Lucruri De Făcut În Nyc: La Cuptor

Deschis în 2005, Baked este creierul lui Matt Lewis și Renato Poliafito, doi tipi care au o dragoste pentru toate lucrurile. Coacerea este specială, deoarece oferă unele dintre cele mai bune produse de patiserie, prăjituri și alte produse coapte, toate făcute de la zero de mica echipă de la Baked. Coacerea este și mai specială, deoarece proprietarii, Lewis și Poliafito, au făcut un salt de credință pentru a face ceva ce le place cu adevărat, ceea ce înseamnă să creeze deserturi dulci pentru ca oamenii să se bucure. Din fericire atât pentru clienți, cât și pentru proprietari, Baked are un mare succes și continuă să ofere produse delicioase coapte dulci servite în cele două locații din Brooklyn și Manhattan.

Orele restaurantului

Baked operează două locații în zona metroului din New York 7 zile pe săptămână. Locațiile specifice și zilele și orele de funcționare sunt următoarele.

Brooklyn

red Hook

Str. 359 Van Brunt

Brooklyn, NY 11231

ore

Luni - Vineri: 7: 00am - 7: 00pm

Sâmbătă - Duminică: 8: 00am - 7: 00pm

New York

Tribeca

279 Church Street

NYC, NY 10013

ore

Luni - Vineri: 7: 00am - 7: 00pm

Sâmbătă: 8: 00am - 7: 00pm

Duminică: 8: 00am - 5: 00pm

Rezervari

Nu sunt necesare rezervări pentru coacere. Aceasta este o brutărie în care clienții sunt serviți în mod obișnuit.

Meniul

Meniul de la Baked prezintă o gamă largă de bunuri coapte făcute de la zero. De la cupcakes și prăjituri până la articole dulci și savuroase pentru micul dejun, există întotdeauna ceva scrumptious în meniul de la Coaceți. Meniul de la Baked oferă o gamă largă de produse de copt aromate. Unele articole sunt disponibile numai sezonier. Unele dintre ofertele de meniu de la Baked sunt următoarele:

· Obiecte de dimineață - Parfait de Granola, budincă de chia, biscuiți, muesli, croissants, scons și brioșe, chifle, scobitoare, buzunare și turnovers, prăjituri Bundt și cafea, pâini și catarame.

· Torturi, Cupcakes - Oferite într-o varietate de arome și stiluri, cum ar fi Oreo, banane, fistic, minge de lapte maltratată, picătură de lămâie, Daops Oopsy, morcov, mere caramel, cheesecake, ceai verde, condiment de sărbătoare, mentă de iarnă, căpșune supremă, limonadă de zmeură și multe altele.

· Brownies / Baruri - Deep Dark, dulce și sărat, blondie cu zahăr brun, unt de arahide, ciocolată cu lapte maltratată.

· Brooksters - Barul de caramel sărat, unt de arahide crocant, lămâie, bară de granola, ciocolată cu bourbon de ciocolată, cheesecake de dovleac, cafea crocantă, bara cu trei culori, bar de caise de rozmarin, bare de cocoș de nucă de caramel, nucă de nuci, sâmbă, unt de arahide și gem, Good Morning Sunshine și multe altele.

· Cookie-uri / Whoopies - Biscuiți: bucată de ciocolată cu unt de arahide, făină de ovăz, bucată de ciocolată, nor de ciocolată, macaroons, biscotti, arome de sezon; whoopies: dulce și sărat, catifea roșie, căpșuni și banane și mentă.

· Pies / tarte - plăcintă: măr, dovleac, unt de arahide cremă de banane, plăcintă de ciocolată bourbon de ciocolată, plăcintă cu noroi din Mississippi și plăcinte de sezon; torturi: mere caramel, bomboane, lămâie și fructe de sezon.

Servicii la cuptor

Baked oferă o serie de servicii delicioase pentru clienții săi. De la crearea prăjiturilor de nuntă personalizate până la ore de coacere, clienții sunt încurajați să viziteze site-ul Baked pentru a afla mai multe despre diversele servicii pe care le oferă brutaria. Unele dintre cele mai populare servicii sunt următoarele.

nunti

· Coacerea are o echipă specială de proiectare a nunții pentru a ajuta clienții să creeze tortul de nuntă al viselor lor. Cei interesați să folosească Baked pentru tortul lor de nuntă sunt sfătuiți să examineze galeria de modele de tort pentru nunți disponibile și apoi să contacteze Baked pentru mai multe informații despre cum să înceapă procesul de creare a propriului tort de nunta special conceput.

Clase de coacere

· Înscrieți-vă la una dintre orele de coacere la cuptor pentru a învăța cum puteți crea unele dintre cele mai populare prăjituri la Bake. Aceasta este o clasă introductivă pentru persoanele care se consideră brutari de agrement. Participanții vor învăța totul, de la crearea de unturi gustoase, până la înghețarea unui tort ca un profesionist.

magazin

Baked are un magazin online unde clienții pot achiziționa un sortiment de bunuri din cărți de bucate și bunătăți comestibile, cum ar fi granola și mămăligă până la toate, platouri și îmbrăcăminte. Clienții pot achiziționa bunuri la cuptor vizitând site-ul web al brutăriei.

Adresa

Coapte - Brooklyn, Red Hook, 359 Street Van Brunt Street, Brooklyn, NY 11231, Telefon: 718-222-0345

Coapte - New York, Tribeca, 279 Street Street, NYC, NY 10013, Telefon: 212-775-0345

Mai multe lucruri de făcut în Brooklyn