoare structură de cărămidă situată la colțul East Main Street și South Ashland. Cupa Stirrup a fost primul restaurant care a ocupat clădirea de reper Lexington, care a fost construită în 1930s. După închiderea restaurantului The Stirrup Cup, clădirea a găzduit o farmacie și alte câteva restaurante, precum Le Caf? Francais, Hall's on Main și Furlongs. În 2012, COLES 735 MAIN a început să funcționeze sub conducerea capabilă a Chef Cole Arimes și a familiei sale.

Chef Cole Arimes

Chef Cole Arimes a fost crescut în cartierul Ashington din Lexington. A lucrat intens pentru restaurante din Cincinnati și vine cu peste 18 ani de experiență culinară.

ore

COLES 735 MAIN operează 6 zile pe săptămână, de luni până joi, de la 5: 00pm până la 10: 00pm. În zilele de vineri și sâmbătă, restaurantul funcționează de la 5: 00pm la 11: 00pm, în timp ce barul și foișorul se deschid la 4: 00pm. Restaurantul rămâne închis duminică.

Meniul

· Meniul pentru cină - Prajituri, salate, mâncăruri laterale și platouri precum friptura marinată, piept de rață pan-prăjit, ratatouille, bronzuri umplute, paste cu fructe de mare, somon scoțian, filet mignon, tocană de dovleac maruntană și multe altele.

· Bites Bar - Alimente precum avocado prăjit, edamame, salată de somon scoțian, midii PEI, burger Kobe, burtă de porc Duroc afumată, scândură de ciocolată, brie „la croute”, brânză artizanală, cartofi prăjiți și cartofi prăjiți.

· Fara gluten - Anterioare, salate, antene și laterale.

· Listă de vinuri - Berea dulce, bere îmbuteliată, cocktailuri artizanale, spumante și șampanie și vinuri.

· Mușcături dulci - Vinuri, porturi și mușcături dulci, precum tablă de brânză artizanală, prăjiturele calde cu păstăi de ciuperci, cheesecake de streusel de mere, minge bourbon, torte de ciocolată fără făină, brulee cremă de rezervă Woodford, prăjiturele cu ciocolată caldă, plăcintă cu pecan și Gelato de Madisono. Meniul oferă și băuturi precum espresso, cafenea? latte, cappuccino și cafenea? cafea.

· Meniu Cocktail - Meniul este format din sampon de bourbon, cocktailuri artizanale, secară, bourbon și whisky și scotch.

· Lista Bourbon - Meniul oferă scotch, secară și bourbon și whisky.

Rezervari

În timp ce COLES 735 MAIN primește intrări, restaurantul recomandă rezervări făcute online sau prin telefon. Rezervările online ale restaurantului sunt alimentate de aplicația online OpenTable, care acceptă rezervări pentru până la 6. Pentru petrecerile formate din mai mult de 6 oaspeți, rezervările trebuie făcute apelând restaurantul.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Lexington, KY

COLES 735 MAIN, 735 East Main Street, Lexington, Kentucky 40502, site-ul web, Telefon: 859-266-9000