Lucruri De Făcut În Maryland: Dr. Mudd House Museum

Muzeul Dr. Mudd House din Waldorf, MD, este o plantație și o casă veche, cunoscută altfel sub numele de St. Catharine. Dr. Samuel Alexander Mudd (1833 – 1883) s-a mutat la locuință împreună cu soția sa din 1857. Mudd este cunoscut drept medicul care l-a tratat pe asasinul președintelui Abraham Lincoln, John Wilkes Booth, în ziua crimei și a fost el însuși închis timp de patru ani pentru conspirația pentru uciderea președintelui.Colecție permanentă

Ferma cu două etaje este formată din două părți. Casa principală este o casă cu două etaje, cu trei golfuri, în timp ce casa laterală mai mică conectată oferă o aripă cu două etaje, cu două golfuri. Casa laterală a fost adăugată în 1864, același an în care au fost făcute actualizări la casa principală pentru trecerea de la gătitul cu vatră deschisă la o aragaz. Un pridvor cu două etaje a fost adăugat fa? Ade din 1928. Muzeul găzduiește o serie de obiecte aparținând familiei Mudd. O mare parte din mobilierul din casă este original, inclusiv canapeaua și patul pe care Booth stătea în timpul recuperării la casa Mudd.

Istorie

Inițial parte a plantației Oak Hill, care aparținea familiei Mudd din 1600s târzii, plantația 213-acre St. Catharine a fost dată doctorului Samuel Mudd în 1857 ca cadou de nuntă de la tatăl său. Este una dintre doar câteva plantații din Maryland care au fost în aceeași familie de mai bine de 100 ani.

Locuința este probabil cea mai cunoscută pentru asocierea cu John Wilkes Booth, omul care l-a asasinat pe președintele Lincoln în 1865. În noaptea asasinatului, aprilie 14th, Booth și-a rupt piciorul în timp ce fugea de la Ford Theatre. Căutând îngrijiri medicale, a sosit la căminul lui Mudd la călărie cu complicele său David Harold, la 4am, pe 15th Aprilie. Booth și Mudd s-au cunoscut, iar detaliile relației sunt destul de controversate, deoarece mulți cred că Mudd știa despre planurile de asasinat înainte de timp și a fost parte la conspirația pentru a surprinde și ucide Lincoln. Plantarea lui Mudd s-a bazat pe munca sclavilor, iar Mudd a fost destul de vocal în ceea ce credea că este dreptul său dat de Dumnezeu asupra propriilor sclavi. Alegerile lui Lincoln și războiul civil ulterior au avut un efect negativ asupra profitului fermei lui Mudd.

În noaptea asasinatului, Samuel Mudd, în vârstă de 31, a împletit piciorul lui Booth și i-a invitat pe Booth și Harold să-și petreacă ziua odihnindu-se într-un dormitor la etaj. Mai târziu seara, au plecat de acasă Mudd pe un drum murdar și și-au continuat călătoria spre Bowling Green. Se presupune că Mudd a știut despre crimă, dar nu a raportat vizita lui Booth în St. Catharine până la 24 ore după plecarea sa. Două săptămâni mai târziu, cavaleria Unirii urmărea perechea și dăduse foc la șopronul de tutun în care dormeau. Booth a fost împușcat la ieșirea din șopron pentru a scăpa de foc. Mudd a fost închis pe viață pentru presupusul său rol în eveniment, dar a fost grațiat de președintele Andrew Johnson patru ani mai târziu, în mare parte datorită rolului său în îngrijirea deținuților în timpul unui focar de febră galbenă la închisoarea din 1867.

Locuința a fost adăugată în registrul locurilor istorice naționale din 1974, iar la scurt timp după aceea, în 1976, a fost înființată Societatea pentru restaurarea căminului Dr. Samuel A. Mudd. Proprietatea a fost oficializată în societatea din 1983. Acum cunoscută sub numele de Dr. Mudd Society, misiunea organizației este de a încuraja cercetarea cu privire la rolul pe care casa și site-ul l-au jucat în 1865 în momentul morții lui Lincoln.

Programe și educație în desfășurare

Tururile prin casă încep la fiecare 30 minute și sunt conduse de docenți care poartă costume de epocă. Grupurile mari ar trebui să facă o programare din timp, astfel încât să se poată face aranjamente adecvate cu personalul. Un Crăciun victorian este un eveniment anual care se desfășoară de-a lungul a 15 ani. Evenimentul din weekend decorează casa pentru sărbători așa cum ar fi fost la 1800-urile târzii. Muzica și răcoritoarele sunt la îndemână, la fel și aparițiile speciale ale soldaților din Războiul Civil și ale domnului și doamnei Claus.

Expoziții din trecut și viitor

În primăvara lui 2015 s-au organizat mai multe evenimente la muzeul casei împreună cu aniversarea a 150th de la asasinarea lui Lincoln. Tururi fantomă în casă și fermă au inclus prezentări video ale anchetatorilor paranormali. Pe calea asasinatului a fost un week-end de evenimente în care au fost reconstituiți războiul civil și prezentatorii de istorie vie. Piesa, Doctorii asasinului, a fost prezentat de Port Tobacco Players.

3725 Dr Samuel Mudd Road, Waldorf, MD 20601, Telefon: 301-274-9358

Mai multe lucruri de făcut în Maryland