Lucruri De Făcut În Oxford, Doamna: Grocery City

City Grocery este un restaurant elegant american elegant, care servește preparate din bucătăria sudică excelentă într-o clădire istorică cu două etaje, care face față pereților de cărămidă goală și pardoselilor de pin din Oxford, MS. Restaurantul oferă un serviciu de mese fine la parter și un serviciu de baruri casual în barul său situat la etaj. City Grocery a fost prima bucătărie de bucătărie John Currence și a început în primăvara anului 1992.

Restaurantul este popular pentru prospețimea meniului său și pentru perspectivele restaurantului său. Meniul City Grocery oferă un meniu complet diferit la fiecare 6 săptămâni. Meniul de prânz poate fi modificat la fiecare 8 săptămâni, iar lista lor de vinuri este extinsă și actualizată săptămânal. Chiar și sala de mese a restaurantului este înfrumusețată constant cu exponate proaspete de artiști locali.

City Grocery Restaurant Group

Restaurantul City Grocery a înregistrat o mulțime de expansiuni de la înființarea sa în 1992 și este folosit chiar în marca parentală „City Grocery Restaurant Group” care deține acum alte câteva restaurante deținute de Chef John. City Grocery Restaurant Group, deținut și operat de Chef John Currence, constă în asocieri similare precum Bour ?, Snackbar, Fat Eddie's Lamar Lounge, Main Event și Big Bad Breakfast, care sunt, de asemenea, situate în Oxford, Mississippi.

Cooperativa și piața agricultorilor

Restaurantul este popular pentru a servi cele mai inovative tarife din nordul Mississippi, cu un accent deosebit pe produsele provenite local, furnizate de cooperativele de fermieri locali și piețele care se desfășoară de două ori pe săptămână în comunitatea Oxford. Bucătarul Ioan însuși are o experiență de câțiva ani în care lucrează ca organizator pentru piețele fermierilor locali și, cu această experiență, a înființat o rețea de producători locali care furnizează produse proaspete lanțului său de restaurante.

Ore de funcționare (actualizate pe 4 / 16 / 2017)

Restaurantul servește prânzul de luni până sâmbătă de la 11: 30am la 2: 30pm. Cina este servită de luni până joi de la 6: 00pm până la 10: 00pm și vineri și sâmbătă, cina este servită de la 6: 00pm la 10: 30pm. Brunch este servit duminică de la 11: 00am la 2: 30pm.

Meniul

· Masa de pranz - mușcături, supă, salate, sandvișuri, vită și băuturi care includ băuturi răcoritoare, ceai înghețat, suc de fructe, cafele, împreună cu selecții de bere domestice și premium de bere

· Masa de seara - aperitive, supă, salate, preparate și băuturi

· Gustare - aperitive, salate, părți, ouă, sandvișuri, farfurii cu un meniu de brunch asortat și băuturi brunch

· Desert - Meniul deserturilor oferă deserturi, porturi și vinuri pentru deserturi, cordiale și lichioruri, coniac și coniac, scotch și whisky și whisky Kentucky.

· Vin - vin alb, vin roșu și alte roșii și amestecuri

· Bar - Cocktail-uri și gustări

Recunoaștere și premii

· City Grocery a primit recunoașterea presei ca fiind unul dintre cele mai frumoase unități din Mississippi

· Am primit mai multe invitații pentru a găti la James Beard Foundation, New York

· Beneficiar al primului premiu de excelență al Wine Spectator în 1999

· Chef John a fost nominalizat de mai multe ori pentru bucătarul de excepție al Southeast Chef Southeast Foundation

Rezervari

Deși City Grocery salută check-in-urile, ei recomandă să se facă rezervări înainte de sosire. Restaurantul acceptă rezervări de apeluri telefonice, precum și rezervări online prin intermediul aplicației OpenTable, disponibil pe site-ul web al restaurantului.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Oxford, MS

City Grocery, 152 Courthouse Square, Oxford, Mississippi 38655, Telefon: 662-232-8080