Lucruri De Făcut În New Orleans: Pizza Delicious

Pizza Delicious este locul de pizza al lui Bywater de-a lungul străzii Piety din New Orleans. Este cunoscut pentru dedicarea sa pentru crearea celor mai bune redări ale New York Style Pizza. Aici, oaspeții se pot bucura de pizza lor subțire cu cruste peste o bere și o ambianță foarte hipster.

Rezervari

Pizza Delicious nu oferă nicio rezervare. Acest lucru se datorează faptului că sunt un restaurant contra-servit, unde sunt cazați patronii la prima venire, prima servire. Comenzile de livrare și catering, însă, pot fi apelate la o alternativă.

Meniul

· Pizza: Brânză, Pepperoni, Margherita, All'Amatriciana, Kale Marinated Spicy, Kale Vegan Marinated

· Topping-uri: Parmigiano-Reggiano, busuioc, roșii uscate la soare, ceapă roșie, ardei roșu prăjit, roșii cherry, jalapenos murat de casă, piperoni, ardei gras cu tocăniță, ceapă caramelizată, măsline Kalamata, usturoi, usturoi prăjit, ceapă roșie murată, ananas Sriracha, spanac , Broccoli, Ceapă Roșie prăjită, Pancetta, Anchovies la sare, Brânză obișnuită, Anșee italiene marinate, Mozzarella proaspătă, Ciuperci salate din usturoi, Cârnați italieni de la Davin, Căldură marinată, Soppressata fierbinte, Guanciale, Proscuitto

· Paste de casă: Risotto de șofran cu umăr de port brațat, Bucatini Carbonara, Orecchiette vegană cu pesto de nucă de busuioc

· feţe: Nucituri de usturoi, rulouri

· salate: Salată Caesar, Salată de casă, Salată locală și La Citrus

· Cookie-uri: Biscuiță cu ciocolată cu sare sărată de mare, Biscuiță cu mentă cu ciocolată, turtă scurtă de portocal

băuturi

· Bere draft: Pabst, Brooklyn, Nola, Fondatori, Noua Belgia, Avery, Bayou teche, Parohie

· Bere Conserve: Fondatori, Bell's, Gnarly Orley, Tin acoperis, Wiseacre, Crispin

· Vin rosu: Montepulciano, Frico Rosso, Pinot Noir

· Vin alb: Pecorino, Frico Bianco, Pinot Grigio

· Alt vin: Rose, Prosecco, Gragano

· Cocktail-uri: Rum Punch, Manhattan

Evenimente speciale Catering

Pizza D se referă la evenimente de toate tipurile și dimensiunile. Acestea oferă meniuri personalizate pentru a ajuta la asigurarea nevoilor și circumstanțelor unice ale evenimentului. Specialele pentru pizza sunt schimbate săptămânal, astfel încât nu există nicio garanție că aroma dorită este disponibilă la momentul evenimentului programat. Cu toate acestea, Pizza D își propune să răspundă cât mai multor solicitări.

Pizzele au de obicei diametrul de 18 și sunt tăiate în felii de 8. Pentru a vă asigura că există pizza pentru toți oaspeții, este foarte recomandat ca fiecare persoană să fie alocată cu felii 2 sau 2.5 pentru adulți, care ar trebui să varieze în funcție de cât de înfometați sunt invitați oaspeții și ce alte mâncări vor fi servite alături de pizza .

Comenzile se fac cel mai bine cu o zi înainte, asigurându-vă că indicați ora la care trebuie livrată pizza. Sunt posibile comenzi în aceeași zi, dar obținerea pizza la ora exactă necesară este mai probabil dacă apelul este făcut mai devreme.

Catering-ul poate fi aranjat prin e-mail prin [email protected] sau apelând la 504-676-8482. Cere doar să vorbești cu managerul.

Adresa:

Pizza Delicious, 617 Piety St, New Orleans, LA 70117, Telefon: 504-676-8482

Mai multe lucruri de făcut în New Orleans