Lucruri De Făcut În New Hampshire: Feroviara Mount Washington Cog

Calea ferată Mount Washington Cog este o cale ferată istorică care urcă spre vârful Muntelui New Hampshire. Washington, cel mai înalt vârf din New England. Oaspeții își încep călătoria urcând cu trenul la stația de bază Marshfield, situată la o altitudine de 2,700 picioare. Gara istorică găzduiește muzeul feroviar, un magazin de cadouri și un restaurant. Muzeul prezintă o prezentare despre Istoria Cogului, precum și exponate și afișaje despre istoria căii ferate și a Muntelui. Washington în sine.

Cog Railway găzduiește locomotive 16, dintre care opt sunt stocate în afișare fie la stația Marshfield, fie în orașele vecine din New Hampshire. Peppersass, numit inițial Hero, a fost primul dintre locomotive Cog, construit în 1866. Peppersass a trecut prin 1929, iar astăzi este parcat la stația de bază Marshfield. Un motor cu abur clasic, Waumbek, continuă să efectueze călătoria către vârf și, de obicei, să plece în fiecare zi. Waumbek a fost construit în 1908 de către Manchester Locomotive Works. Calea ferată Cog are, de asemenea, șase motoare mai noi și mai eficiente pentru biodiesel, care atrag mașinile clasice de pasageri pe munte. După tradiție, fiecare dintre aceste noi motoare biodiesel au fost proiectate și construite la magazinul feroviar. Trenurile circulă în sus și în jos pe 3-mile-urcare pe un sistem de cremaliere și pinioane care implică rotițe sau roți dințate, care împiedică rularea înapoi în timp ce motoarele urcă pe șine. Denumită „cea mai mare minune din toate timpurile”, în ziua de deschidere în 1868, Cog Railway a fost desemnată reper național de inginerie istorică în 1976. Un sistem de urmărire GPS permite sincronizarea unui tur audio la fiecare tren cu locația trenului de-a lungul pistei.

La culmea Muntelui. Washington, vizitatorii au timp să viziteze Observatorul, precum și Casa Tip-Top. La Observator, expoziția Extreme Mount Washington le permite oaspeților să experimenteze tot timpul anului vârful vremii de iarnă printr-o serie de afișaje interactive. Mt. Washingtonul este cunoscut drept „Locul cel mai rău al vremii” și condițiile pot fi la fel de extreme ca cele din regiunile polare. Tip-Top House este un fost hotel istoric din vârf, care acum funcționează ca un mic muzeu. Clădirea, realizată din ziduri de piatră groase de trei metri, se află în Registrul național al locurilor istorice și se crede că este cel mai vechi exemplu din lume de hostelry de vârf. Clădirea a fost finalizată în 1853. Dacă cerul este senin, vederi de pe vârful Muntelui. Washingtonul se extinde mult dincolo de Pădurea Națională a Munților Albi până la Oceanul Atlantic.

Istorie: Cog Railway a fost visul inventatorului Sylvester Marsh din New Hampshire, care a început să planifice sistemul feroviar în 1852. După ce a fost râs de Legislativul de stat din New Hampshire pentru ideea sa „nebună”, Marsh a contribuit cu suma de $ 5,000 din banii proprii și a adunat investitori suplimentari pentru a începe proiectul de unul singur. Sarcina dificilă de a construi șinele de tren a durat ani de zile și nu a fost până la 1862 că Peppersass Old, prima locomotivă Cog a ajuns în Mt. Summitul Washingtonului. În 1941, a fost adăugat un comutator care permite trenurilor să se treacă reciproc, făcând mai multe călătorii la summit disponibile în fiecare zi. Timp de aproape 20 ani, calea ferată a fost condusă de Ellen Crawford Teague, prima femeie președinte feroviară din Statele Unite. În 1986 calea ferată a fost achiziționată de familiile Bedor și Pressby, care s-au deplasat imediat la refacerea locomotivelor și a șinelor. Locomotivele biodiesel au fost introduse în 2008 în efortul de a fi mai ecologice și de a evita „Cog Smog” emis din motoarele cu aburi. Căile ferate funcționează continuu sub proprietate privată de aproape 150 ani.

Programe și educație în desfășurare: Evenimentele anuale la Cog Railway includ Railway to the Moon, un festival cu temă Steam Punk. În fiecare weekend de Ziua Recunoștinței din noiembrie, Moș Crăciun și doamna Claus călătoresc pe Cog Railway pentru un tur ghidat special. Ciocolată caldă și prăjituri, precum și jocuri și activități au loc la stația de bază înainte sau după fiecare plimbare. O serie de trei ani de programe și evenimente speciale a început, care va culmina cu sărbătorirea a 150th aniversare a căii ferate Cog în vara lui 2019.

Zona de tururi de grup disponibile pentru grupuri de 20 sau mai mult. Tururile educaționale sunt populare pentru grupurile cu interese în istorie, design ecologic sau sistemele meteorologice de pe vârful Muntelui. Washington.

3168 Base Station Rd, Mount Washington, NH 03575, Telefon: 603-278-5404

Mai multe lucruri de făcut în New Hampshire