Lucruri De Făcut În Orlando, Florida: Centrul Regional De Istorie A Județului Orange

Centrul de istorie regională al județului Orange este situat într-o curte istorică din centrul orașului Orlando și oferă exponate, programare și evenimente pentru a prezenta 12,000 ani din istoria regională a Florida. Exponatele permanente din centrul de istorie acoperă o gamă largă de subiecte, toate legate de istoria regiunii.

Expoziția First People spune povestea indigenilor din Florida și modul în care au trăit până în 1500, când europenii au ajuns pentru prima dată pe țărmurile Floridei. First Contact arată cum spaniolii, primii europeni care au explorat Florida, au influențat viața nativilor care au locuit acolo. O expoziție de istorie afro-americană explorează viețile și istoria afro-americanilor din Florida și expune picturi de la Florida Highwaymen, un grup de artiști peisagist autodidact 26 care au locuit și au lucrat în Florida între 1950 și 1980's și și-au făcut viața vânzând ușile picturilor lor. la ușă. Cabina Pioneer este o cabină de bușteni recreată de la 1800's, completată cu brânză de unt și saltea umplută cu mușchi. Expoziția Cattle și Citrus explorează principalele motoare economice din Florida și istoria lor. O expoziție de aviație oferă o replică a bombardierului din al doilea război mondial B-17 și spune povestea despre rolul Floridei în istoria aviației, inclusiv implicarea sa cu NASA și Kennedy Space Center. Destinația Florida prezintă 100 ani de turism în stat și numeroasele moduri în care oamenii au călătorit în Florida de-a lungul anilor, prin trenuri, cai și bărci. Expoziția Era parcului tematic explorează trecerea Florida de la un stat agricol la unul al cărui principal motor economic este turismul. Expoziția Mediului Natural învață despre flora și fauna din Florida și peisajul unic de pământ, mare și zone umede. Fiecare expoziție oferă o combinație de artefacte, replici, diorame și storyboard-uri interpretative pentru a învăța despre istoria Floridei.

Istorie: curtea care găzduiește centrul de istorie de astăzi a fost construită în 1927 în stilul de renaștere neoclasică. În 1942, în timp ce actualul centru de istorie era încă folosit ca o casă de judecată, o expoziție de istorie mică a început alături, într-o clădire de piatră de maron veche de la 1892. Expoziția populară a urmărit istoria Floridei din vremurile de pionierat din anii 100. Expoziția a crescut de-a lungul anilor, în timp ce cetățenii au donat colecției. În 1957, când piatra de maronie a fost demolată, expoziția a fost transferată la Muzeul Istoric al Județului Orange din Loch Haven Park. Colecția a rămas acolo timp de 20 ani, administrată de Societatea Istorică din Florida Centrală. În 1995, când tribuna s-a mutat într-o nouă clădire înaltă, liderii comunității au votat în unanimitate să mute centrul de istorie în clădirea 1927 unde rămâne astăzi. Noile exponate la Centrul Regional de Istorie a județului Orange s-au deschis în 2000 și de atunci au primit mai multe premii naționale și aclamări critice.

Programe și educație în curs: Programarea educațională în centrul de istorie este disponibilă pentru cercetași, grupuri școlare și educatori. Programele de construire a abilităților pentru cercetași le oferă ocazia de a câștiga insigne. Tururi de grup școlar sunt oferite sub formă de excursii pe teren, zile de școală la domiciliu sau programul „Istoric în mers”, care aduce articole din colecție la clasă. Taberele de zi sunt oferite în timpul vacanței de vară și primăvară, când școala nu este în sesiune. Subiectele taberei explorează totul, de la istoria dinozaurilor până la președinți până la artă. Seria de artă heirloom oferă ateliere hands-on pentru adulți în meserii precum caligrafie, țesut și croșetat. Evenimentele speciale includ Social Media Sunday, în care adepții de pe social media sunt invitați pentru accesări și activități gratuite și sunt încurajați să împărtășească fotografii cu hashtag-ul „istorie socială”. Happy Hours, cum ar fi History in a Glass, oferă mâncare și băutură și țin exponatele deschise după ore. O serie de vorbitori invită autori, istorici locali și alții să vorbească pe o varietate de subiecte legate de istoria Florida.

Expoziții din trecut și viitor: Centrul de istorie al piciorului pătrat 67,000 găzduiește o serie de exponate călătoare din alte instituții prestigioase, cum ar fi Muzeul Smithsonian. Exponatele prezintă atât istorie locală cât și națională și acoperă o varietate de subiecte de la Războiul Civil până la Muppets. Exponatele actuale includ „Firele vieții noastre: sărbătorirea anilor 75 de țesut în Florida centrală”. Această expoziție explorează istoria tradiției vechi de țesut din 27,000, și mai local, Guild of Weaver’s de la 75. „Părăsirea Vietnamului: Construirea unei noi vieți în Florida Centrală” folosește istorii, fotografii și documente orale pentru a spune povestea cartierului „Micul Saigon” din Florida. „Kehillah: o istorie a vieții evreiești în Orlando” folosește artefacte și fotografii pentru a spune povestea comunității evreiești din Orlando și cum și-au păstrat viețile tradițiilor.

65 E. Central Blvd., Orlando, Florida 32801, Telefon: 407-836-8500

Mai multe lucruri de făcut în Orlando