Lucruri De Făcut În Newport Beach, Ca: Peninsula Balboa

Peninsula și Insula Balboa pitorești este o destinație perfectă pentru relaxarea distracției în familie. Cu plaje minunate, vizionarea balenelor, închirieri de biciclete și o zonă de distracție concepută pentru întreaga familie, vizitatorii nu se vor plictisi niciodată și vor avea o poveste de povestit pentru anii următori! Situată în Newport Beach, California, și accesibilă doar cu feribotul, docul sau podul, Peninsula Balboa și Insula constă de fapt din trei insule mici și a fost fabricată de om în 1900-uri timpurii.

Istorie

A devenit parte a plajei Newport din 1916 și și-a sărbătorit centenarul cu fanfara din 2016. În prezent, este una dintre cele mai scumpe zone imobiliare din SUA, lângă Manhattan. De asemenea, a fost unul dintre site-urile comediei Arrested Development. În prezent, Insula Balboa găzduiește aproximativ rezidenți 3000 cu normă întreagă.

Atracții permanente

Zona de distracție - Una dintre cele mai cunoscute atracții din Peninsula Balboa este Zona de distracție. Unul dintre cele mai longevive parcuri de distracții din sudul Californiei, are o roată Ferris care a fost acolo de mai bine de 80 ani, Ocean Quest (vezi mai jos) și o arcadă. Zona de distracție oferă oferte pentru copii și adulți de toate vârstele și este distractivă pentru întreaga familie.

Ocean Quest - Administrat de Discovery Cube, atracția Ocean Quest este menită să inspire copiii prin activități distractive, interactive și implicante legate de STEM, pentru a scoate în evidență latura lor curioasă și de explorare.

Închirieri biciclete - Oaspeții ar trebui să verifice închirierile pentru biciclete, situate pe litoral. Biciclete pentru toate vârstele, construite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, precum și pentru surprize, pedegos și biciclete în tandem. Fiecare bicicletă oferită este mai nouă și vine atât cu cască gratuită, cât și blocare pentru biciclete.

Feribotul Balboa - Oferind un serviciu de transfer între Insula Balboa și Peninsula Balboa, faimosul feribot Balboa rulează acest kilometru 1 / 5th constant între 6: 30am și miezul nopții, mergând până la 2am în weekend și vara. Există un cost suplimentar, dar poate transporta și autoturisme și biciclete, precum și trafic pietonal.

Observarea balenelor - Accesați Locker-ul lui Davey pentru a vedea balenele în apropiere și personal! Vedeți balenele albastre uriașe în habitatul lor natural în lunile de vară și toamnă, precum și balenele cenușii în lunile de primăvară și de iarnă. Vizualizarea balenelor are o rată de succes 95% în ceea ce privește posibilitatea de a vizualiza balenele.

Pescuit - Există multe posibilități de pescuit pentru oaspeți în timp ce vizitează peninsula. Unii oaspeți au susținut chiar că au prins sute de pești într-o singură expediție. Alegeți o excursie de pescuit de o jumătate de zi sau o zi întreagă pe marea adâncă, cu peste două duzini de pești de vânat diferiți (ton, coadă galbenă gigantă, halibut etc.). Accesați site-ul pentru informații suplimentare.

muzeu - Pentru vizitatorii care doresc să învețe un pic despre istoria insulei și peninsulei în timpul vizitei, există muzeul și societatea istorică. Deschis miercuri și weekenduri (vineri, sâmbătă și duminică), de la 10am la 4pm, acest muzeu oferă oaspeților un pic de învățare să se distreze într-o zi de distracție la soare.

Evenimente speciale

Există atât de multe evenimente speciale în peninsulă, încât poate fi dificil să le urmărești pe toate, astfel încât vizitatorii ar trebui să se asigure să verifice site-ul web înainte de vizita lor pentru a vedea dacă există vreun eveniment în timpul călătoriei lor. Mai jos sunt doar un eșantion din numeroasele oferte!

Piata Fermierii - Pe plaja Newport din apropiere, această piață săptămânală a fermierilor (care se desfășoară duminică de la 9a la 1p, indiferent dacă este ploaie sau strălucire), oferă o mare varietate și o selecție largă de produse cultivate local. Unele dintre produse chiar își fac loc în restaurante locale!

Iluminarea copacilor - Dacă vizitați în perioada sărbătorilor, asigurați-vă că vedeți ceremonia anuală de iluminare a copacului, care a avut loc la începutul lunii decembrie (consultați site-ul pentru datele exacte). Cu muzică live de vacanță, mii de lumini strălucitoare de vacanță și o vizită de la nimeni altul decât Moș Crăciun însuși, ceremonia de iluminare a copacului nu trebuie ratată. Adu o jucărie pe care să o donezi și Jucăriilor pentru Tots!

Cumpărături și mese

Există atât de multe opțiuni pentru cumpărături și mese în peninsulă încât oaspeții ar putea petrece zile și să nu mănânce sau să facă cumpărături în același loc de două ori! Consultați Crab Cooker pentru fructe de mare proaspete, sau Ruby Diner pentru un prânz sau o cină mai tradiționale. Există, de asemenea, sushi, italiene și alte opțiuni de bucătărie! Există, de asemenea, multe magazine din peninsulă cu o varietate de opțiuni de cumpărături diferite - cadouri, îmbrăcăminte, unelte de pescuit etc.

Balboa Peninsula, 100 Main St, Newport Beach, CA, 92661, Telefon: 855-639-1618

Mai multe lucruri de făcut în Newport Beach