Lucruri De Făcut În Missouri: Mark Twain Boyhood Home And Museum

Situat în Hannibal, Missouri, casa și muzeul Mark Twain Boyhood păstrează nouă clădiri istorice legate de autorul american Samuel Langhorne Clemens, cel mai cunoscut prin pseudonimul său Mark Twain. Născut în noiembrie 20, 1835, Samuel Langhorne Clemens a crescut la Hannibal, Missouri, de-a lungul malului vestic al râului Mississippi. Ca tânăr, Clemens a ținut ucenici cu tipografii și tipografii și a contribuit cu articole la ziarul fratelui său înainte de a se angaja în cariere în pilotarea mineritului și a bărcilor.

Istorie

În timp ce lucra ca jurnalist la Întreprinderea Teritorială din Virginia City în 1865, a publicat o scurtă povestire intitulată „The Celebrated Jumping Frog of the Calaveras County”, care a primit traducere internațională și aclamare răspândită pentru stilul său plin de umor. Scriind sub numele de Mark Twain, Clemens a publicat o serie de romane și povești notate de-a lungul carierei sale, inclusiv 1876 Aventurile lui Tom Sawyer și continuarea sa 1885, Aventurile lui Huckleberry Finn, inspirat din viața sa tânără din Missouri. Astăzi, Huckleberry Finn este considerat a fi „Marele roman american”, iar Twain este renumit ca unul dintre cei mai mari scriitori umoristi ai secolului 19th. Încă de la 1912, casa de copilărie a lui Twain din Hannibal a fost funcționată ca un muzeu de istorie vie, împreună cu o serie de alte clădiri muzeale și istorice păstrate ca parte a complexului Mark Twain Boyhood Home and Museum. În 1962, site-ul Mark Twain Boyhood Home a fost desemnat reper istoric național.

Expoziții și atracții permanente

Astăzi, casa și muzeul Mark Twain Boyhood este funcționat pe tot parcursul anului ca un complex muzeal de istorie vie, deținut de Fundația Mark Twain Home, care încearcă să promoveze aprecierea și înțelegerea operelor și ideilor literare ale lui Twain. Ca una dintre cele nouă proprietăți din cadrul complexului, Mark Twain Boyhood Home este situat pe strada 206 Hill din Hannibal, mărginit de gardul original alb, care a servit drept inspirație pentru gardul lui Tom Sawyer. Casa cu două etaje a fost reședința familiei Clemens de la 1839 prin 1853 și este creditată ca inspirație pentru locațiile din cadrul Tom Sawyer sau Huckleberry Finn. Vizitatorii pot explora camerele restaurate complet ale casei din spatele pereților de plexiglass de protecție, cu toate camerele mobilate cu decor și accesorii corespunzătoare perioadei. Statuile albe ale lui Twain sunt prezentate în fiecare cameră, împreună cu citate legate de subiecte ale copilăriei și ale vârstei. De asemenea, muzeul este întreținut de o grădină din proprietate, înconjurată de un zid de piatră.

În plus față de căminul de copii, alte opt proprietăți includ complexul muzeal, inclusiv un Centrul de interpretare a muzeului care servește ca punct de orientare pentru vizitatori. Deschis în 1983, Centrul de Interpretare conține exponate care cronizează viața și cariera lui Twain, inclusiv o tipărită din epoca victoriană și zona de studiu a scrisului recreat. Un mural cronologic cronică istoria familiei Clemens, alături de importante fapte sociale și culturale despre zona Hannibal.

Vizitatorii pot, de asemenea, explora în apropiere Casa Huck Finn sau Casa Becky Thatcher, unde prietenii din copilărie ai lui Twain Thomas Blankenship și Laura Hawkins, inspirațiile pentru personajele romanului Huckleberry Finn și Becky Thatcher, au locuit cu familiile lor. Deși casa Huck Finn originală a fost demolată în 1911, ea a fost recreată de muzeu folosind fotografii vintage folosind lemn și materiale recuperate din alte case din apropiere. Este evidențiată o grădină din curtea recreată corespunzătoare perioadei, împreună cu plăci care explică istoria și semnificația casei din romanele lui Twain. Casa Becky Thatcher, complet restaurată, conține un mic magazin de cadouri, exponate interactive și Zona de descoperire a jocului pentru copii, care le permite vizitatorilor tineri să se îmbrace în îmbrăcăminte corespunzătoare perioadei.

OBIECTIV TIP LUPA Justiția Hanibală a construirii păcii este, de asemenea, amplasat în complexul muzeal, prezentând fostele birouri ale tatălui lui Twain, John Clemens, care a funcționat ca Justiție pentru pace din oraș, de la 1844 până la moartea sa în 1847. Înregistrările originale ale cazurilor prezente de Clemens sunt expuse în clădire, care au servit ca inspirație pentru scene din ambele Tom Sawyer sau Inocenți în străinătate. O poveste de două Galeria muzeului clădirea este de asemenea prezentată, care conține colecții de artefacte din familia Twain și Clemens, împreună cu picturi originale Norman Rockwell și ilustrații originale ale lui Un Yankee din Connecticut în Curtea Regelui Arthur artistul Dan Beard. Prezintă cronica despre cariera lui Twain ca pilot de barcă fluvială și lumea sa Tom Sawyer romanele și posturile de ascultare permit vizitatorilor să asculte înregistrări audio din scrierile lui Twain. A Tom și Huck Statue este de asemenea afișat la poalele cartierului Cardiff Hill și a Magazin de cadouri Boyhood Home oferă suveniruri legate de lucrările lui Twain.

Programe și educație în desfășurare

Ținut de la 1956, Programul Tom și Becky anual al muzeului se desfășoară în comun cu orașul Hannibal, încununându-se două niveluri locale 7th în fiecare an „Tom și Becky”, după un proces de selecție de tip pageant. Câștigătorii anual sunt disponibili pentru apariții publice și spectacole la evenimente locale de-a lungul domniei lor. Un program de inspirație al lui Tom Sawyer prezintă aparițiile impersonatorului Mark Twain Jim Waddell, care apare la complexul muzeal joi până duminică după-amiaza în lunile de vară. Seria de concerte Music Under the Stars este găzduită din iunie până în august, cu spectacole de artiști locali de rock, country și blues. Muzeul organizează, de asemenea, conferințe academice și ateliere de tineri autori pe tot parcursul anului și participă la festivalul anual Tom Sawyer Ziua Națională de la Hannibal, care se desfășoară în vacanța de a patra iulie.

120 N Main St, Hannibal, MO 63401, Telefon: 573-221-9010

Mai multe lucruri de făcut în Missouri