Lucruri De Făcut În Little Rock: Rădăcina

Micul Rock este propriul The Root Cafe este locul unde se potolește. Oaspeții pot veni pentru câteva sandwich-uri și salate în timp ce se bucură de amenajarea teraselor. Încercând să promoveze sustenabilitatea și să se lipească de propriile rădăcini (care explică numele), cafenea își pregătește mâncărurile folosind doar ingrediente proaspete și provenite local, menținând în același timp alte practici care îi ajută să rămână cât mai locali.

Oaspeții care mănâncă la Root Cafe sunt tratați de o atmosferă asemănătoare cu casa. Pe măsură ce intră, nu numai că comandă mâncare și băuturi la tejghea, dar își ridică și propriile ustensile și lenjerie - un mic detaliu pe care unii îl pot găsi atractiv.

Însă, mai mult decât salatele și băuturile sale, The Root este cunoscut în special pentru burgerii săi, care sunt construiți în jos cu nimic altceva decât produse din Arkansas. Prăjiturile de vită sunt gătite pe grătarul mic al restaurantului după ce au fost condimentate ușor cu sare și piper. Salata și roșiile pentru copii sunt toate provenite de la fermierii locali. Ei își fac și maioneza. Ei folosesc și brânză locală. Acestea fac toată diferența în obținerea aromelor notabile pentru care sunt cunoscuți acești burgeri.

Nu numai că, acești burgeri merg excelent cu cartofii prăjiți la fel de populari. Aceste delicii sărate sunt tăiate manual și prietenești cu tigaie până când sunt brune, crocante și, în final, delicioase. Deși nu există prea multe băuturi disponibile la cafenea, ele au totuși o selecție decentă de ceaiuri calde, cafele, cidru și alte sucuri pentru a pune masa.

Orele restaurantului

Root este deschis șase zile pe săptămână, oferind micul dejun, prânzul și cină pe parcursul zilei.

Luni: ÎNCHIS

Marți: 7: 00 AM la 2: 30 PM

Miercuri-Vineri: 7: 00 AM - 2: 30 PM; 5: 30 PM până la 8: 30 PM

Sâmbătă: 8: 00 AM până 8: 30 AM; 5: 30 PM până la 8: 30 PM

Duminică: 9: 00 AM - 2: 00 PM (Mic dejun toată ziua)

Meniul

Desigur, The Root nu sunt toți burgerii și cartofii prăjiți. Ei servesc micul dejun, prânzul, cină și chiar au un meniu separat pentru a lua.

Mic dejun: Root Benny, Shitake Benny, Biscuiți și Gravy, Omleta, Ouă Banh Mi, Tofu Scrambler, Clătite cu Unt

? Biscuiti pentru micul dejun: Biscuiti sau sunca, Biscuiti cu oua si branza, Biscuiti cu carnati sau Biscuiti cu sunca, Biscuiti cu oua si branza

Masa de pranz:

? Burgheri: Hamburger, Cheeseburger, Shitake Ciuperci Burger, Old World Style Bratwurst, State Fair Style Bratwurst

? Sandwich-uri: șuncă și brânză, sandwich de salată de pui curry prăjit, banhi picant Mi, sandwich de salată de ouă de diavol

? Salate: Salată sezonieră de casă, salată de pecan condimentată, salată de ouă cu diavolă, salată de pui

Cină:

? Plăci mai mici: Arancini, Empanada prăjită, Empanada vegană prăjită, ouă diabolice

? Ciorbe și Salate: Supa Zilei, Salată laterală

? Plăci mai mari: spaghete și chiftele, pui fierbinte Berbere Spice, carne de porc prăjită, coaste scurte de vită, salată de casă, șireturi afumate, cheeseburger, burger de ciuperci Shiitake,

Fiecare din meniuri are propria lor selecție de părți. Există și o listă separată pentru băuturi.

Pentru mai multe informații, sunați la 501-414-0423 sau vizitați site-ul oficial The Root.

Adresa

Root, 1500 S Main St, Little Rock, AR 72202, site-ul web, Telefon: 501-414-0423

Mai multe lucruri de făcut în Little Rock