Lucruri De Făcut În Maryland: Istoric St. Mary’S City

Istoric St. Mary's City (HSMC) este un muzeu viu care reproduce viața în secolul 17th Maryland, în prima capitală istorică a statului. Situl ocupă 800 acri de căi navigabile de coastă din sudul Maryland și este cel mai bine conservat sit colonial englez din Statele Unite. HSMC include mai multe structuri istorice recreate, precum și o plantație de tutun completă cu animale și fermă de moștenire, o navă înaltă și un vrăjitor indian din Woodland, o clădire cu o cameră folosită istoric de mai multe familii autohtone ca locuință. HSMC este, de asemenea, acasă la site-ul de arheologie Tidewater, care este în prezent activ săpate și cercetate. În sat, interpreții în costume de epocă sunt disponibili pentru a oferi culoare istorică, pentru a răspunde la întrebări și pentru a se angaja cu oaspeții.

Colecție permanentă

Printre structurile istorice recreate se numără 1676 State House, o capelă din cărămidă 1667 și un sat autohton. Maryland Dove este o navă înaltă care a fost recreată pentru a semăna cu Unde, una dintre primele nave care a adus coloniști în orașul de coastă din Atlantic în 1600s. Exponatele la bordul navei povestesc istoria și semnificația comerțului maritim din secolul 17th și impactul lor asupra orașului St. Peisajul HSMC a fost restaurat cu atenție pentru a reflecta speciile de apă de mare care existau în colonia engleză, deoarece plantele aduse de coloniști au fost integrate cu flora locală și fauna sălbatică cultivată de nativii americani. Ca instituție academică, orașul St. Mary oferă o multitudine de resurse legate de istoria și arheologia din Maryland. Articolele istorice din colecția permanentă includ documente precum registrele de probă și probă, precum și peste 7 milioane de artefacte arheologice de la 1600s până în zilele noastre. Exponatele includ multe dintre aceste artefacte în afișaje interpretative care îi învață pe invitați despre semnificația istorică a site-ului.

Istorie

Maryland City a fost printre primele colonii engleze din America de Nord, iar al patrulea astfel de sit a fost considerat permanent stabilit. A fost primul oraș din Maryland și a servit ca capitală a statului timp de 61 ani. Cele mai importante momente istorice care au avut loc în Maryland City includ primul guvern care a depus eforturi pentru a separa biserica și statul, primul legiuitor al Americii de Nord din descendența afro-americană (Mathias de Sousa în 1642) și prima femeie care a solicitat dreptul la vot în America de Nord (Margaret Brent în 1648).

Dr. Lois Green Carr, un istoric din Maryland care a primit doctoratul de la Harvard în 1968, a înființat departamentul de cercetare la muzeul din 1966 prin colectarea și catalogarea documentelor istorice. Carr a fost o autoritate în viața secolului 17th și 18th în Maryland. Cu o finanțare din partea Societății Arca și a Porumbelului, Carr a stabilit multe dintre programele muzeului și a putut face toate cercetările biografice ale sale despre primele familii din Maryland disponibile online. Programul arheologic de la HSMC a început cu seriozitate în 1971 și continuă până în prezent, cu o mare parte a site-ului încă de explorat. Site-ul este un reper istoric național încă de la 1969 și se află printre cele mai aglomerate situri de turism din sudul Maryland USA Today a votat-o ​​printre primele cinci site-uri turistice din Maryland.

Programe și educație în desfășurare

Programele includ activități și ateliere, prelegeri și nopți de film și concerte în weekend în aer liber. Vizitatorii HSMC pot participa la jocuri istorice coloniale și să interacționeze cu interpreții costumiți din întreaga lume. Atelierele învață abilități și meșteșuguri care erau populare și necesare în secolul 17th, cum ar fi tăbăcarea ascunzătoare folosind metode tradiționale ale tribului Yaocomaco. Alte evenimente speciale includ anual Brew Fest, sărbătorirea Zilei de Mai și Ziua Marylandului. Shakespeare in the City oferă spectacole în aer liber pe peluza State House. Ziua descoperirii indiene învață istoria site-ului înainte de sosirea europenilor, în timp ce Militia Muster oferă reabilitări ale milițiilor coloniale timpurii.

O varietate de tururi sunt disponibile pentru toate vârstele și pot fi personalizate în interesul grupului. Tururi de grup sunt disponibile pentru grupuri de 15 sau mai mult. Peste ani, elevii școlii de clasa 20,000 vizitează site-ul în fiecare an pentru o lecție de istorie imersivă. Studenții la nivel de colegiu și studenții arheologie pot solicita stagii la HSMC, care sunt oferite tot timpul anului. Un program riguros de școală de săptămână 10 se desfășoară la muzeu de peste 40 ani și este cel mai lung program de arheologie din SUA Pe tot parcursul programului de vară, studenții universitari lucrează alături de arheologii șefi ai muzeului pentru a ajuta cu proiecte de cercetare.

18751 Hogaboom Lane, St. Mary's City, MD 20686, Telefon: 240-895-4990

Mai multe lucruri de făcut în Maryland