Lucruri De Făcut În Orlando, Florida: Gatorland

Supranumită „Capitala Aligatorului Lumii”, Gatorland integrează o conservare tradițională a vieții sălbatice cu un parc tematic pentru a crea o experiență unică, distractivă și educativă. Situat în Orlando, Florida, Gatorland este locația principală pentru a afla despre animalele populare care cutreieră Florida.

În 1905 s-a născut Owen Godwin Sr. De-a lungul tinereții, Godwin a petrecut cea mai mare parte a timpului împreună cu unchiul său din Rattlesnake Hammock. La începutul 1930-urilor, Godwin a decis să înceapă o slujbă secundară de care era pasionat, construind o groapă de aligator în spatele casei sale. El a vrut să creeze o atracție care să-i angajeze pe vizitatori și să-i învețe despre viața sălbatică din Florida într-un mod distractiv.

În 1950s, Godwin a decis că numele atracției sale părea bland și inegalabil, așa că l-a schimbat în Snake Village și Alligator Farm. În primii ani, atracția sa a prezentat un afiș de șarpe la intrare, precum și piscine de aligator și satul indian Seminole. Spre disperarea lui Godwin, observă că oamenii par speriați de atracția sa. Dacă o familie s-ar opri la atracție, femeile ar sta în mașină.

Gatorland a fost capabil să se mențină pe linia de plutire de către crocodilul Godwin achiziționat în 1950s. Acest crocodil, cunoscut sub numele de Bone Crusher, provenea de la un crescător din Miami. Trituratorul osos avea o lungime de 15 picioare și cântărea o cantitate extraordinară de kilograme 1,080. În afara sezonului, Godwin a călătorit prin orașe, arătându-și grijulii, în special Cannibal Jake.

În 1954, Godwin a decis să schimbe numele atracției sale cu numele actual, Gatorland. De-a lungul următorului deceniu, industria turistică a început să crească, așa că Gatorland a devenit mai populară. Acest lucru a dus la Godwin să facă renovări ale atracției pentru a avea o instalație mai modernă. În 1960s, Godwin a putut petrece în afara sezonului turneu prin lume, în încercarea de a găsi animale exotice pentru Gatorland.

În 1970, Gatorland a devenit oficial o corporație. Cinci ani mai târziu, Owen Godwin, sr. A murit. Dar, în calitate de corporație familială, Frank Godwin a devenit președintele Gatorland și a supravegheat diverse completări și renovări.

Gatorland are diverse atracții care prezintă diversele animale sălbatice din Florida. Iată o imagine de ansamblu asupra atracțiilor de la Gatorland:

· Izvoarele Panther

· pitonii

· Țestoasa gigantica

· Teren de joacă pentru copii

· Parcul Gash Gully Splash

· Loc de joaca papagal

· Șerpi la Florida

· Mlaștina albă Gator

· Dog Gone Gator, Chester

· Foarte Vesel Aviary

· Bobcat Bayou

· Plimbare pe mlaștină

· Marsh de reproducere

· Turnul de observare

· Ziplina Gator Gauntlet

· Racheon Hut

· Crocs cubanezi

· Apă sărată Crocs

· Pops, Aligatorul uriaș

· Nil Crocs

· Incinta Emu

· Insula Flamingo

În timp ce explorați Gatorland este deja distractiv, mulți oameni se bucură de participarea la câteva dintre spectacolele zilnice și prezentările de divertisment.

Spectacolul lui Gator Jumparoo este spectacolul care a făcut ca Gatorland să devină tot mai popular. În cadrul spectacolului, aligatorii concurează pentru pui cumpărat din magazin. Dar, vor trebui să sară pentru prânz, deoarece puiul este atârnat la înălțimi mari.

Spectacolul lui Gator Wrestlin aduce oamenii la marginea scaunelor lor, în timp ce un bărbat se confruntă cu un aligator de șase până la opt picioare.

Rookie Wrestling permite vizitatorilor să stea pe spatele unui aligator. Nu vă faceți griji pentru siguranță, există mulți profesioniști instruiți pentru a pune aligatorul.

Upclose Întâlniri este o experiență interactivă și comică. Participanții au ocazia să exploreze o varietate de șerpi, insecte și alte animale exotice într-un mod intim.

Ora aventurilor le oferă oamenilor o privire din culise, care se uită în Breeding Marsh.

Allie's Barnyard permite vizitatorilor să animalele de companie și să hrănească unele dintre cele mai prietenoase animale de la Gatorland.

Gator Chow oferă vizitatorilor oportunitatea de a-i hrăni pe gators.

Gatorland oferă o varietate de oportunități educaționale pentru toată lumea să se bucure. Unele dintre posibilitățile lor educaționale evidențiate includ excursii pe teren, tabere și trainerul exclusiv pentru un program de o zi. Școlile au posibilitatea de a vizita Gatorland prin programul de excursii pe teren. În timpul unei călătorii standard pe teren, vizitatorii au posibilitatea de a experimenta întâlniri apropiate, de a învăța despre viața sălbatică de la Gatorland într-un mod aprofundat și chiar de a vedea ce se întâmplă în spatele scenei.

Celălalt program educațional popular la Gatorland este formatorul extensiv pentru un program de o zi. Acest program permite participanților să eticheteze împreună cu unii dintre cei mai experimentați și renumiți angajați din Gatorland. Pe parcursul acestui program, participanții vor putea vedea cu adevărat cum este să antrenezi unele dintre cele mai interesante animale din lume.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Orlando, Florida

14501 Orange Blossom Trl S, Orlando, FL 32837, Telefon: 407-855-5496