Lucruri De Făcut În Norfolk, Va: Birch

Birchul din Norfolk, Virginia, este specializat în oferirea unui sortiment de beri meșteșugărești din întreaga lume. Oricine este un iubitor de bere este sigur că se va bucura de sortimentul larg de beri artizanale oferite la The Birch. Configurația de la The Birch este oarecum unică, deoarece de obicei nu servesc tarifele obișnuite împreună cu berile. În schimb, Mesteacănul oferă un meniu centrat pe brânzeturi la grătar, gustări și farfurii de brânză și carne. Mâncarea de la The Birch este un compliment al sortimentului larg de beri meșteșugărești. Oamenii din apropiere și departe se bucură foarte mult să își petreacă timpul la The Birch, savurând beri meșteșugărești în timp ce mângâie gustări gustoase și brânzeturi la grătar inspirate de bere.

Rezervari

Birch-ul nu acceptă rezervări. Clienții sunt deserviți pe baza primului serviciu.

Meniul

Meniul de la The Birch este creat în jurul sortimentului larg de beri meșteșugărești și cidre care au fost atent alese pentru plăcerea clienților. Produsele alimentare selectate pentru a completa berile și cidrele artizanale sunt foarte simple. Sortimente de plăci de brânză și dulciuri sunt servite alături de sandvișuri de brânză special preparate la grătar. Unele dintre elementele din meniu sunt următoarele.

Brânză și Charcuterie

brânzeturi

· Fior d 'Arancia

· Trivium

· Capră afumată

· Tulum

· Chevre batute

· Manchego

· Beemster

· Sottocenere

· Barbati 1833

mezelurilor

· Rigani Loukaniko

· Chorizo ​​Rioja

· Pepper fantomă

· Casalingo

· Finnochiona

· Sopressata

· Napoli

Brânzeturi la grătar

· The Gose

· Coșmarul meu de afine

· Schlenky

· Tradițional

· Viaemilia

· Tilquinul

· Semnalele afumate

· Cocktail-ul Molotov

· Cafenea Călugărului

Gustări

· Nuci de cocktail

· Amestec de gustări

· Covrigei moi

· Pesto garganico

· Floricele de porumb

· Chipsuri

Bere

Mesteacănul oferă beri artizanale rotative 21 la robinet, precum și cinci cidri și măști. Unele produse de bere și cidru disponibile includ:

beri

· Spooky Blue Mountain

· Kentucky Ryed Chicular

· Căpșune și busuioc

· Obligatii Hoppy

· Recompense de fidelitate

Cidru / Meads

· Somerset Keeved Cider

· Dealul Castelului Serendipity

· Bere Umeshu Kiuchi

· Unde se află secretele

Evenimente

Mesteacănul oferă o serie de evenimente pentru ca clienții lor să se bucure în timp ce participă la sortimentul larg de beri și cidre artizanale și brânzeturi la grătar specializate. De la brunch la happy hour, întotdeauna se întâmplă ceva la The Birch. Oaspeții sunt îndemnați să se oprească și să se bucure de unele dintre evenimentele programate regulat.

· În fiecare primă dimineață Waffletina Brunch de la 11: 00am - 3: 00pm

· Ora fericita

o marți - joi: 5: 00pm - 7: 00pm

o Vineri - Sâmbătă: 3: 00pm - 5: 00pm

· 3Cs joi Cidru, brânză și vin

Mesteacănul găzduiește, de asemenea, o varietate de evenimente și activități speciale pentru a menține patronii angajați. Unele dintre acestea includ Mikkeller Running Club, care se întâlnește la 10: 00am în fiecare primă duminică a lunii. Activitățile clubului de desfășurare sunt urmate de o oarecare socializare la Waffletina Brunch.

Există, de asemenea, orele festivalurilor 43, care este ideea The Birch de a oferi 43 modalități de a sărbători orele 43 pe care sunt deschise pentru funcționare în fiecare săptămână. În cadrul activităților 43 Hours of Festivals, o bere sau un cidru artizanal selectat este ales pentru a însoți tema săptămânală pentru orele festivalurilor 43.

Adresa

Birch, 1231 W. Olney Road, Norfolk, VA 23508, Telefon: 757-962-5400

Mai multe lucruri de făcut în Norfolk