Lucruri De Făcut În Omaha, Nebraska: Muzeul Copiilor Omaha

Situat în Omaha, Nebraska, Muzeul Copiilor Omaha este cel mai mare muzeu participativ al orașului, dedicat să ofere activități practice de învățare și explorare pentru copii mici.

Istorie

Fondat în 1976 de Jane Ford Hawthorne, Betty Hiller și Karen Levin, Muzeul Copiilor Omaha este o organizație non-profit creată pentru a încuraja imaginația și a crea emoție pentru învățare pentru tineretul lui Omaha. A început ca o serie de exponate de călătorie înainte de a se muta într-un spațiu din clădirea City / County Connector. În 1989, s-a mutat în casa sa permanentă, o instalație din centrul orașului, la colțul South 20th Street și St. Mary's Avenue. Renovările ample în 1993 și 2003 au oferit clădirii 60,000 metri pătrați de spațiu interactiv, clasându-l în topul 15% al muzeelor ​​pentru copii, în zona de expoziție din întreaga lume.

Muzeul a fost onorat de două ori cu premiile Leading Edge pentru premiile Visitor Experience de către Asociația Muzeelor ​​Științei și Tehnologiei, mai întâi în 2004 și din nou în 2010.

Expozitii permanente

Opt exponate permanente completează o varietate de expoziții de călătorie pe tot parcursul anului.

Muzeele Art Smart Center este un centru de arte creative care facilitează creativitatea multidisciplinară și jocul imaginativ. Două laboratoare de lumină, care se mișcă cu lumina și se joacă cu lumina, folosesc instalații de lumină care implică corpul și mintea, în timp ce un laborator Tinker încurajează experimentarea inginerească cu proiecte mici. Atelierele de artă vizuală includ spațiul de desenare Window Paint, în timp ce un spațiu de joacă Center Stage permite copiilor să-și perfecționeze abilitățile de performanță. Un program artist în rezidență prin centru implică vizitatori cu artiști Omaha în cadrul programelor de ateliere în desfășurare.

Construit în 1993, Centrul științific Charlie Campbell se străduiește să insufle dragoste pentru știință cu activități și demonstrații practice, încurajând experimentarea și introducând conceptele metodei științifice. Piesa centrală este Super Gravitron a muzeului, o mașină de bilă interactivă care predă concepte pneumatice, hidraulice și mecanice. Demonstrațiile de știință în direct sunt prezentate de-a lungul zilei, cu idei de activități de acasă oferite pentru a ajuta părinții să continue învățarea copiilor acasă.

OCM Zooland dispune de un loc de joacă pentru animale din magazinul alimentar Gordmans, restaurat complet. Inspirat de un afișaj din curte, proprietarul magazinului văzuse în călătoriile sale la începutul 1960-urilor, zonele pentru copii cu temă pentru animale erau o capsă în magazinele Gordmans de-a lungul secolului 20th, care adăposteau elefanți mari de fibră de sticlă, cămile și hipopotami pentru alpinism și un tobogan în jos coada de cangur. Începând cu 2010, campania Minging Back the Pack a muzeului a achiziționat piese de animale reciclate din magazinele Gordmans și le-a restaurat pentru joc sigur cu ajutorul afacerilor locale Iggy Auto Body.

OBIECTIV TIP LUPA Loc de joacă pentru imaginație este un loc de joacă interactiv pentru copiii cu vârsta 0-5. Cea mai nouă adăugare a zonei este un joc de-a lungul mesei de apă din râul Platte, care oferă activități de joacă gratuite orientate spre a-i determina pe copii să se gândească la peisajele orașului și la conservare. Câteva alte zone tematice oferă recreații în miniatură ale reperelor Omaha, inclusiv o sucursală a Băncii Naționale, un spital pentru copii și un centru medical și un magazin alimentar Hy-Vee. Activitățile din cadrul magazinelor și centrelor ajută copiii să dezvolte comunicarea și activitatea motrică fină, introducând în același timp câmpuri de carieră și abilități de zi cu zi pentru adulți. Un spațiu de joc moale pentru vârstele o-3 și o cameră de descoperire a familiei centrată pe conceptele de matematică, știință și lectură oferă un răgaz liniștit pentru familii.

În Anvelopă Walker și Centru de Service Auto, copiii pot folosi instrumente pentru a lucra la o mașină în miniatură la un ascensor, schimbând pneurile și creând plăcuțe de înmatriculare personalizate. Viitor fantastic eu expoziția folosește activități digitale interactive pentru a permite copiilor să se imagineze într-o serie de roluri viitoare în carieră, încurajând o perspectivă pozitivă asupra lumii adulților. În lunile de vară, în aer liber Gradina Sandy Splish-Splash oferă posibilități amuzante de răcorire cu fântâni interactive și scurgeri de apă.

Programe și educație în desfășurare

O varietate de programe și activități pentru toate vârstele sunt încorporate în calendarul zilnic al muzeului, incluzând parada populară de sfârșit a zilei. Mai multe grupuri de programare a copilăriei timpurii se întâlnesc în zilele săptămânii, incluzând grupul de cărți Leader Reader, Storybook Yoga și prezentările profesorului preșcolar Pals și Discovery Zone. Programul auto-ghidat Kindergarten Ready îi aduce pe copii într-o călătorie de activitate în întregul muzeu, terminând cu o mică ceremonie de absolvire a participanților. De asemenea, sunt prezentate evenimente speciale pe tot parcursul anului, incluzând un bal de poveste anual și festivaluri tematice, cum ar fi Worldfest Days, subliniind orașele surori ale lui Omaha din întreaga lume.

În plus față de oportunitățile de excursie pe teren și de organizare a școlii, un program de informare Museum on Wheels este oferit pentru a aduce activități și mici expoziții direct în sălile de clasă și evenimente speciale. Mai multe expoziții de călătorie sunt disponibile pentru închiriere, încorporând activități și expoziții din exponate muzeale din trecut, inclusiv Forever Forest focalizat pe sustenabilitate și peisajul de joc inginerie Block Party care consolidează STEM.

500 South 20th Street, Omaha, NE 68102, Telefon: 402-342-6164

Mai multe lucruri de făcut în Omaha