Lucruri De Făcut În Missouri: Grădinile De Gresie

Sandstone Gardens din Joplin, Missouri, oferă mese fine, o grădină în expansiune și cumpărături într-o moșie decorată. Proprietatea 68-acre găzduiește o sală de spectacole și un bistro 50,000 de pătrat pătrat într-un cadru construit să semene cu un conac „turn of the Century”. Showroom-ul Sandstone Gardens vinde antichități și articole pentru casă, care variază de la mobilă și accente de casă, până la iluminat decorativ, artă de perete, materiale textile, veselă și obiecte pentru servere.

Bijuteriile și accesoriile pentru femei, cadourile gastronomice și lenjeria de lux personalizată completează ofertele. Cunoscuta linie a casei din piatră turnată și a statuii și mobilierului din grădină este, de asemenea, reprezentată la showroom.

Gresia produce o statuie originală pentru casă și grădină și este în fruntea designului în această zonă de peste 25 ani. Statuarul este realizat cu un amestec de ciment și marmură care îl face potrivit pentru utilizare în interior sau exterior, deoarece se ridică împotriva elementelor de căldură și ploaie, sau de frig, zăpadă și gheață. Catalogul de peste 1,500 articole este în continuă schimbare, deoarece statuarul este adăugat sau întrerupt în fiecare an. Peste 300 diferite selecții de plantă și urnă completează băncile, fântânile și cătunele de păsări, precum și animale decorative și obiecte inedite. Articolele sunt finisate în Mocha Antico, patina semnată a oricărei piese din Grădinile Gresiei. Articole în aer liber sunt expuse printre grădinile spectaculoase din întreaga proprietate vastă a Gresiei.

Un bistro la fața locului este echipat pentru a gestiona grupuri mari și tururi cu autobuzul. Prânzurile sunt făcute de la zero într-o zonă de grătar deschisă, care permite patronilor să-și vadă mesele pregătite. Elementele de meniu includ supe tradiționale, salate și sandwich-uri, precum și deserturi de casă, cafea, vin și bere.

Istorie: Sandstone Gardens a fost fondată în 1986 de Max & Vicki Carr. La vremea respectivă, noii căsătoriți căutau o mică afacere care să le suplimenteze veniturile. Au muncit din garajul lor pentru a arunca mici accente ornamentale de grădină, vânzându-și mărfurile la expoziții comerciale în timp. În termen de un an, amândoi au renunțat la slujbă și au început să facă și să vândă statui de grădină la marile expoziții comerciale din Statele Unite. Carrs a devenit cunoscut pentru afișele lor câștigătoare, care își prezintă accentele de grădină în viniete elaborate. Dintre cei mai mulți vânzători 125 de la prestigiosul spectacol de flori din Philadelphia, Sandstone Gardens a terminat în topul 3 pentru fiecare din ultimii nouă ani și a câștigat Blue Ribbon de trei ori.

În 2002 Carrs a achiziționat 68 acri de proprietate în afara Joplin, Missouri, un upgrade de la un showroom anterior pe care l-au construit în 1990's timpuriu. Showroom-ul actual în stil imobiliar s-a inspirat din dragostea lui Max și Vicki pentru proprietățile de pe coasta de est, și a fost deschis publicului în 2004. Deși sunt cunoscuți pentru afișele lor opulente, aranjate în continuare de talentatul Vicki Carr, Carrs se mândresc cu oferirea de produse pentru acasă și grădină, la prețuri accesibile.

Gresia a devenit o destinație populară de cumpărături de sine stătătoare pentru grupuri turistice mari și persoane care se bucură să-și petreacă o zi întreagă răsfoind grădinile, serele și showroom-urile interioare și se bucură de mâncarea și deserturile preparate acasă.

Expoziții anterioare și viitoare: Gresia participă la antichități și evenimente de acasă din toată țara și găzduiește evenimente importante de acasă și pe site. În fiecare an, în octombrie, Sandstone Gardens este decorat pentru sărbători pentru un eveniment special pe piața de sărbători. Evenimentul din weekend prezintă cele mai noi articole de vacanță ale magazinului.

Evenimentele exterioare la care participă Grădinile de Gresie includ unele dintre cele mai mari spectacole de antic și de grădină din țară. În 2018, Sandstone Gardens va fi prezent la The Antiques & Garden Show din Nashville, Tennessee, în februarie, The Philadelphia Flower Show în martie, la Brimfield Antique Show din Massachusetts pentru mai, iulie și septembrie și la Holiday Nutcracker Market în Houston în luna noiembrie.

Ce este în apropiere: Joplin, Missouri este un oraș mic din colțul de sud-vest al statului, făcut faimos în parte ca site-ul mai multor jafuri ale băncii Boone și Clyde din 1930. Deși cuplul a scăpat de capturare, au fost nevoiți să lase în urmă mai multe obiecte personale, inclusiv o cameră foto, care includea mai multe fotografii personale ale cuplului care i-a stârnit infamia. Atracțiile suplimentare includ Centrul Audubon și Conservarea Gladei Wildcat, Grand Falls, Complexul Muzeal Joplin și apartamentul Bonnie și Clyde's Garage.

2826 Douglas Fir Road Joplin, Missouri 64804, Telefon: 417-206-6305

Mai multe lucruri de făcut în Missouri