Lucruri De Făcut În New Jersey: Iplay America

iPlay America, situată în Freehold, New Jersey, este o destinație amabilă, perfectă pentru familiile în căutare de distracție, fără a fi nevoiți să vă faceți griji pentru elemente. Cu plimbări, atracții, jocuri și evenimente speciale destinate celor mai mici oaspeți prin cele mai vechi, instalația se va distra toată ziua și toată noaptea.

Istorie

Dispunând de peste patru acri de spațiu interior, iPlay America a fost comparat cu un boardwalk Jersey Shore în interior amestecat cu un mall, o stradă din New York și un club de noapte. S-a deschis în noiembrie de 2011 și întâmpină lunar mii de invitați prin ușile sale din față. De asemenea, ei caută să se extindă și să continue să aducă noi talente pentru numeroasele lor evenimente speciale.

Atracții și exponate permanente

iPlay America este o selecție de plimbări, atracții, jocuri arcade și alte experiențe distractive din care oaspeții pot alege în orice combinație funcționează pentru fiecare vizită în parte. Mai jos este doar o mică selecție a numeroaselor opțiuni pe care vizitatorii le vor găsi în interior.

- Freedom Rider - Această călătorie unică oferă călăreților săi experiența de montaj rusesc fără a fi nevoie să se îndrepte către un parc tematic mare și scump. Mașinile însuși învârtesc grade 360 prin răsuciri, viraje și picături bruște în timp ce aleargă în jurul pistei.

- Etichetă laser - Cosmic Battle este un favorit al familiei la iPlay, deoarece este vorba de două povești și peste 6,000 metri pătrați de distracție bună de modă veche în familie. Luptele vor dura opt minute și pot găzdui jucători 35 în fiecare rundă.

- Carturi - Kart-urile electrice de la Pine Belt Speedway îi permit pe oaspeți să-și întreacă prietenii și familiile în jurul turelor bancare și să înceteze drepturi, o modalitate de a vedea cine va lua acel steag.

- Zmeu zburător - Experimentați zborul cu o plimbare amabilă, care permite oaspeților să urce, să se întoarcă și să zboare pe un planor unic.

- Teatrul 4D - Odată ce oaspeții vor experimenta teatrul în patru dimensiuni, teatrul simplu cu două dimensiuni nu va mai fi suficient de bun. Această experiență multisenzorială permite oaspeților să își aleagă propria aventură cu o varietate de filme precum DinoSafari, Glacier Race, Time Chasers și multe altele.

- Mini Bowling - Bowling-ul la iPlay este cel mai bun tip, deoarece nu este necesară închirierea de încălțăminte. Jocurile pot fi jucate pe cinci sau zece cadre pe una dintre cele patru benzi computerizate diferite.

Pentru oaspeții care vizitează iPlay America, există mai multe opțiuni diferite pentru prețuri și bilete de plimbare / arcade și admitere. Opțiunea de bază este pasul iRide, care oferă plimbări nelimitate (incluzând Caruselul, Zgârie-nori, Zborul zmeului, Dragonul amețit, Mașinile de protecție la bara, Jump Around și Happy Swing) pentru un singur preț de bază. Pentru un preț ușor crescut, oaspeții pot alege, de asemenea, permisul iRide Plus (care include Carrusel, zgârie-nori, zburătoare de zmeu, Dragon Dizzy, Bumper Cars, Jump Around și Happy Swing, precum și Go Karts și Spinning Coaster). Există, de asemenea, o opțiune „Pay as You Go”, care permite oaspeților să cumpere credite și le permite să aleagă ce călătorii, atracții și jocuri arcade vor să facă în timpul vizitei. Pentru vizitatorii care intenționează să joace mai multe jocuri pe arcade decât timpul petrecând plimbări cu călătorii, există permisul Power Play, care permite oaspeților să joace patru ore de jocuri video (cu condiția să nu fie răscumpărate), precum și un joc de etichetă laser, o rundă. din Go Karts și o excursie la Teatrul 4D.

De asemenea, sunt disponibile pasaje suplimentare, care permit oaspeților să adauge cursurile Kidz și High Rope, 4D Theatre, bowling, laser tag și / sau patru ore de jocuri video (fără răscumpărare) pentru o taxă suplimentară.

Membrii serviciului și primii respondenți (precum și familiile lor) beneficiază de o reducere de 10% atât la benzile de călătorie, cât și la cărțile de joc cu ID-ul corespunzător. Această reducere se aplică membrilor militari, EMS, pompierilor și poliției.

Evenimente speciale

iPlay America este renumită pentru producerea și facilitarea unei varietăți uriașe de evenimente speciale în clădire. Cu toate acestea, oaspeții trebuie informați că aceste evenimente vor include o taxă suplimentară și biletele ar trebui să fie achiziționate în avans. Verificați site-ul web pentru un calendar cu cele mai actualizate evenimente și oferte.

iPlay este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai bune locuri de concert din New Jersey. Cu noul lor sistem de sunet de ultimă generație, au salutat mulți artiști de înregistrare de renume mondial prin ușile lor, inclusiv 4th Avenue, Todrick Hall și multe altele. Locul este suficient de intim pentru a simți ca oaspeții se pot ridica cu adevărat aproape și personal cu talentul muzical, fără a fi nevoiți să plătească mult.

Există, de asemenea, întâlniri și saluturi oferite acolo, care prezintă o varietate de diferite divertisment, figuri sportive și multe altele. Celebrități recente care vizitează iPlay au inclus Bernie Williams și Hulk Hogan. Multe din seria de concerte vor include, de asemenea, o întâlnire suplimentară și salut după spectacol (cu un cost suplimentar). Oaspeții ar trebui să verifice dacă sunt interesați.

Un eveniment special preferat la iPlay care se întâmplă lunar sunt evenimentele din seria Show Dinner. Tabelele pot fi achiziționate pentru două persoane sau patru persoane, iar accesul standard este de asemenea disponibil. Multe dintre evenimente includ un minim de două băuturi. Unele dintre diferitele teme prezentate în trecut sunt British Invasion, Broadway, Stevie Nicks și Journey trupe de top de top. Biletele pentru aceste spectacole de cină includ spectacolul, un bufet complet și un serviciu de cocktail-uri.

În plus, facilitățile sunt disponibile pentru închiriere pentru mai multe tipuri diferite de evenimente personale și publice. Spațiile oferite pot găzdui până la oaspeți 3500 la un moment dat și includ o varietate de apartamente private pentru afaceri mai intime, săli de banchet pentru evenimente care vor include mâncare și spații spațiale perfecte pentru petreceri de aniversare mai mari sau nunți. Contactați personalul evenimentului de la iPlay pentru informații suplimentare despre rezervare.

Pentru grupurile mari, iPlay America este mai mult decât fericită. Școlile, taberele, organizațiile de tineret și chiar evenimentele de team building sunt binevenite în clădire. Reduceri de grup vor fi oferite, precum și planuri de masă în grup. Aceste evenimente de grup sunt permise până la patru ore la un moment dat și pot fi furnizate la oriunde de la 15 până la oaspeții 3500, cu o notificare prealabilă. Contactați personalul cu mult timp înainte de o vizită de grup pentru a rezerva timp și spațiu, precum și pentru a primi reducerea. Grupurilor vor fi, de asemenea, prevăzute cu bilete de joc și trupe de călătorie.

Restaurant și cumpărături

Există multe opțiuni diferite de luat masa pentru oaspeții iPlay înfometați și însetați. Construiește un burger sau mănâncă o felie de pizza în stil New York la Game Time Grill, ia un cheesesteak sau o pâine de pâlnie la Sonny, bucură-te de un preparat la The Grind Coffee Company sau tratează un dinte dulce la o ceașcă de iaurt congelat la Mixx. Pentru vizitatorii care doresc să ducă acasă un suvenir (pentru cei care nu au norocul să câștige unul jucând unul dintre numeroasele jocuri producătoare de premii, adică), oaspeții se pot opri la Broadway Sweets pentru a lua niște bomboane acasă sau chiar a se opri la standurile cu premii. și cumpără ceva fără bilete.

iPlay America, 110 Schanck Road, Freehold, NJ, 07728, Telefon: 732-577-8200

Mai multe lucruri de făcut în New Jersey